*

_egis_
2009/08/08 22:10:04 22:10:04
*
ieva
2009/08/09 05:57:30 05:57:30
o gal jusu nuomone, ko reikia vyrams siek tiek neatitinka realybes?
As irgi gana ilgai esu siame forume, ir galiu pasakyti, kad cia yra daugybe tikrai puikiu vyru ir kelios (tik!) idomios moterys. Manau, kad dauguma cia besilankanciu moteru neatitinka jokiu artimesniu santykiu reikalavimu, nes bebambedamos forumuose ir pastoviai varydamos ant vyru susigadina ispudi vyrams. Kartais atrodo, kad DP - banali plepalu svetaine. Patrauklios moterys dazniausiai gyvena seimose ir nevaiksto po DP. Uztat pazistu daugybe vyru, su kuriais, jie buciau vyras, mielai aktyviai kurciau santykius, o se sedeciau ir bukai pasiputes laukciau - kada man parasys koks princas.
Deja, as is tikruju taip galvoju. Nusileiskite ant zemes viena diena, jeigu jus pacios manot kad esat grazios, vertos demesio, protingos, tai dar nereiskia, kad jus tokios ir vyrams atrodot. Beje, man nesuvokiama, kaip galima apie save sakyti, kad esi grazus/grazi. Kas jums pasako, kad esat grazios? Jeigu mama, gimines, drauges - nesiskaito. As savo motina kai kada dar pavadinu "grazuole". Jeigu nupirkote brangia smotke, rankine, batus ar nauja kosmetikos rinkini - taip pat nieko nereiskia. Grozis nustatomas is aplinkiniu priesingos lyties atstovu demesio. O jus, matosi, sedit vienisos DP.
Jus, moterys, stebites, kaip vyrams taip svarbu seksas - jums tai atrodo nesuvokiama. Taciau mums atrodo nesuvokiama, kaip gali seksas nebuti svarbu! Ir nereikia manyti, kad jusu poziuris kazkuo teisingesnis uz musiski, tiesiog mus visus taip sutvere gamta. Dauguma susiranda seimas, vadinasi problema greiciausiai yra savyje.
Siulau atsimerkti, ir nustoti vyrus "sijoti", atmetant kandidata del visokiu dalyku - tas mazai uzdirba, tas masinos neturi, tas per pirma pasimatyma uz mane nesumokejo, tas su nesvariais batais atejo ir t.t. Galbut jis yra jums skirtas zmogus, su kuriuo jausites laimingos.
Paskutinis dalykas - pinigai. DP pasitikincios savimi, nepriklausomos moterys iesko sau partnerio, kuris ir karjeroje, ir finansuose butu pasiekes ne maziau nei jos. Tai labai sumazina kandidatu skaiciu. Jeigu realiai - sumazina iki 0. Taip, yra vyresniu turtingu vyru, taciau jie dazniausiai ziuri ne i savo bendraamzes, ir gerai daro. Kadangi pinigais jie apsirupine, tai jam lieka pasirinkimas, ar pasirinkti jauna, grazia, galbut siek tiek naivia mergaite, ar ne pirmos jaunystes, pasikelusia ir uzsistresavusia darbe karjeriste, kuri pastoviai bamba, jog normaliu vyru nera, ir kad gali laisvai apsieiti be vyro.
_egis_
2009/08/09 09:21:17 09:21:17
*
ieva
2009/08/09 10:29:43 10:29:43
Gal todėl, kad kiekvienam normaliam žmogui yra būdinga kartais suabejoti savimi. Kiekvienai normaliai moteriai yra normalu pagalvoti, kad gal santykiai nepavyko ar nesusiklostė ne dėl to, kad "visi vyrai kiaulės o jis buvo vyras", o todėl, kad kažkur buvo ir jos klaidos. Sunku nepasiduoti visur iš aplinkos skleidžiamos žinios, kad čia vyrai myli akimis ir nieko kito nėra svarbiau. Sunku nesuabejoti savo grožiu, kai metai bėga, jaunystė traukiasi, o skaudžių prisiminimų iš bendravimo su vyrais vis daugėja..
Svetė
2009/08/10 06:58:28 06:58:28
Maloniai perskaičiau. Patiko. Bandyčiau diskutuoti tik del paskutinio sakinio. Tos jaunos "mergaitės", tik vyrams atrodo, naivios. Iš tikrųjų jos labai gerai žino ką daro ir kam ko reikia. Bet čia jau vyro pasirinkimo reikalas. Manau DP yra daugybė normalių ir įdomių vyrų. Mano pačios problema ta, kad aš noriu įsimylėti ir mylėti. O tam nei piniginė, nei mašina, nei batai įtakos neturi. Su seksu problemu neturiu, bandau užmegzti santykius. Bet kažkodėl labai greitai vyrai pradeda spausti gyventi kartu. Tada man įsijungia atbulinė eiga ir santykiai užgęsta. Tikrai žinau, kad taip greitai nenoriu šeimyninio gyvenimo. Nebent įsimylėčiau. Gal vyrai ką nors man patars?
svajoklis
2009/08/29 15:45:42 15:45:42
visi geri sunys priristi o is palaidu naudos jokios...
vaivainežinau
2009/08/29 16:56:31 16:56:31
o tai kodėl nepasinaudoji prostitučių paslaugomis?jei tik sex reikia...
marijuana
2009/08/29 20:35:14 20:35:14
taigi prostitutės prašo pinigų, laikas ribotas... pas jas visi eina, pačios suvargusios, jei per dieną po n-skaičių priėma... patrauklu?
_egis_
2009/08/29 21:36:18 21:36:18
*
marijuana
2009/08/29 21:50:23 21:50:23
kas nelegalu? daug ko negalima ar bando uždrausti... gyvenimas turi savas taisykles