Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grubus, grieztas seksas(botageliai, antrankiai)

Grubus, grieztas seksas(botageliai, antrankiai)

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/27 10:13:51 10:13:51

Tiek botagėliai, tiek rūpestis dėl vienatvėje paliktų žmonių yra reikalingas mūsų gyvenime, vienas kitam juk neprieštarauja :! Seksas yra labai gerai, bet man nesuprantama, kam reikia jame gubumo ir griežtumo? Pasijausti auka kaip vaikystėje ar buvusiuose santykiuose, kai tave "dubasino"? Psichologai būtent taip (ir dar keliais variantais) aiškina potraukį žiaurumams sekse.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/27 10:59:50 10:59:50

samanta: Tiek botagėliai, tiek rūpestis dėl vienatvėje paliktų žmonių yra reikalingas mūsų gyvenime, vienas kitam juk neprieštarauja :! Seksas yra labai gerai, bet man nesuprantama, kam reikia jame gubumo ir griežtumo? Pasijausti auka kaip vaikystėje ar buvusiuose santykiuose, kai tave "dubasino"? Psichologai būtent taip (ir dar keliais variantais) aiškina potraukį žiaurumams sekse.

Jums tai nesuprantama, kitus tai užveža. Kažkaip tuščia diskutuoti kaip ir tai, su kuo teisinga valgyti bulvinius blynus - su padažu, grietine, kefyru, o gal lašiša, ikrais ar net uogiene?

Kad nekiltų tuščių spekuliacijų - netraukia manęs toks seksas. Bet jei kažkam tai suteikia džiaugsmo ir žmonės atranda taip vienas kitą - tai tik valio.

Tomelisss

T

2 įrašai

2009/12/28 16:13:51 16:13:51

Man patinka ivairus sexas kartais labai sujaudina kai mergina stipriai suspaudzia uzpakaliuka hehehe

Viki

V

9 įrašai

2010/01/06 21:48:05 21:48:05

Tomelisss: Man patinka ivairus sexas kartais labai sujaudina kai mergina stipriai suspaudzia uzpakaliuka hehehe

ta proga paaiskinkit kas nors, kodel vyrai praso braizyti jiems nugara? tai gan daznas reiskinys ar malonumas didesnis, ar jiems patiems tai irodymas, kad moteriai taip gera, kad ji net draskosi? man niekad paciai nesinori to daryti, o kai papraso - kazkaip kvailai jauciuosi. gal ko nesuprantu? ju paklausti neateina i galva, va tik dabar prisiminiau.......

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/06 21:56:44 21:56:44

Man vienąsyk ir be prašymo kaip suleido nagus, tai po to kurį laiką labai nesmagu ant nugaros buvo gulėt, peršti, bliamba... sakiau, labai smagu buvo, bet geriau pasistenk to nekartoti...

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/01/07 08:27:37 08:27:37

viki:
Tomelisss: Man patinka ivairus sexas kartais labai sujaudina kai mergina stipriai suspaudzia uzpakaliuka hehehe

ta proga paaiskinkit kas nors, kodel vyrai praso braizyti jiems nugara? tai gan daznas reiskinys ar malonumas didesnis, ar jiems patiems tai irodymas, kad moteriai taip gera, kad ji net draskosi? man niekad paciai nesinori to daryti, o kai papraso - kazkaip kvailai jauciuosi. gal ko nesuprantu? ju paklausti neateina i galva, va tik dabar prisiminiau.......

Nu nė vienas neprašė...

Inkognito.v

I

80 įrašai

2010/01/12 15:43:05 15:43:05

pasileidusi:
viki:

Nu nė vienas neprašė...

.... uz tai manes moterys prase nebebut su jais svelniu, grubiai jas paimt, surist... ir po to ne viena nepasake, kad jai nepatiko.... veliau vel prase pakartot... arba sugalvodavom dar ka nors

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/12 15:54:29 15:54:29

O tu žinai, kad dabar tiek daug vienišų žmonių, o juk negerai atrodo mūsų visuomenėj būti vienišam-gal todėl vyrai ir prašo tų draskymų kaip įrodymų kolegoms, kad jie tikrai turi su kuom miegot...O gal tiesiog patinka šiek tiek skausmo..

viki:

19621116

1

110 įrašai

2010/01/23 17:46:12 17:46:12

mangofruiti Nejaugi tau patiktu suristai ir su antrankeis, iszaginta buti lovoja? tai ira burtualumas ir nesveiku zmoniu zaidimai su skausmu. Nejaugi taip vyrai ir moteris suzverejo kad sexsa bandyti skausmyngai o gal taip tenkina? Nebukim akmeninei zmones, dave i galva su akmeniu meiluzei ir darant ka nori!???? Petras

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/23 18:18:12 18:18:12

tu pasiskaityk apie ką rašo o tada čia pliurpk.išviso-nenoriu su tavim diskutuoti, nepyk. Su pagarba Inga

19621116: mangofruiti Nejaugi tau patiktu suristai ir su antrankeis, iszaginta buti lovoja? tai ira burtualumas ir nesveiku zmoniu zaidimai su skausmu. Nejaugi taip vyrai ir moteris suzverejo kad sexsa bandyti skausmyngai o gal taip tenkina? Nebukim akmeninei zmones, dave i galva su akmeniu meiluzei ir darant ka nori!???? Petras

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume