Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grubus, grieztas seksas(botageliai, antrankiai)

Grubus, grieztas seksas(botageliai, antrankiai)

Seksulka

S

2 įrašai

2009/07/23 14:10:04 14:10:04

Man patinka grubus sekas ir ka ???

Turiu antrankius ir botageli. Aisku nezaidziame kiekviena diena, bet i menesi karta, visai smagu, kai per subinyte uzvaziuoja su botageliu

Patarimas tau: pakalbek tu su juo ! uzsimink juokais, koks patinka seksas !

pizdulka

P

1 įrašai

2009/07/23 20:42:49 20:42:49

Seksulka: Man patinka grubus sekas ir ka ???

Turiu antrankius ir botageli. Aisku nezaidziame kiekviena diena, bet i menesi karta, visai smagu, kai per subinyte uzvaziuoja su botageliu

Patarimas tau: pakalbek tu su juo ! uzsimink juokais, koks patinka seksas !

Nu jo kur ten kiekv diena , jei subine tik po menesio sugyja

Saulyte

S

7 įrašai

2009/07/24 13:28:49 13:28:49

Gerai cia pasakei ))) Prajuokinai, nu siaip menesio gal ir neskauda )
Pati turiu antrankius, su vaikinu pazaidziu kartais.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/24 13:34:57 13:34:57

Kas bande ta botageli zino, kad su juo visai neskauda. Geriausiai naudoti ne botageli is sexshopo, o skalbimo masinos Riga-16 shlanga, arba koki kabeli nuo dulkiu siurblio Raketa. Man asmeniskai patinka kai su pingpongo rakete nuplaka subiniuka.
Antrankiai man labiausiai patinka: prirakinu zmona prie lovos ir einu su xebra gert...

Sex su botagu

S

1 įrašai

2009/07/25 14:36:54 14:36:54

HAHA:)) Linksmi cia zmones susirinke, man su botageliu visai nieko, bet reiks kada pabandyti ir su rygos slanga, tik va klausimas kur cia ta sena skalbenke gauti..

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/25 16:28:10 16:28:10

Nueik į senukus, tai ir 20 metrų šlangos gausi.
O aš va, savąjam dovanų bambukinių lazdelių nupirkau. Oj kokia skani rykštė

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/25 18:50:51 18:50:51

iš www.valdovai.lt

Fenser?is Kebot?as
vertimas is rusu kalbos

Baimes.Ko bijo dominantai

Su tomis baimemis teko susidurti ir man paciam. Kaip, manau bet kuriam daugiau- maziau issilavinusiam ir save gerbianciam domui. Ir , beabejo, mano ilgas sarasas nera baigtinis. Jei nesugebet baimiu ivardinti ir dirbti su jomis, sios baimes gali visam laikui paralizuot domo valia ir veiksmus subo atzvilgiu.
Naujokams dominuojantiesiems, besikepurnejantiems informacijos sraute, kuris sklinda is norinciuju tapti ju subais, manau susidoroti su nerimu ir baimemis ypac sunku.
Nes, net pakankamai patirties turintys domai nusistovejusiuose santykiuose su pasyviuoju laiks nuo laiko susiduria su tomis paciomis nerima kelianciomis mintimis.

Taigi jei esate subas, besitikintis jusu patikima, neprietaringa , tam tikrose situacijose ryskiai dominuojanti , bet vistik vanilini partneri ?uzsiauginti? tikru dominantu- bukite pasiruose- jam taip pat teks susidurti su daugeliu toliau isvardintu ?baubu?.
O jei to neivyks- reiskia tai pseudo domas- bukas, berastis ir , galbut net pavojingas aplinkiniams, padaras. Gelbekites nuo tokiu kuo greiciau.

Jei dominuojantysis isties jums reikalingas patartina padeti jam/jai rasti jegu buti tokiu. Ir nebutinai tai paraidziui bus jusu fantaziju analogija, nes tai bus realiai igyvendinti troskimai.
Toli grazu ne visos, bet dalis man žinomu sekmingu BDSM partnerysciu isaugo is vanilinių porų, zengusiu koja kojon sios patirties keliu ir atskleidusiu vienas kitam Tema.
Suprantama, jei Jus neturite pastovaus partnerio ir rimtu tarpusavio santykiu- TAI JAU VISAI KITA ISTORIJA...
O dabar apie pacias baimes.
Pati diziausia kiekvieno, savo vardo verto domo, baime- padaryt negriztama fizine arba moraline zala savo subui.
Bet egzistuoja ir visa eile kitu:
-ar netraumuoju partnerio jausmu?;
- ar jis/ji nepagalvos jog elgiuos nieksingai?;
-ar nenueisiu ?per toli??, kas bus jei zaidimas man patiks taip labai, kad negalesiu sustoti?
- ar manes neapkaltis prievarta?
- ar istiesu partneriui gera, ar istiesu jam/jai patinka tai ka darau? Kaip man tai suzinoti ir tuo isitikinti?
- jeigu zaidimo metu partneris pajus kad nori ne to, ka darau? kaip elgtis tokiu atveju?
- ar jis/ji tures drasos prisipazint , kad zaidimas nepatinka?
- o jei partneris pats nelabai zino ko labiausiai noretu?
-kas jei nepajegsiu? Suteiksiu nusivylima?
- kas jei partneris praras susidomejima zaidimu del kokiu nors pasaliniu veiksniu?nors ir nebus tame jokios mano kaltes?
-kas jei kazkuri mano klaida visam laikui ji/ja atbaidys nuo BDSM?
- ar jis/ji nezaidzia tik del to kad itiktu man?
- jei partneriu nuomones kazkuriuo klausimu skiriasi, ar galiu pasinaudot savo statusu ir ji/ja ?nugalet?? jeigu ne- tai koks as domas, jeitaip- ar tai bus teisinga? Tarkim, as laikiausi savo nuomones, po kurio laiko pasirodo, jog klydau, ar gales partneris manimi toliau pasitiket?
- ar nesugadins manes valdzia?ar dar nesugadino?

Ir taip toliau ir panasiai. Buti domu-tikru savo vardo vertu domu- kartais siauba keliantis dalykas

Laurine

L

13 įrašai

2009/07/25 20:47:32 20:47:32

na gana idomi tema
nesmerkiu nei vieno,kas tom uzsiima,jei taip noris tegu...bet kaip zmogus su patirtim galiu pasakyt,tai veda prie iskripimo,norisi daugiau ,o poto ateina nusivilimas.ir dar jei tikrai myli tikriausiai ir nereikia,nei botageliu ,nei antrankeliu..

marijuana

M

618 įrašai

2009/07/26 10:30:51 10:30:51

Zygfrid: Kas bande ta botageli zino, kad su juo visai neskauda. Geriausiai naudoti ne botageli is sexshopo, o skalbimo masinos Riga-16 shlanga, arba koki kabeli nuo dulkiu siurblio Raketa. Man asmeniskai patinka kai su pingpongo rakete nuplaka subiniuka.
Antrankiai man labiausiai patinka: prirakinu zmona prie lovos ir einu su xebra gert...

šakės!!!! fantazija superine!!!!

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/26 11:57:18 11:57:18

Laurine: na gana idomi tema
nesmerkiu nei vieno,kas tom uzsiima,jei taip noris tegu...bet kaip zmogus su patirtim galiu pasakyt,tai veda prie iskripimo,norisi daugiau ,o poto ateina nusivilimas.ir dar jei tikrai myli tikriausiai ir nereikia,nei botageliu ,nei antrankeliu..

Kai myli, tikriausiai ir sekso nereikia?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume