laba diena mielieji,perskaiciau keles jusu nuomones apie visa sita,kitom is nervu ir neapykantos sau moteru,rasytu nuomoniu,kad nesugebejo visko issaugot,nereiketu skirt tam laiko ir skaityt,kokie vyrai kalti ar moteryt.zemas apie visa sita,apie ka kalbama suvokimas,jei isvis zinot kas tas yra,bet kur mes zmones nezinosme,ar visada isitikines savo atsakymu esi? kaltinti kita,tai prisipazsinti sau.pasakysiu moterys jum savo tiesa kuria esu susidares apie moteriska gimine,esu pakliuves i pinkles,tikrai nesmagus jausmas,kai vyras turi uzdaryti duris iseidamas i geresni sau gyvenima...kaip jus moterys nesuprantat,buvau pamirses juk visi taip daro,o jei dar kaimynas uzmatys ar suzinos,ka pasakys suzinos visi kokia esu,baime.Moteris gerbenti save ir savo interesus,turi nematyti savo vyro kuris yra su ja,ji turi matyti simtus vyru aplink save geidzianciu taves tik.keista?moteris turi suprasti vyra,jis vyras,jis atlieka savo pareiga,ne parnesdamas namo pinigu,kurie tik sleikstuli kelia,kai seimoje pasigirsta zodis,o daugiausiai is moters,tai kur pinigai.tikra moteris netures laiko rupintis vyro reikalais ir neuzdavines durnu klausimu,kuriu ir taip atsakymai jau aiskus paciai:)) a nafiga,to reikia man kad manes siektu kiti vyrai,juk savas yra,tai gyvenkim taip ir toliau mieli tautieciai,sude ir nesuvokime,jusu ir musu.nieko nenorejau izeist,butu perdaug zema,bet kelios isizeidet trumpam.palaikau jus moteris del to kad jus daugiau esat vertos nei pateikiat savi,truksta drasos,tiek tu tiek as turiu zodi ir nuomone kuria galiu isreikst,bet jei dar ja kas suprastu nusispjautu ir pasiustu psln mane.Aciu uz demesi,nebukit istizusios ir kada pameginkit suprast ka vyras nori pasakyt,juk tai taip lengva,vardan meiles kuria vis ikisa vargsike,nuvalkiota visa,kad net myledamas nenori jo tart......buvo malonu,klaidu netaisau,nera tam laiko,suprask teisingai,nera laiko:))