Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → ieskau moters seksui

ieskau moters seksui

Leo

L

543 įrašai

2009/07/30 05:27:55 05:27:55

_egis_:
Leo: Taip jau buna, kai savo niekam nereikalingus zaidimus vadini darbu, tai ir pinigu moket uz tai niekas nenori...

samojinga, bet banaloka
nezinau apie kokius konkreciai zaidimus leo kalba? siaip savanoriskas darbas yra viena is pazangiu darbo formu, ir tikiuosi ateityje si tendencija stipres

Bet koks darbas yra savanoriskas, vergijos laikai jau senai praejo. Kalbant apie vergija, savaoriskas darbas be abejo yra labai pazangu. Apskritai darbu vadinti reikia veikla uz kuria gaunamas atlygis. O visa kita veikla yra tiesiog laisvalaikio leidimas.

Leo

L

543 įrašai

2009/07/30 05:33:59 05:33:59

_egis_:
Leo: Svarbiausia yra uzsiimti veikla, kuri visuomenei yra naudinga. Visuomene individui uz nauda atsilygina. Kiek veikla yra naudinga butent ir parodo visuomenes atlygio dydis.

na, rinkos ekonomika loginis mechanizmas, taciau, ji irgi turi minusu ir nera tobula... ir, beje, privede ir prie dabartines krizes...
siaip tavo mintis logiska ir teisinga, taciau gyvenimas yra daug daug sudetingesnis

Rinkos ekonomika cikliskas mechanizmas su pasikartojanciais pakilimais ir nuosmukiais. Todel vertinant ne paskutiniu 5 metu perspektyvoje sios ciklo fazes nereikia vadinti krize.Tai normali seka. Po 5-7 metu vel bus virsutinis pikas, tik tokiais atvejais visiem atrodo, kad ta faze yra normali ir turi testis amzinai:)

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/30 08:17:46 08:17:46

_egis_: gryztant prie temos. pareziumuosiu. moterys cia skundziasi, kad nera vyru, ivairiausiom prasmem. sita mano tema kaba jau 10 dienu. viskas yra tikra - anketa, nuotraukos, emeilas, telefonas. tema perziurejo 500 dalyviu. neskaitant zigizmundos, del kurios ir atsirado si tema, spekit kiek moteriskiu atsirado norinciu susipazinti...??? ne vienos. nulis.
taciau vietoj to kad bent bandyti susipazinti, daug populiariau, kaip matome, yra pabambeti, kad neva gal numeris netikras, gal nuotrauka netikra, gal dar kas nors negerai... ... ...
jusu fantazijose tos baimes, ne realybeje...
na ka cia dar pridurti protingo? linkime pasveikti

Zmogau, as cia zmonos ieskau vieninteles visam gyvenimui- neatsirado nei vienos norincios. Jau nekalbu apie seksa. Todel isvada- sitas saitas yra skirtas ne realioms pazintims, o iskrypusiam bendravimui forume. Moteru cia nera!

_egis_

_

264 įrašai

2009/08/07 23:33:38 23:33:38

*

_egis_

_

264 įrašai

2009/08/07 23:34:14 23:34:14

*

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/08 08:52:45 08:52:45

turintis nuomonę:
_egis_: ieskau moters seksui, esu grazus ir protingas, pinigu neturiu, nieko rimto suteikt negaliu, dirbu mylima darba ir esu laimingas tuo, bet bendravimo, visapusisko, truksta.
kreipkites drasiai, [email protected] +37067121601 egis

aš ne moteris, bet pastaba: jei jau toks protingas, tai kaip pas tave visapusiškas bendravimas į seksą susiveda? Nebent galva tik viena tedirba...

Pritariu "turinčiam nuomonę" - tik galva kaip tik čia niekuo dėta - dirba "narys", esantys žemiau galvos...

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/08 08:58:02 08:58:02

....: Tai kad yra foto.
Vat įdomu ką diagnozuosite...

Diagnozė - alkoholizmas, deja. Šaunu, kad ir pats to neslepi. Na nieko, nenusimink, jei gersi kaip ir dabar, dažnai, moters seksui tau jau greit nebeprireiks - alkoholis potenciją pamažu sudoros.

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/08 09:05:32 09:05:32

Bachūrėliai: Ir mes ieškom, o kur jį, seksą, dalina? Gal nebrangiai? Būtų neprošal gerai paseksuoti.

Seksas jūsų rankose, bachurėliai, ar dar to nežinojote?

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/08 09:25:26 09:25:26

Zygfrid:
_egis_: gryztant prie temos. pareziumuosiu. moterys cia skundziasi, kad nera vyru, ivairiausiom prasmem. sita mano tema kaba jau 10 dienu. viskas yra tikra - anketa, nuotraukos, emeilas, telefonas. tema perziurejo 500 dalyviu. neskaitant zigizmundos, del kurios ir atsirado si tema, spekit kiek moteriskiu atsirado norinciu susipazinti...??? ne vienos. nulis.
taciau vietoj to kad bent bandyti susipazinti, daug populiariau, kaip matome, yra pabambeti, kad neva gal numeris netikras, gal nuotrauka netikra, gal dar kas nors negerai... ... ...
jusu fantazijose tos baimes, ne realybeje...
na ka cia dar pridurti protingo? linkime pasveikti

Zmogau, as cia zmonos ieskau vieninteles visam gyvenimui- neatsirado nei vienos norincios. Jau nekalbu apie seksa. Todel isvada- sitas saitas yra skirtas ne realioms pazintims, o iskrypusiam bendravimui forume. Moteru cia nera!

Klysti, Zygfridai, moterų čia yra kiek tik nori, ir jos sako tą patį - kad vyrų čia nėra. Galiu paprieštarauti abiem pusėm: visų čia yra. Kiek supratau iš forumo, čia yra daugybė tikrai puikių moterų ir keli (tik!)_įdomūs vyrai. Mano nuomone, didžioji dauguma čia besilankančių vyrų neatitinka normalaus šeimyninio gyvenimo/normalių ilgalaikių artimų santykių reikalavimų - arba jie nemoka savęs pateikti taip, kad būtų patrauklūs moterims. Kartais atrodo, kad DP - banali sekso pažinčių svetainė. Patrauklūs (visapusiškai)vyrai dažniausiai gyvena šeimose ir nevaikšto po DP. Užtat pažįstu daugybę moterų, su kuriomis, jei būčiau vyras, mielai aktyviai kurčiau santykius, o ne sėdėčiau ir bukai pasipūtęs laukčiau - kada man parašys kokia princesė

_egis_

_

264 įrašai

2009/08/08 22:04:50 22:04:50

*

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume