Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Seksas is reikalo

Seksas is reikalo

witulis

W

3 įrašai

2009/06/06 17:03:14 17:03:14

Petriukas:
Liepa_38: Košmaras tai o ne šeimos saugojimas, buvo man taip- vyras turėjo meilužę (dar tada to nežinojau) su manim miegodavo tik iš reikalo, retkarčiais, atseit persidirba "vargselis", galva skauda )))., tik vaidindavo, kad viskas tvarkoj, vyras jisai . Tai jau klaikiau nebuna. kai jauti kad esi tarsi priemonė ir viskas. Kodėl taip sunku būti nuoširdžiam na nebemyli tai ir skiremės o tokia vaidyba eina peklon.

Koks vyras be meilužės? Kiekvienas solidus vyras be žmonos turi meilužę, kitaip jam bus nekaip tarp savųjų. Vyras nenori būti pajuokos objektu.

Gal tu nenusišnekėk... ne tame esmė. jus moterys taip pat kartais elgetes savanaudiškai, dėl to mes kartais ir nulekiam i kita lova. Ir nepulkit vyru kaltinti del to, nes santuoka tai dvieju zmoniu reikalas ir del visko kaltos abi puses! O jus vietoj to kad pagalvojusios ka acios ne taip darot, pradedat vaidinti aukas ir suvedat visa kalte vyrams. Tai jau nemaisykite tokiais atvejais santuokos is meiles ir paprasto susirasymo, nes toki santykiai labiau panasus i kara.

???

?

227 įrašai

2009/06/06 18:17:48 18:17:48

witulis: O jus vietoj to kad pagalvojusios ka acios ne taip darot, pradedat vaidinti aukas ir suvedat visa kalte vyrams. Tai jau nemaisykite tokiais atvejais santuokos is meiles ir paprasto susirasymo, nes toki santykiai labiau panasus i kara.

Tui gal geriau paaiškink. O tai aš tikrai nesuprantu kuo skiriasi santuoka iš meilės nuo paprasto susirašymo. Ir kuris. Maniau santuoka ir yra santuoka. Kam tada tuoktis?

???

?

227 įrašai

2009/06/06 18:27:58 18:27:58

bebyranti: Visur tik ir rasoma, kaip svarbu seimoje lytinis gyvenimas. Bet juk buna situaciju, kai to sekso tiesiog nesinori vienam is poros, o kitas negali istvert, ir jau lekia i sonus. Tai ka daryt tokiu atveju? Ar seksas is reikalo gali issaugoti seima? As kazkaip manau, kad jis tik atitolina issiskyrima, bet tai gal klystu... Ka manote siuo klausimu?

Čia daug protingų žmonių pasisakė. O mano klausimas ar jūs abu norite išsaugoi tą santuoką? Nes neprivalai tu norėti ją išsaugoti, neprivalo tavo vyras ją norėti išsaugoti.
Seksas dėl to, kad taip reikia vistiek tik atitolins išsiskyrimą. Gal jausies didvyriškai ką nors daranti, o vyras vistiek bus niekšas, lakstantis į šoną. O gal kaip tik - kapstysitės tokoije situacijoje vienas kitą kankindami ir bausdami dar ilgai ilgai iki pensijos.
O jei norite išsaugoti šeimą - iš esmės turite abu stengtis ir šalinti priežastis. Tik spėju, nė vienas nenorite.

J-U

J

12 įrašai

2009/06/07 07:07:21 07:07:21

Idomiai Jus cia.. ir dar suauge zmones.. naturalu, kad kartais kazkuris nenori, o kartais tikrai tiesiog "nusileses".. is akiu, istysusio veido matosi, kad kartais vos iki lovos nusliaus.. Bet juk suauge zmones, o juolab partnerysteje kalbasi apie viska atvirai.. ir jokiu problemu nekyla, niekas nieko neprievartauja ar kitas patylom mylisi is reikalo.. Juk jei vienas kitam svarbus tai tikrai kartais suprasite, kad kitas pavarges.. ir zinot ka.. Jei kartais pasakytumete "matau esi pavarges(-usi)..pailsek..kita diena atsigriebsim" isverstumet is koto partneri savo supratingumu ir jei isties partneriui rupite kita diena ar vakara jus apdovanotu tokiu demesiu, apie koki nesvajojote. Nors Savo zmogaus noriu kas ryta ir kas vakara, kartais tiesiog specialiai uzsidirbu iki velumos, kad belaukdamas manes lovoje tiesiog uzmigtu..nuluztu ir saldziai issimiegoti, nes matau koks pavarges grizta ir zinau, kad nepaisant visko stengsis mane pamyleti.. Uz tai kita ryta mane zadina ne zadintuvas ar i musu lova besiropscianti dukra, o svelnios glamones.. Tiesa ir tai, kad kartais sveikas atsitraukimas nuo partnerio sustiprina trauka veikia tik tada, jei vienas kitam rupite, o ne dirbtinai apsimetinejate pavarge ar kad galva skauda.. O jei mylite, bet tiesiog galvojate, kad nenorite - keiskite poziuri.. Moterys.. pagalvokite kiek akto metu sudeginate kaloriju, kiek dirba kuno raumenuku ir kaip tai padeda islaikyti sexualia figura.. Net manksta su asmenine trenere nera tiek veiksminga, kaip sexas su mylimu vyru.. Juk kartais sportuoti irgi taip tingisi eiti.. bet jei susitarei su treneriu ir sieki tikslu, juk eini.. ir nekaltini trenerio, kad tai darai is reikalo... Smegenis naudokite pagal paskirti ir bus super:-) sekmes visiems.

J-U

J

12 įrašai

2009/06/07 07:24:01 07:24:01

"Bebyranti".. juk sexas prasideda smegenyse.. jei nenori vyro, reiskiasi priezastys galvoj. O cia jau keletas galimu variantu: arba negerai tik Tavo galvoj, t.y. fantazijos prisigalvojimai, itarinejimai ko nera ir panasiai, gal tai problmeos jusu santykiuose ir atviro bendravimo nebuvime - tai spreskite seimoje abu, o gal Tu tiesiog jo nemyli ir nenori.. kai atsakysi sau kokia tikroji nenoro prieztastis tada ir rasi atsakyma kaip elgtis.. Dirbti su mastymu, atvirai kalbetis su vyru ar skirkis..

Pabandyk iseiti virs saves ir isivaizduoti, kaip jaustumeisi, jei va siandien pat jis paprasytu skyrybu - jei net suskaus pilvo apacioje.. tai priezastys tik tavo galvoj.. ieskai smegenu subinej:-)..is neturejimo ka veikti.. o jei net siek tiek apsidziaugtum, atsakymas tavo rankose.. Asmeniskai as , jei kartais pasimetu savo pasirinkimuose ir pradedu "jaustis auka".. moterys taip moka:-))) vietoj to, kad "uzvaziuociau" ant partnerio.. tiesiog pagalvoju.. Kai daryciau jei Jo tiesiog nebutu.. Atsala bet koks noras vaidinti nelaiminga.. Net kai issikiriam darbo savaitei, nes dirba kitam mieste.. jauciuosi tarsi isvaziuodamas issiveza puse mano kuno.. tarsi nupjautu ir isiveztu dali manes.. Tiesiog susismastyk.. kaip jaustumeisi, jei nutiktu blogiausia kas gali nutikti jusu santuokai ir tada priiminek sprendimus.. ar pasakyti, kad nenori, ar pakeisti savo poziuri, kad sexas padeda ne tik islaikyti santuoka, bet ir dailu kuna:-)) bet ir sveisesne galva..nes tiek kraujo plusteli, jog joje prasvieseja.. Manau Tau reiketu ne tik myletis is reikalo, bet dar ir paciai rodyti iniciatyva ir daryti tai dvigubai dazniau.. tada nelis i galva tokios kvailos mintys:-))) rimtai.. juokini su tokiais parasymais..

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/07 08:26:38 08:26:38

JolitaS: Idomiai Jus cia.. ir dar suauge zmones.. naturalu, kad kartais kazkuris nenori, o kartais tikrai tiesiog "nusileses".. is akiu, istysusio veido matosi, kad kartais vos iki lovos nusliaus.. Bet juk suauge zmones, o juolab partnerysteje kalbasi apie viska atvirai.. ir jokiu problemu nekyla, niekas nieko neprievartauja ar kitas patylom mylisi is reikalo.. Juk jei vienas kitam svarbus tai tikrai kartais suprasite, kad kitas pavarges.. ir zinot ka.. Jei kartais pasakytumete "matau esi pavarges(-usi)..pailsek..kita diena atsigriebsim" isverstumet is koto partneri savo supratingumu ir jei isties partneriui rupite kita diena ar vakara jus apdovanotu tokiu demesiu, apie koki nesvajojote. Nors Savo zmogaus noriu kas ryta ir kas vakara, kartais tiesiog specialiai uzsidirbu iki velumos, kad belaukdamas manes lovoje tiesiog uzmigtu..nuluztu ir saldziai issimiegoti, nes matau koks pavarges grizta ir zinau, kad nepaisant visko stengsis mane pamyleti.. Uz tai kita ryta mane zadina ne zadintuvas ar i musu lova besiropscianti dukra, o svelnios glamones.. Tiesa ir tai, kad kartais sveikas atsitraukimas nuo partnerio sustiprina trauka veikia tik tada, jei vienas kitam rupite, o ne dirbtinai apsimetinejate pavarge ar kad galva skauda.. O jei mylite, bet tiesiog galvojate, kad nenorite - keiskite poziuri.. Moterys.. pagalvokite kiek akto metu sudeginate kaloriju, kiek dirba kuno raumenuku ir kaip tai padeda islaikyti sexualia figura.. Net manksta su asmenine trenere nera tiek veiksminga, kaip sexas su mylimu vyru.. Juk kartais sportuoti irgi taip tingisi eiti.. bet jei susitarei su treneriu ir sieki tikslu, juk eini.. ir nekaltini trenerio, kad tai darai is reikalo... Smegenis naudokite pagal paskirti ir bus super:-) sekmes visiems.

atsiprasau, kad trukdau, bet ka cia veikia tokia laiminga persona , turinti "savo zmogu, kuriuo nori ryte ir vakare ir dukra"????? kiek mato mano akys yra auksines narystes savinynke pazinciu portale? nepuolu, man vienodai ka cia veiki, bet cia juk pazinciu svetaine-vienisiems(bent jau man taip atrode)

ugnelė

U

892 įrašai

2009/06/07 08:50:12 08:50:12

Aha, lygiai to paties norėjau paklausti Jolitos S... Gal reikia papildomo partnerio darbo savaitei, kol anas išvykęs?

Linutebl

L

72 įrašai

2009/06/07 09:07:02 09:07:02

Seksas is reikalo.. pazistu keleta tokiu poru... kurios tai daro tik is reikalo. Megina turi kita meiluzi. tai su dabartiniu "oficialiu" vaikinu sake tik is reikalo... vien todel kad sis gali jei garantuoti sagia ateiti.. O malonumui visi su meiluziu

Moterys VS Audrexxx

M

1 įrašai

2009/06/07 09:20:19 09:20:19

laba diena mielieji,perskaiciau keles jusu nuomones apie visa sita,kitom is nervu ir neapykantos sau moteru,rasytu nuomoniu,kad nesugebejo visko issaugot,nereiketu skirt tam laiko ir skaityt,kokie vyrai kalti ar moteryt.zemas apie visa sita,apie ka kalbama suvokimas,jei isvis zinot kas tas yra,bet kur mes zmones nezinosme,ar visada isitikines savo atsakymu esi? kaltinti kita,tai prisipazsinti sau.pasakysiu moterys jum savo tiesa kuria esu susidares apie moteriska gimine,esu pakliuves i pinkles,tikrai nesmagus jausmas,kai vyras turi uzdaryti duris iseidamas i geresni sau gyvenima...kaip jus moterys nesuprantat,buvau pamirses juk visi taip daro,o jei dar kaimynas uzmatys ar suzinos,ka pasakys suzinos visi kokia esu,baime.Moteris gerbenti save ir savo interesus,turi nematyti savo vyro kuris yra su ja,ji turi matyti simtus vyru aplink save geidzianciu taves tik.keista?moteris turi suprasti vyra,jis vyras,jis atlieka savo pareiga,ne parnesdamas namo pinigu,kurie tik sleikstuli kelia,kai seimoje pasigirsta zodis,o daugiausiai is moters,tai kur pinigai.tikra moteris netures laiko rupintis vyro reikalais ir neuzdavines durnu klausimu,kuriu ir taip atsakymai jau aiskus paciai:)) a nafiga,to reikia man kad manes siektu kiti vyrai,juk savas yra,tai gyvenkim taip ir toliau mieli tautieciai,sude ir nesuvokime,jusu ir musu.nieko nenorejau izeist,butu perdaug zema,bet kelios isizeidet trumpam.palaikau jus moteris del to kad jus daugiau esat vertos nei pateikiat savi,truksta drasos,tiek tu tiek as turiu zodi ir nuomone kuria galiu isreikst,bet jei dar ja kas suprastu nusispjautu ir pasiustu psln mane.Aciu uz demesi,nebukit istizusios ir kada pameginkit suprast ka vyras nori pasakyt,juk tai taip lengva,vardan meiles kuria vis ikisa vargsike,nuvalkiota visa,kad net myledamas nenori jo tart......buvo malonu,klaidu netaisau,nera tam laiko,suprask teisingai,nera laiko:))

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/07 19:44:03 19:44:03

Linutebl: Seksas is reikalo.. pazistu keleta tokiu poru... kurios tai daro tik is reikalo. Megina turi kita meiluzi. tai su dabartiniu "oficialiu" vaikinu sake tik is reikalo... vien todel kad sis gali jei garantuoti sagia ateiti.. O malonumui visi su meiluziu

ot, kad nors viena is tu gaut

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume