Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Seksas is reikalo

Seksas is reikalo

J-U

J

12 įrašai

2009/06/08 07:36:38 07:36:38

Elenka:-)) jei turi galimybe paskaityti mano anketa, tai padaryk tai.. rasi atsakyma ka cia veikiu:-))) beje..kaip pazinciu psl,, cia tikriausiai vienas prasciausiu..ne man spresti.. Bet apie psicholiga, santykius ir panasius dalykus cia labai daug superiniu straipsniu..
Tai tai as cia ir veikiu:-))) o auksine naryste kazkodel man pats psl. pratese:-)) gal uz grazias akis:-)) xixix juokauju.. bet paziurekim is kitos puses.. ar gali gerus patarimus duoti tie, kurie patys vienisi arba turi nenusisekusius santykius.. ???? Juk kaip uzdirbti milijona mokomes is milijonieriu, tai kaip kurti gerus santykius manau neprošal isgirsti is tu, kurie turiu tokius santykius.. As nuosirdziai noreciau, kad aplinkui butu kuo daugiau laimingu poru.. tikrai.. Todel tiesiog dalinuosi patirtimi.. pati gyvenime esu maciusi ir juodo ir balto.. tiesa..visus savo vaikinus metusi esu pati.. ir is reikalo niekada nesimylejau.... tiesiog visada sakydavau atvirai, kad manes netenkina tas ir tas.. ir kad negaliu apsimesti jog man patinka musu santykiai vien todel, kad tureciau su kuo pasimyleti ir panasiai.. As visa gyvenima leidziu sau prabanga buti savimi ir sakyti viska ka galvoju.. manau tai ir atvede mane iki dabartiniu santykiu. Ir mano zmogu atvede pas mane.. Tiesiog noriu pasakyti, kad nutyledami ir darydami neva kazka is reikalo nesijausim laimingesni.. galim meluoti kitiems, bet juk sau nepavyks..

J-U

J

12 įrašai

2009/06/08 08:01:37 08:01:37

Ugnele - atsakymas Tau. Jei turetum maziau pagiezos ir pavydo, Tau santykiuose manau sektusi geriau. Tiesa ta , kad tiek as tiek, mano vyras turim uztektinai patrauklumo ir sexualumo, kad esame idomus kitiems..as vyrams, jis moterims... Darbo savaite gyvendami atskirai abu turim superines galimybes tureti kitus lovos partnerius. Bet apie tai net nesusimastom, nes mylimes ne is reikalo.. ar esi girdejus toki zodi - meile, abipusis pasitikėjimas? Abu turim savo verslus..krizes akivaizdoje darbo savaite issunkia iki apsivemimo, tai tik ir lauki savo zmogaus sugriztant ir neisivaizduoji kaip sunku po ju isiskirti..nors kas diena bendraujant telefonu lyg ir nejauti skiriancio atstumo.. O zinojimas, kad neabejotinai bendraujam su priesingos lyties atstovais musu rysi tik sustiprina. Abu zinom, kad turim saves vertus partnerius.. kad nesam nepakeiciami ir kad turim stengtis vienas del kito, jog neprarastume. Ir kaip tas vyriskis rase pasiziureikim moterys kaip didele dalis is musu gimines elgiames... Kol suviliojam partneri visi kaip povai,.iskedentom plunksnom, o paskui? apsileidziam..nelavinam nei kuno nei dvasios.. Kartas nuo karto paskaitydama cia vyru moteru rasliavas, papietaudama su kitais vyrasi..draugais pazyitamais ir panaisiai.. ta pati darydamas mano vyras tik dar labiau suprantam, koks gyvenime stebuklas mus suvedes.. nors kazkada susipazine net neivertinom vienas kito, kaip kandidatu i partnerius... Ssusikurti puikius santykius - nelengvas procesas reiklaujantis abieju noro, supratimo, bendro tikslo ir laiko... Bet tai imanoma tik atvirai bendraujant, ismokstant priimti kito nuomone, net kai jai nepritariat. Ismokti neisizeisti, bet ir neleisti kito gyvenime tapti lyg savaime suprantama.. Ir i ka viskas susiveda? nebutinai viska padaryti lengva..rasti kompromisus - ne nutyleti, ne nusileisti..o butent sutarti.. bet jei taip yra niekada net nekils jausmo, kad mylites is reikalo.. absurdas.. paskaitykit kaip kvailai skamba.. Buna, kad tuokiasi ir reikalo.. bet myletis is reikalo,. cia is vis absurdas.. juk tai tik pasekmė.. ieškokit priežasčių ir tikrai nesimylėkit iš reikalo.. dievaži... gerbkit save.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/06/08 08:22:45 08:22:45

To Jolita,

Aš neturiu Jums nei pagiežos, nei pavydo. Ir labai gerai žinau, kas tai yra meilė ir pasitikėjimas. Ir nei vieno savo partnerio kaip Jūs nesu metusi, nes jų nelabai ir buvo. Gyvenimas ir likimas man daug atseikėjo - 22 metus šalia turėti nuostabų žmogų, mano 3 vaikų tėvą, su kuriuo aš neišsiskyriau, kuris, deja, mirė. Ir būtent dėl to man ir keista, kad Jūs, deklaruodama savo laimingą gyvenimą, kažko ieškote čia... Tai Jūsų asmeninis reikalas, kaip elgtis, bet kaip tada su tuo abipusiu pasitikėjimu ir meile??? Nes aš, gal nurašykim tai mano neišprusimui, būdama sėkmingoje santuokoje, net nelabai žinojau apie tokias svetaines ir jomis visai nesidomėjau. Bet - kiekvienam savo...

P.S. O Jūs, tarp kitko, ne tokia jau ir laiminga, jei į mano klausimą reaguojate tiesiog drabstymusi purvais... Ir sekasi man ir dabar gerai, tikrai niekada niekuo nesiskundžiau...

Su pagarba - Ugnelė.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume