2009/12/24 00:39:27 00:39:27
man labai patinka grubus sexas ir nematau kur cia iskrypimas. dievinu kai man plesia drabuzius,truputeli elgesi siuksciau kandzioja ir pan zinoma taip nevisada norisi myletis nes tai nelabai ir pavadinsi mylejimusi labiau geras pasidulkinimas bet kartais to ir reikia
2009/12/24 05:26:05 05:26:05
Diana6: man labai patinka grubus sexas ir nematau kur cia iskrypimas. dievinu kai man plesia drabuzius,truputeli elgesi siuksciau kandzioja ir pan zinoma taip nevisada norisi myletis nes tai nelabai ir pavadinsi mylejimusi labiau geras pasidulkinimas bet kartais to ir reikia
O kai tikros ziurkes sitaip tave tenkins, gal irgi nera iskrypimas Pabandyk bent isivaizduoti.
P.S. Moters fantazija laki, kai kai kurie kosmariski dalykai netampa realia tikrove.
2009/12/24 07:48:27 07:48:27
kora: Diana6: man labai patinka grubus sexas ir nematau kur cia iskrypimas. dievinu kai man plesia drabuzius,truputeli elgesi siuksciau kandzioja ir pan zinoma taip nevisada norisi myletis nes tai nelabai ir pavadinsi mylejimusi labiau geras pasidulkinimas bet kartais to ir reikia
O kai tikros ziurkes sitaip tave tenkins, gal irgi nera iskrypimas Pabandyk bent isivaizduoti.
P.S. Moters fantazija laki, kai kai kurie kosmariski dalykai netampa realia tikrove.
Oho, Kora, pačios fantazija ne mažiau laki..
Jei kyla tokie vaizdiniai, manau pačioje tikrai yra nemažai yra nukrypimo į sadizmo-mazo pusę. O kad seksas asocijuojasi su žiurkėmis.. tik parodo, kad seksas jums yra gėdingas, purvinas, dalykas, gal net kiek sumišęs su kaltės jausmu.. Tikriausiai šito net nesuvokiate sąmoningai.
O pabandykite kada įsivaizduoti, kad esate kita moteris, įsijauskite į kitą vaidmenį ir perkelkite visą atsakomybę tai kitai moteriai. Manau pati labai nustebtumėte.
2009/12/24 09:57:03 09:57:03
Froidas: kora: Diana6: man labai patinka grubus sexas ir nematau kur cia iskrypimas. dievinu kai man plesia drabuzius,truputeli elgesi siuksciau kandzioja ir pan zinoma taip nevisada norisi myletis nes tai nelabai ir pavadinsi mylejimusi labiau geras pasidulkinimas bet kartais to ir reikia
Oho, Kora, pačios fantazija ne mažiau laki..
Jei kyla tokie vaizdiniai, manau pačioje tikrai yra nemažai yra nukrypimo į sadizmo-mazo pusę. O kad seksas asocijuojasi su žiurkėmis.. tik parodo, kad seksas jums yra gėdingas, purvinas, dalykas, gal net kiek sumišęs su kaltės jausmu.. Tikriausiai šito net nesuvokiate sąmoningai.
O pabandykite kada įsivaizduoti, kad esate kita moteris, įsijauskite į kitą vaidmenį ir perkelkite visą atsakomybę tai kitai moteriai. Manau pati labai nustebtumėte.
Cia ne fantazija, o Lietuvos realija siandienine , pasidomekite, kas ivyko Sakiu ligonines reanimacijos skyriuje...
http://www.zebra.lt/lt/aktualijos/kriminalai
2009/12/24 11:01:56 11:01:56
Straipsnis apie vargšę vienišą senutę. O jūs tai susiejote su seksu...
2009/12/24 11:11:53 11:11:53
Froidas: Straipsnis apie vargšę vienišą senutę. O jūs tai susiejote su seksu...
Manau, ir jus del sio vieniso zmogaus turetumet bent dali kaltes jausmo prisiimti..., aisku, skirtingai kai kuriuos dalykus mes jauciam ir suprantam, taciau kai kas, gal ir nenorom, privercia atmerkt akis ir paziuret i prieki.
2009/12/24 19:30:23 19:30:23
tu pati nelabai normali.... uz ka jausti man kalte? prie ko cia ziurkes ir sexas wtf?
2009/12/25 21:05:29 21:05:29
kora: Froidas: Straipsnis apie vargšę vienišą senutę. O jūs tai susiejote su seksu...
Manau, ir jus del sio vieniso zmogaus turetumet bent dali kaltes jausmo prisiimti..., aisku, skirtingai kai kuriuos dalykus mes jauciam ir suprantam, taciau kai kas, gal ir nenorom, privercia atmerkt akis ir paziuret i prieki.
Seksas asocijuojasi su žiurkėmis ir tokiu kaltės jausmu?
Tikrai... vertėtu jums susirūpinti pačiai savimi...
2009/12/27 06:53:09 06:53:09
Esame begalo skirtingi zmones. "Kartais" tai ka sako zmones galime suprasti skirtingai.
Manau, kad Kora sujaudino perskaitytas straipsnis. Ji noretu atkreipti visu musu demesi i tai kas yra svarbiausia.
Kokios musu paciu vertybes?! kas svarbiau, botageliai ar vienatveje palikti zmones?!
swx
2009/12/27 09:48:57 09:48:57
Svečias: Esame begalo skirtingi zmones. "Kartais" tai ka sako zmones galime suprasti skirtingai.
Manau, kad Kora sujaudino perskaitytas straipsnis. Ji noretu atkreipti visu musu demesi i tai kas yra svarbiausia.
Kokios musu paciu vertybes?! kas svarbiau, botageliai ar vienatveje palikti zmones?!
swx
Viskam yra tinkama vieta ir laikas.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume