Lelis Borgia: Buvo gražus ir nepakartojamas, ypač 1930-1940 metų intymi kultūra Kaune, Berlyne ir Paryžiuje. Tikras "Tornerai": J'attendrai le jour et la nuit, j'attendrai toujour Ton retour" pagal Tino Rossi, kaip pasakojo man senelė. "- Et pourtant j'attendrai ton retour." Ech, tas dvidešimtasis amžius: amžinai jaunas, amžinai gražus ir gyvas mūsų širdyse, mūsų geismuose ir nugrimsdusiose svajonėse. Elektrinis tramvajus, pirmoji 1935 metų televizija ir pirmoji olimpinių žaidynių transliacija per Pavelo Nipkov'o TV 1936 metais, "Mėlynasis angelas" ir Lili Marlene. Ech, ta senelių ir prosenelių epocha, kuri žavi dabar mus. "Outside the barracks by the corner light,
I'll always stand, and wait for you at night.
We will create a world for two,
I'll wait for you, the whole night through,
For you Lili Marlene, for you Lili Marlene" - Hans Leip.
O 1980-aisiais, 1985-aisiais ar pagaliau - 1995-aisiais, tai jau nebuvo to '' gražaus ir nepakartojamo'' sekso??? Ar nebuvo tų nuostabiųjų damų???
Nereikia idealizuoti preities, Leli Borgia:) Seksas nuostabus tada, kai pats esi jaunas, kupinas jėgų, aistros, kai širdis liepsnoja, o dar šalia tas geismo objektas... O tada svajonė gali būti ir rugių laukas su žydinčiomis rugiagėlėmis... ''Aš myliu vasaros rugiagėlę, ji taip švelniai vilioja mane. Ji kaip akys manos mergužėlės...'', toliau, atsiprašau, užkrito, nebepamenu... Bet čia irgi 20-as amžius...))