2009/10/28 17:42:01 17:42:01
Megstu grubu ir nemegstu tvardytis jei isijauciama, taciau ne visos tai supranta. Tad santykiai tokie neuztrunka. .
Beje grubiam seksui visiskai nereikalingi botageliai bei antrankiai, "isdulkinti" iki samones netekimo ir taip galima. Nesupyksta tegu merginos, taciau as toki seksa vadinu tiesiog geru pasidulkinimu (cia nieko blogo).
2009/10/28 18:58:41 18:58:41
O, taip toli eisi, nes paauglėms tai labai patinka, nu, labai patinka, bet ne visoms. Toms, kurios neskaito "Panelės" žurnalo nepatinka, - taip sako ekspertai.
2009/11/03 20:52:23 20:52:23
et... paskaičiau truputi ir susidarė toks įspūdis, kad visiem čia rūpi etiketes tik klijuot. iš daugumos postų taip išeina, kad yra dvi žmonių grupės: vieni kompleksuoti ir daugiau misionieriaus pozos nieko nežinantys, kiti irgi kompleksuoti ir dėl savo kompleksų mėgstantys kraštutinumus (nusižeminimą arba valdžią). juk nebūna tik juoda ir balta... aš visada buvau tikra, kad priimtina yra tai, kas priimtina abiem žmonėm. aišku, man pačiai pasidaro kartais įdomu, kodėl vis tik man reikia bdsm. negaliu ir neigti, turiu aš tų savo kompleksų, bet visi jų turi, nereikia kompleksais ir iškrypimais viską aiškint...
2009/11/04 07:37:47 07:37:47
egoiste o kas tau yra iskrypimas? Kitam yra norma
2009/11/04 09:12:39 09:12:39
iškrypimas man yra bet kokia prievarta visų pirma
Human: egoiste o kas tau yra iskrypimas? Kitam yra norma
2009/11/04 09:18:54 09:18:54
Reiskias tu esi kompleksuota, nes praktiskai daugumai moteru patinka "protinga" prievarta, daugeliui net zaidziant zaidimus surezisavus isprievartavima joms tai sukelia itin teigiamas emocijas. Is kur tai kilo? Is gamtos, nes gamtoje patinas turi pavergti arba paimti patele prievarta, jei ji yra tinkama poravimuisi. Jeigu patele zino kad prievarta yra "saugi" jai tai net patinka ir pati isijungia i sia role. Jei supratai aciu.
2009/11/04 09:48:23 09:48:23
Human: Reiskias tu esi kompleksuota, nes praktiskai daugumai moteru patinka "protinga" prievarta, daugeliui net zaidziant zaidimus surezisavus isprievartavima joms tai sukelia itin teigiamas emocijas. Is kur tai kilo? Is gamtos, nes gamtoje patinas turi pavergti arba paimti patele prievarta, jei ji yra tinkama poravimuisi. Jeigu patele zino kad prievarta yra "saugi" jai tai net patinka ir pati isijungia i sia role. Jei supratai aciu.
nereikia suprast žodžio prievarta netiesiogiai... ta tavo vadinamoji "protinga" prievarta ir man patinka, juk sakiau, kad bdsm man nesvetima pvz. o dabar pagalvok apie prievartą tikrąja to žodžio prasme, ar ją irgi pateisintum prigimtiniais instinktais...
ir dar pastebėjimas - tu pasirenki patino role, kuri yra anot tavęs iš gamtos... manau tiek pat, jei ne daugiau yra vyrų (čia tarp tų, kurie sąmoningai pasirenka grubesnius žaidimus), kurie renkasi būti apatiniais. kokiais instinktais tai paaiškintum?
2009/11/04 09:53:28 09:53:28
Ka turi bendro fizine prievarta su seksu? Skirk dalykus, fizine prievarta ir seksas, man tai dvi skirtingos sferos, as jei noriu fizines prievartos einu i sporto sale su priesininku "sparing'a" (kova vienas pries viena su apsaugom). O seksas tai visiskai kita sfera.
2009/11/04 10:19:52 10:19:52
Human: Ka turi bendro fizine prievarta su seksu? Skirk dalykus, fizine prievarta ir seksas, man tai dvi skirtingos sferos, as jei noriu fizines prievartos einu i sporto sale su priesininku "sparing'a" (kova vienas pries viena su apsaugom). O seksas tai visiskai kita sfera.
keistokas požiūris sakyčiau... beveik kaip realybės neigimas sakyčiau... bet ką gi, kiekvienas turime teisę į savo pasaulį
2009/11/04 10:21:44 10:21:44
Ne nu tai paaiskink kas pas tave per partneriai jei tu tikiesi is ju smugio i snuki atsiprasant?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume