Elenka:-)) jei turi galimybe paskaityti mano anketa, tai padaryk tai.. rasi atsakyma ka cia veikiu:-))) beje..kaip pazinciu psl,, cia tikriausiai vienas prasciausiu..ne man spresti.. Bet apie psicholiga, santykius ir panasius dalykus cia labai daug superiniu straipsniu..
Tai tai as cia ir veikiu:-))) o auksine naryste kazkodel man pats psl. pratese:-)) gal uz grazias akis:-)) xixix juokauju.. bet paziurekim is kitos puses.. ar gali gerus patarimus duoti tie, kurie patys vienisi arba turi nenusisekusius santykius.. ???? Juk kaip uzdirbti milijona mokomes is milijonieriu, tai kaip kurti gerus santykius manau neprošal isgirsti is tu, kurie turiu tokius santykius.. As nuosirdziai noreciau, kad aplinkui butu kuo daugiau laimingu poru.. tikrai.. Todel tiesiog dalinuosi patirtimi.. pati gyvenime esu maciusi ir juodo ir balto.. tiesa..visus savo vaikinus metusi esu pati.. ir is reikalo niekada nesimylejau.... tiesiog visada sakydavau atvirai, kad manes netenkina tas ir tas.. ir kad negaliu apsimesti jog man patinka musu santykiai vien todel, kad tureciau su kuo pasimyleti ir panasiai.. As visa gyvenima leidziu sau prabanga buti savimi ir sakyti viska ka galvoju.. manau tai ir atvede mane iki dabartiniu santykiu. Ir mano zmogu atvede pas mane.. Tiesiog noriu pasakyti, kad nutyledami ir darydami neva kazka is reikalo nesijausim laimingesni.. galim meluoti kitiems, bet juk sau nepavyks..