Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → 20 amziaus seksas

20 amziaus seksas

Andradis

A

1 įrašai

2009/04/20 14:45:07 14:45:07

Sugalvojau sukurti tema 20 amziaus seksas, nes paskaitinejus sita foruma (na ir kitus, zinoma) atrodo, kad po 20 amziaus seksas tapo tokiu kultu, kad LYGIS yra tuomet, kai gali girtis, kad kisai bet ka, bet kur, bet kokiom aplinkybem. Bet gi mes zmones! Turim isskirtine galimybe juo megautis ir jausti malonuma. Tai ar butina is to padaryti kazkoki sou?

kora

K

2495 įrašai

2009/04/20 16:34:04 16:34:04

Andradis: Sugalvojau sukurti tema 20 amziaus seksas, nes paskaitinejus sita foruma (na ir kitus, zinoma) atrodo, kad po 20 amziaus seksas tapo tokiu kultu, kad LYGIS yra tuomet, kai gali girtis, kad kisai bet ka, bet kur, bet kokiom aplinkybem. Bet gi mes zmones! Turim isskirtine galimybe juo megautis ir jausti malonuma. Tai ar butina is to padaryti kazkoki sou?

Manau, pakol zmogus nesuvoks, kad jis yra Zmogus, beprasmiska diskusija apie LYGI. O sou mes matome visur aplinkuj, dabar madinga, net tie, kas piktinasi, juokiasi kartu. Gal 21 amziuj atsipeikesim, tikekim

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/04/24 13:32:19 13:32:19

Mano durna galva mes bendraujame jau 21 amziuje. O kalbant apie Lietuva, tai didziaja dali 20 amziaus sekso is viso nebuvo. Tai ko noret, kad zmones paleisti nuo grandines turetu kazkokias ribas. Visa tai praeis, reikia tik laiko. Kiekvienas naujas zaislas turi savo susizavejimo laikotarpi, o veliau jis tampa tiesiog zaislu, kuriuo mielai ar nelabai zaidziama, kam kas

Chanelle

C

135 įrašai

2009/05/08 10:23:35 10:23:35

Manau, kad visais laikais visokiu zmoniu buvo ir yra, tik kad dabar visi laisviau, paprasciau ir buitiskiau apie tai kalba. Beje, nereikia pamirsti, jog daugelis tik kalba apie tai, kaip ka kur ir su kuo, bet tuo viskas ir pasibaigia.

Romuta

R

497 įrašai

2009/05/08 15:47:56 15:47:56

Nesutinkų kad XX amžiųje sekso iš vis nebuvo. Geriau paklausinėk savo senelių ar kaimo bobučių, diedukų tik reikia mokėti paklausti, klasyti bus įdomiau nei pasakų vaikystėje.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/08 21:32:04 21:32:04

Buvo gražus ir nepakartojamas, ypač 1930-1940 metų intymi kultūra Kaune, Berlyne ir Paryžiuje. Tikras "Tornerai": J'attendrai le jour et la nuit, j'attendrai toujour Ton retour" pagal Tino Rossi, kaip pasakojo man senelė. "- Et pourtant j'attendrai ton retour." Ech, tas dvidešimtasis amžius: amžinai jaunas, amžinai gražus ir gyvas mūsų širdyse, mūsų geismuose ir nugrimsdusiose svajonėse. Elektrinis tramvajus, pirmoji 1935 metų televizija ir pirmoji olimpinių žaidynių transliacija per Pavelo Nipkov'o TV 1936 metais, "Mėlynasis angelas" ir Lili Marlene. Ech, ta senelių ir prosenelių epocha, kuri žavi dabar mus. "Outside the barracks by the corner light,
I'll always stand, and wait for you at night.
We will create a world for two,
I'll wait for you, the whole night through,
For you Lili Marlene, for you Lili Marlene" - Hans Leip.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/09 14:50:53 14:50:53

Lelis Borgia: Buvo gražus ir nepakartojamas, ypač 1930-1940 metų intymi kultūra Kaune, Berlyne ir Paryžiuje. Tikras "Tornerai": J'attendrai le jour et la nuit, j'attendrai toujour Ton retour" pagal Tino Rossi, kaip pasakojo man senelė. "- Et pourtant j'attendrai ton retour." Ech, tas dvidešimtasis amžius: amžinai jaunas, amžinai gražus ir gyvas mūsų širdyse, mūsų geismuose ir nugrimsdusiose svajonėse. Elektrinis tramvajus, pirmoji 1935 metų televizija ir pirmoji olimpinių žaidynių transliacija per Pavelo Nipkov'o TV 1936 metais, "Mėlynasis angelas" ir Lili Marlene. Ech, ta senelių ir prosenelių epocha, kuri žavi dabar mus. "Outside the barracks by the corner light,
I'll always stand, and wait for you at night.
We will create a world for two,
I'll wait for you, the whole night through,
For you Lili Marlene, for you Lili Marlene" - Hans Leip.

O 1980-aisiais, 1985-aisiais ar pagaliau - 1995-aisiais, tai jau nebuvo to '' gražaus ir nepakartojamo'' sekso??? Ar nebuvo tų nuostabiųjų damų???
Nereikia idealizuoti preities, Leli Borgia:) Seksas nuostabus tada, kai pats esi jaunas, kupinas jėgų, aistros, kai širdis liepsnoja, o dar šalia tas geismo objektas... O tada svajonė gali būti ir rugių laukas su žydinčiomis rugiagėlėmis... ''Aš myliu vasaros rugiagėlę, ji taip švelniai vilioja mane. Ji kaip akys manos mergužėlės...'', toliau, atsiprašau, užkrito, nebepamenu... Bet čia irgi 20-as amžius...))

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/09 19:28:34 19:28:34

Be abejo, kad tai XX amžius ir jo rugiagėlės: ankstesnės ir vėlesnės nei 1980 metai. Intymumas tikrai nuostabus, kai esi jaunas, gražus, mielas, sveikas, kupinas jėgų ir įkvėpimo, aistros ir polėkio, kai širdis tai liepsnoja, tai gęsta ir lengvai tari : sudie, sudie, gražuole mano, tu pasistenk greičiau pamiršt mane. Jaunystė tam ir skirta. Svajonė gali būti ne tik rugių laukas su žydinčiomis rugiagėlėmis, bet ir La Rue Royal naktį Paryžiuje arba maža kavinukė ant Šprė upės kranto Berlyne, arba senas malūnas ant Ventos, arba žvaigždėtas dangus rugpjūty naktį miške. Tai tas pats 20-as amžius...))

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/09 19:47:16 19:47:16

Lelis Borgia: Be abejo, kad tai XX amžius ir jo rugiagėlės: ankstesnės ir vėlesnės nei 1980 metai. Intymumas tikrai nuostabus, kai esi jaunas, gražus, mielas, sveikas, kupinas jėgų ir įkvėpimo, aistros ir polėkio, kai širdis tai liepsnoja, tai gęsta ir lengvai tari : sudie, sudie, gražuole mano, tu pasistenk greičiau pamiršt mane. Jaunystė tam ir skirta. Svajonė gali būti ne tik rugių laukas su žydinčiomis rugiagėlėmis, bet ir La Rue Royal naktį Paryžiuje arba maža kavinukė ant Šprė upės kranto Berlyne, arba senas malūnas ant Ventos, arba žvaigždėtas dangus rugpjūty naktį miške. Tai tas pats 20-as amžius...))

Va, kai esi jaunas, tai svarbiausia kuo daugiau tų gražuolių nučiupti, kurių paskui prašai kuo greičiau pamiršti tave... Ir per tą skubėjimą, per tą greitą užsiliepsnojimą ir užgesimą jau nebereikia jokių kavinukių ir La Rue Royal naktų!!! Tik stveri savo gražuoles, kilst joms sijonus ant lietuviško šieno krūvos ir... kas sekanti??:)))
Realybė, turbūt, labiau tokia, ar ne taip, Leli Borgia?:)

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/09 20:23:20 20:23:20

Na jau, na jau! Ar nemanot, kad ir tiems lengvų sijonų kilotojams ant lietuviško šieno krūvos norisi draugystės, rimtų pokalbių, supratingumo, meilės, įkvėpimo? Ne visiems reikia sekso tik dėl sekso ir panašiai be jokių sekančių. Realybė būna ir kitokia, ir ne tokia primityvi ir prasčiokiška.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume