Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grubus, grieztas seksas(botageliai, antrankiai)

Grubus, grieztas seksas(botageliai, antrankiai)

sexy_bitch

S

6 įrašai

2009/10/04 10:43:07 10:43:07

didžiausia malonumą patiriu būdama surišta, visų pirmiausia dauguma iš buvusių partnerių man uždėdavo ant galvos popierinį maišelį, tada einame imtynių ir galiausiai aš jį patvarkau

Svečias

S

689 įrašai

2009/10/04 15:20:12 15:20:12

Tiesiog faina, kad ir lietuvės kaip rusės mėgsta smurtą. Reiks vakare prilupti.

Andrejokas

A

19 įrašai

2009/10/05 13:56:18 13:56:18

Moteriškė: Kodėl? Nuliūdinsiu atsakymu - todėl, kad žmonės labai giliai ir stipriai nepasitiki savimi. Iš čia išplaukia du kraštutinumai, kurie drąsko vieną ir tą patį žmogų - begalinis noras atsisakyti atsakomybės ir primesti sprendimų priėmimą kitam ir iš nepasitikėjimo savimi atsiradęs siekis kontroliuoti aplinką.
Be abejo, žmogaus protas - žavus gyvūnėlis. Apraizgo šiuos kompleksus įvairiais racionaliais paaiškinimais, estetikos, pojūčio suvokimais, gal net ir loginiais paaiškinimais (esą smegenyse skausmo ir malonumo centrai šalia).. Ar tai smerktina ar, kaip šioje temoje daug kas išdidžiai pareiškė, kad yra aukščiau to ir to nesupranta? Tikrai ne, tai tik viena iš tų komplekso išraiškų. Tam tikra prasme tai tas pats tikėjimas horoskopais - atsakomybė numetama kažkam kitam. Tiesiog, simptomas.

Didziai pritariu sitam komentarui. Psichologiskai sveiki ir savimi pasitikintys zmones megaujasi maloniu seksu be zeminimo ir smurto.

moteriske

M

7 įrašai

2009/10/05 17:16:34 17:16:34

Andrejokas:
Moteriškė: Kodėl? Nuliūdinsiu atsakymu - todėl, kad žmonės labai giliai ir stipriai nepasitiki savimi. Iš čia išplaukia du kraštutinumai, kurie drąsko vieną ir tą patį žmogų - begalinis noras atsisakyti atsakomybės ir primesti sprendimų priėmimą kitam ir iš nepasitikėjimo savimi atsiradęs siekis kontroliuoti aplinką.
Be abejo, žmogaus protas - žavus gyvūnėlis. Apraizgo šiuos kompleksus įvairiais racionaliais paaiškinimais, estetikos, pojūčio suvokimais, gal net ir loginiais paaiškinimais (esą smegenyse skausmo ir malonumo centrai šalia).. Ar tai smerktina ar, kaip šioje temoje daug kas išdidžiai pareiškė, kad yra aukščiau to ir to nesupranta? Tikrai ne, tai tik viena iš tų komplekso išraiškų. Tam tikra prasme tai tas pats tikėjimas horoskopais - atsakomybė numetama kažkam kitam. Tiesiog, simptomas.

Didziai pritariu sitam komentarui. Psichologiskai sveiki ir savimi pasitikintys zmones megaujasi maloniu seksu be zeminimo ir smurto.

Nėra tokio dalyko kaip sveikas žmogus.

nelaimelis

N

1 įrašai

2009/10/06 08:24:31 08:24:31

Va prilupau vakar savo draugę, paklausęs jūsų patarimo ir ką dabar aš turiu? Liepė man nešdintis iš jos gyvenimo ir akyse daugiau nesirodyti. Išmetė visus rūbus pro langą į gatvę ir dar sakė, kad pasigailėjo, jok policijos nekvietė. Jokios naudos iš tokios meilės, patikėkit. Praradau gerą draugę ir šiltus namus. Ir kur man dabar dėtis ir kas mane supras?

InKo

I

1 įrašai

2009/10/09 11:28:50 11:28:50

Nelaimėlis: Va prilupau vakar savo draugę, paklausęs jūsų patarimo ir ką dabar aš turiu? Liepė man nešdintis iš jos gyvenimo ir akyse daugiau nesirodyti. Išmetė visus rūbus pro langą į gatvę ir dar sakė, kad pasigailėjo, jok policijos nekvietė. Jokios naudos iš tokios meilės, patikėkit. Praradau gerą draugę ir šiltus namus. Ir kur man dabar dėtis ir kas mane supras?

nu tau tikrai pasiseke, kad i policija nepaklivai

lovoje galima daryti viska, kas priimtina abiem partneriam.... o jai kazkas nepriimtinam vienam is dveju tai jau vadinasi prievarta... net jai noresi svelniai paglamoneti, bet taip, kaip jai kategoriskai nepriimtina, gali sulaukti toki pat rezultata.

grubuole

G

1 įrašai

2009/10/12 18:43:05 18:43:05

tokius i kaleima ir niekur daugiau )

IsDebesu

I

145 įrašai

2009/10/12 23:15:08 23:15:08

gi issidirbineja...
idomu ar daug psihologiskai visiskai sveiku siuolaikiniam pasaulyje

Inkognito.v

I

80 įrašai

2009/10/14 04:48:49 04:48:49

IsDebesu: gi issidirbineja...
idomu ar daug psihologiskai visiskai sveiku siuolaikiniam pasaulyje

girdejau toki dalyka... pabandau atkurti kiek imanoma tiksliau:
...kai iskrypimas paplynta tiek, kad pasitaiko dazniau, nei normalus elgesys- jis tampa standartu o iskrypimu tampa pries tai buves normalus elgesys....

Uzgrubu

U

1 įrašai

2009/10/28 14:34:22 14:34:22

Man irgi kartais patinka toks seksas, o kartais norisi labai svelnaus

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume