Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Be sekso

Be sekso

indraja

I

3 įrašai

2009/08/12 21:25:34 21:25:34

elenka: Niekas nesako dulkintis su bet kokiu bomzu is gatves. Bet sutikite, kad pasimyleti su vyru, kuris nors ir nera Jusu svajoniu princas ir dolce vita garantas yra bet kuriuo atveju geriau nei gerti antidepresantus ir zliumbti vienai vakarais.

tik kazkodel antidepresantus daugumoje geria istekejusios ar turincios sugyventini moterys. idomu kodel....[/quote]

O is kur tokia statistika, kad antidepres.. dazniau geria istekejusios?:)
Bet kuriuo atveju seksas nekenkia.., o padet padeda:)

cc

C

55 įrašai

2009/08/13 08:10:09 08:10:09

gal seksas ir padeda, bet kaip sakė, kai moteriai 30+, vyrukų yra daug mažiau, todėl jie leidžia sau "mylėtis" su daugiau moterų - pasekmės nelabai jau smagios ligos. va tada ir ašaros ir gėda ir visas kita.

svajoklis

S

151 įrašai

2009/08/29 15:30:15 15:30:15

Zygfrid: Viskas priklauso nuo to koki vyra susirasi. Sprendziant apie Jusu didelius reikalavimus..., labai tiketina, kad susirasite vyra, kuris bus prastas sekse.

ji iesko tokio vyro kuris jau seniausiai mires arba toks neegzistuoja kitur nei jos svajonese...

ponia

P

371 įrašai

2009/08/30 05:47:26 05:47:26

MaryteL: Šiuo metu išgyvenu vidinį konfliktą. Esu virš trisdešimt, išsiskyrusi ir neturiu draugo. Vienkartiniai santykiai nedomina, nes po jų jaučiuosi dar šlykščiau ... save saugau nuo blogų emocijų. Su vedusiais taip pat neprasidedu. Išaugau iš tokio melo ir gerbiu save. Daug dirbu, skaitau intelektualią literatūrą, realizuoju save dirbdama savanorišką socialinį darbą, auginu vaikus - tai šiek tiek padeda... bet tas tuštumos jausmas (manau, kad tai sekso poreikis) vis išlenda ir neduoda ramiai gyventi - esu sveika. Kartais pasijaučiu kaip iškritusi iš šio pasaulio konteksto, kuriame tik ir sukasi viskas apie antrą galą. Žinoma, gyvam ir sveikam žmogui seksas reikalingas, bet iš savo patirties žinau, man "švariau" gyventi be jo negu su betkuo.

atrodo, kad as parasiau...tikra tiesa!

ponia

P

371 įrašai

2009/08/30 05:48:58 05:48:58

Svečias: Todėl, kad amžiaus grupėje 30+ ištekėjusių ir su vaikais moterų daugiau nei netekėjusių

netiesa- yra ir netekejusiu!!!ir labai padoriu. deimantu siais laikais.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume