Zygfrid: _egis_: gryztant prie temos. pareziumuosiu. moterys cia skundziasi, kad nera vyru, ivairiausiom prasmem. sita mano tema kaba jau 10 dienu. viskas yra tikra - anketa, nuotraukos, emeilas, telefonas. tema perziurejo 500 dalyviu. neskaitant zigizmundos, del kurios ir atsirado si tema, spekit kiek moteriskiu atsirado norinciu susipazinti...??? ne vienos. nulis.
taciau vietoj to kad bent bandyti susipazinti, daug populiariau, kaip matome, yra pabambeti, kad neva gal numeris netikras, gal nuotrauka netikra, gal dar kas nors negerai... ... ...
jusu fantazijose tos baimes, ne realybeje...
na ka cia dar pridurti protingo? linkime pasveikti
Zmogau, as cia zmonos ieskau vieninteles visam gyvenimui- neatsirado nei vienos norincios. Jau nekalbu apie seksa. Todel isvada- sitas saitas yra skirtas ne realioms pazintims, o iskrypusiam bendravimui forume. Moteru cia nera!
Klysti, Zygfridai, moterų čia yra kiek tik nori, ir jos sako tą patį - kad vyrų čia nėra. Galiu paprieštarauti abiem pusėm: visų čia yra. Kiek supratau iš forumo, čia yra daugybė tikrai puikių moterų ir keli (tik!)_įdomūs vyrai. Mano nuomone, didžioji dauguma čia besilankančių vyrų neatitinka normalaus šeimyninio gyvenimo/normalių ilgalaikių artimų santykių reikalavimų - arba jie nemoka savęs pateikti taip, kad būtų patrauklūs moterims. Kartais atrodo, kad DP - banali sekso pažinčių svetainė. Patrauklūs (visapusiškai)vyrai dažniausiai gyvena šeimose ir nevaikšto po DP. Užtat pažįstu daugybę moterų, su kuriomis, jei būčiau vyras, mielai aktyviai kurčiau santykius, o ne sėdėčiau ir bukai pasipūtęs laukčiau - kada man parašys kokia princesė