Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Be sekso

Be sekso

Leo

L

543 įrašai

2009/07/22 04:03:12 04:03:12

mangofruit0406:
ADRIJANA: ziuriu sugebi neblogai prisifantazuot is neturejimo ka veikt..ar is savo ilgametes patirties kalbi mangofruit ?

Mieloji, reikia galvoti ką rašai...Tai kenti vyrus, tai be sekso negali-juk pati rašai taip, ne aš:)
Man, pavyzdžiui, patinka ir seksas, ir vyrai(duotu atveju turiu vieną, kuris suteikia daug malonumo ne tik fiziškai, bet ir morališkai) bet tai nėra atsitiktinis nuotykis..
O jeigu rašai, kad nekenti vyrų, vadinasi tavo seksualinis gyvenimas yra laaabai skurdus ir turbūt tenka lipt ant bet kurio, kas tavęs nori, o ne ant to kurio nori pati..Vat kaip

Eksperte....

vasare03

V

3 įrašai

2009/07/22 08:22:48 08:22:48

samantta:
inna: As po menesio jau durna daraus, net menesines sutrinka. Seksas yra butinas kaip ir valgymas. Kam save kankint galima susirast pastovu karsta partneri seksui, nes to Savojo gali tekt laukt ir visa gyvenima.

jauciu, kad taip ir nesulaukiau, bet visviena "dulkintis" su bet kuo yra zemiau negu zema. O stogas vaziuoja (pazystu daug jau ir su nuvaziavusiu) ir tokioms ir tokiems, kurie gyvena visai normalu lytini gyvenima.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/22 08:51:53 08:51:53

vasare03:
samantta:
inna: As po menesio jau durna daraus, net menesines sutrinka. Seksas yra butinas kaip ir valgymas. Kam save kankint galima susirast pastovu karsta partneri seksui, nes to Savojo gali tekt laukt ir visa gyvenima.

jauciu, kad taip ir nesulaukiau, bet visviena "dulkintis" su bet kuo yra zemiau negu zema. O stogas vaziuoja (pazystu daug jau ir su nuvaziavusiu) ir tokioms ir tokiems, kurie gyvena visai normalu lytini gyvenima.

Niekas nesako dulkintis su bet kokiu bomzu is gatves. Bet sutikite, kad pasimyleti su vyru, kuris nors ir nera Jusu svajoniu princas ir dolce vita garantas yra bet kuriuo atveju geriau nei gerti antidepresantus ir zliumbti vienai vakarais.

Dd

D

50 įrašai

2009/07/22 12:02:49 12:02:49

[quote:2qgtl1sd]Celibatas atsitinka. Kai jūsų sąmoningumas yra giliausiai įsišaknijęs Būtyje ir Būtis visa persmelkia, kai virpantis džiaugsmas ir meilė trykšta iš kiekvienos jūsų kūno ląstelės ir poros, įvyksta natūralus reiškinys, kurį vadinate celibatu. Jumyse esanti palaima prilygsta seksualinio patyrimo viršūnei. Kuomet tai lieka su jumis kaip nuolatinė elektros srovė kūne, jūs nebejaučiate savo kūno kaip fizinio ir sunkaus.[...] Nebejaučiate kūno, nes esate pasinėręs į džiaugsmą. Tai nėra praktika, kurią galima atlikti. Tai yra spontaniškas vyksmas, kai mūsų gyvenime sužydi meilė.
Tai yra viena ir ta pati energija, kuri žemiausiame mūsų kūno centre pasireiškia ir kaip seksualinė, ir kaip kūrybinė energija. Pažiūrėkite - kai esate kūrybingi, ruošiatės egzaminui ar užsiimate labai svarbiu reikalu - tomis dienomis mintys apie seksą jums nešauna į galvą. Dirbate, miegate ir vėl dirbate, nes tam tikra veikla užvaldo jūsų protą. Seksualinė energija transformuojasi. Seksu susirūpinę žmonės yra mažiau kūrybiški.
Mano manymu, celibatas yra dovana, kuri jums atitenka.
"Celibatas" reiškia "susituokęs su Dievu". Tai reiškia, kad Dievas jus taip užvaldė, taip įsismelkė į kiekvieną ląstelę, kad niekam kitam neliko vietos. Celibatas - tai būti susituokusiam su dvasia.[/quote:2qgtl1sd]
[quote:2qgtl1sd]Ką gaunate iš sekso? Džiaugsmą, jaudulį, šiek tiek meilės, jaukumo. Kas vyksta sekso metu? Atsiveria jumyse mieganti energija. Kelioms akimirkoms visame kūne pakyla pojūtis. Kiekviena kūno ląstelė yra absoliučiai dabartiniame momente. Tai džiaugsminga. Jei džiaugsmas būtų tiesiog kūne, organuose, jis turėtų išlikti nuolatos. Tačiau jis neišlieka. Jūsų potraukis išblėsta tą akimirką, kai energija ištrūksta arba išsilaisvina iš kūno. [b:2qgtl1sd]Būti kartu su šia energija - štai kas yra tikrasis džiaugmas.[/b:2qgtl1sd] Verčiau susitelkite į ją, o ne į išorinį objektą.[/quote:2qgtl1sd]
[quote:2qgtl1sd]Kas yra santuoka? Kai vyras mato žmonos grožį ir pasiduoda jai. Jis nenori užvaldyti žmonos, tačiau jis sako: aš bejėgis prieš tave, aš tavo žinioje. Ir žmona atsako tuo pačiu savo vyrui. Abipusis pasidavimas susilieja į vieną meilės švytėjimą, į supratimą. [...]
Seksas suteikia jums trumpą įspūdį to, kokia galėtų būti aukščiausia jūsų gyvenimo energija. Kaip galėtumėte kiekvieną minutę gyventi trykšdami meile.[/quote:2qgtl1sd]
iš knygos: "Dievas mėgsta juoktis" Šri Šri Ravi Šankaras

marabu

M

241 įrašai

2009/08/11 10:39:17 10:39:17

Be sekso buti nera sunku, jeigu sugebi nukreipti savo mintis kita linkme ir besikaupiancia energija naudoti darbui, kurybai ir pan. Taciau vis delto.... Kai jo yra, ir yra ne bet kokio, gyventi lengviau...

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/11 11:45:42 11:45:42

Zygfrid:

Niekas nesako dulkintis su bet kokiu bomzu is gatves. Bet sutikite, kad pasimyleti su vyru, kuris nors ir nera Jusu svajoniu princas ir dolce vita garantas yra bet kuriuo atveju geriau nei gerti antidepresantus ir zliumbti vienai vakarais.

kam lemta gerti antidepresantus, gers juos dėl to, kad įsimylėjo vyriški, su kuriuo sieja tik sekas
Kam nelemta geri antidepresantų - susiranda vyriški, su kuriuo sieja ne tik seksas

MaryteL

M

5 įrašai

2009/08/11 12:28:06 12:28:06

Šiuo metu išgyvenu vidinį konfliktą. Esu virš trisdešimt, išsiskyrusi ir neturiu draugo. Vienkartiniai santykiai nedomina, nes po jų jaučiuosi dar šlykščiau ... save saugau nuo blogų emocijų. Su vedusiais taip pat neprasidedu. Išaugau iš tokio melo ir gerbiu save. Daug dirbu, skaitau intelektualią literatūrą, realizuoju save dirbdama savanorišką socialinį darbą, auginu vaikus - tai šiek tiek padeda... bet tas tuštumos jausmas (manau, kad tai sekso poreikis) vis išlenda ir neduoda ramiai gyventi - esu sveika. Kartais pasijaučiu kaip iškritusi iš šio pasaulio konteksto, kuriame tik ir sukasi viskas apie antrą galą. Žinoma, gyvam ir sveikam žmogui seksas reikalingas, bet iš savo patirties žinau, man "švariau" gyventi be jo negu su betkuo.

cc

C

55 įrašai

2009/08/12 17:39:02 17:39:02

MaryteL, aš tave suprantu, nes ir pati esu 30+ ir išsiskyrusi ir vienkartinių santykių nenoriu ir su vedusiais susidėt prieštarauja mano įsitikinimas... taip kad sėkmingai gyvenu be sekso ir nieko baisaus tame... kartais tik ilgu pokalbių su suaugusiu artimu vyru.

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/12 17:59:37 17:59:37

Niekas nesako dulkintis su bet kokiu bomzu is gatves. Bet sutikite, kad pasimyleti su vyru, kuris nors ir nera Jusu svajoniu princas ir dolce vita garantas yra bet kuriuo atveju geriau nei gerti antidepresantus ir zliumbti vienai vakarais.[/quote]

tik kazkodel antidepresantus daugumoje geria istekejusios ar turincios sugyventini moterys. idomu kodel....

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/12 18:22:35 18:22:35

Todėl, kad amžiaus grupėje 30+ ištekėjusių ir su vaikais moterų daugiau nei netekėjusių

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume