2009/07/21 17:13:42 17:13:42
Mane traukia grieztas, siektiek grubus seksas.. na tarkim kaip su botagu ir panasiais dalykais. O mano drauguzis yra visiska mano priesingybe, labai svelnus ir toks jauksmas, kad vyriskai grubiau nemoka Gal kas turite patirties kaip butu galima itikinti tokius zaidimus pabandyti ? Ar kas nors naudojate santykiuose tokius dalykelius kaip botagas , antrankiai metaliniai ir pan ? Gal kas patarimu turit, kaip savo vaikinui tai i galva iskiepyti ? kad moterims ne tik svelnus seksas patinka ?
2009/07/21 17:21:23 17:21:23
Suprantu ka turi omenyje . As kai susipazinau su savuoju, jisai lygiai toks pat buvo kaip dabar tavasis (Beje kiek laiko esate kartu ? ) Taciau manau laikui begant tikrai gali pakeisti jo poziuri (arba gali pabandyti pakeisti vaikina ) Pabandyk kada nupirkti antrankius.
Pabandyk kadanors susilazinti is ko nors ir pan, mazdaug jeigu laimesiu as, tai tave prirankinsiu prie lovos ir darysiu ka noriu s tavimi.(tik pasistenk laimeti O tada kaip pirmam kartui prisirisk prie lovos ir pabandyk pavaidinti jog tu esi jo valdove.. mazdaug jis tavo vergas ) Pririsus gali ir i kasti ir pan. Kita karta gal jisai ka nors laimes, tada jisai gal tave nores prisiristi ir pan, na ir taip po biski po biski ir lenk medi kol gali )
2009/07/21 17:24:57 17:24:57
Nenuorama: Mane traukia grieztas, siektiek grubus seksas.. na tarkim kaip su botagu ir panasiais dalykais. O mano drauguzis yra visiska mano priesingybe, labai svelnus ir toks jauksmas, kad vyriskai grubiau nemoka Gal kas turite patirties kaip butu galima itikinti tokius zaidimus pabandyti ? Ar kas nors naudojate santykiuose tokius dalykelius kaip botagas , antrankiai metaliniai ir pan ? Gal kas patarimu turit, kaip savo vaikinui tai i galva iskiepyti ? kad moterims ne tik svelnus seksas patinka ?
išsitrauk prieš jį tokius botagėlius ir panašias priemones ir... gerai paauklėk;) gal susipras;)))
turintis nuomonę
T
8 įrašai
2009/07/21 19:00:17 19:00:17
ieškok gal partnerio su tokiais pomėgiais, bus tikriau...
Pikta Moteris
P
55 įrašai
2009/07/21 20:16:49 20:16:49
2009/07/21 21:27:10 21:27:10
abejoju ar ji sugundysi tave pliekt botagu , jei jo temper svelnus.Greiciausiai jis pabegs.
Grubaus sekso, ir vien tik grubaus dazn nori moterys patyre prievarta ar traumuotos vaikysteje.
Aisku kartais smagu , kai grubiai paima, bet ne nuolat.
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/07/22 04:54:13 04:54:13
nieko tu jam neįskiepysi į galvą, pasisodink ir viską papasakok, atvirai ir su baisiausiom smulkmenom ir užbrėžk ribą, arba jis ją peržiangia, arba lai eina savais keliais
Pikta Moteris
P
55 įrašai
2009/07/22 10:09:16 10:09:16
roza6: abejoju ar ji sugundysi tave pliekt botagu , jei jo temper svelnus.Greiciausiai jis pabegs.
Grubaus sekso, ir vien tik grubaus dazn nori moterys patyre prievarta ar traumuotos vaikysteje.
Stereotipai O tai vanilinio sekso nori tik tie, kuriuos vaikystėje cukraus vata maitino?
2009/07/22 18:02:09 18:02:09
Linutebl: Suprantu ka turi omenyje . As kai susipazinau su savuoju, jisai lygiai toks pat buvo kaip dabar tavasis (Beje kiek laiko esate kartu ? ) Taciau manau laikui begant tikrai gali pakeisti jo poziuri (arba gali pabandyti pakeisti vaikina ) Pabandyk kada nupirkti va kad ir tokius antrankius
http://www.fantazijos.lt/bdsm-fetish/lo ... nkiai.html
Pabandyk kadanors susilazinti is ko nors ir pan, mazdaug jeigu laimesiu as, tai tave prirankinsiu prie lovos ir darysiu ka noriu s tavimi.(tik pasistenk laimeti O tada kaip pirmam kartui prisirisk prie lovos ir pabandyk pavaidinti jog tu esi jo valdove.. mazdaug jis tavo vergas ) Pririsus gali ir i kasti ir pan. Kita karta gal jisai ka nors laimes, tada jisai gal tave nores prisiristi ir pan, na ir taip po biski po biski ir lenk medi kol gali )
Sitas zaiidimas su antrankiais visai nebloga ideja, bet siaip tai manau jog geriausia butu pasikalbeti ir paklausti jo nuomones ir poziurio.. ka gali zinoti jisai gal irgi to nori, bet tiesiog nedrista, ar nezino kaip tai daryti
2009/07/23 07:02:49 07:02:49
Pikta moteris: roza6: abejoju ar ji sugundysi tave pliekt botagu , jei jo temper svelnus.Greiciausiai jis pabegs.
Stereotipai O tai vanilinio sekso nori tik tie, kuriuos vaikystėje cukraus vata maitino?
Man patinka oralinis, baisu net pagalvot kuo mane maitino.....
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume