Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Oralinio pamokos

Oralinio pamokos

Tik tak

T

36 įrašai

2011/04/06 21:01:00 21:01:00

Ji: Tai mums tik primityvių vyrų, ypač bagočių, primesta pareiga ir niekas daugiau. Jie labai didžiuojasi savo daikčiuku, nes vadina jį "pasididžiavimu". Mano, kad tai saldainiukas. Verčia savo moteris vergėmis, o tos vargšės pasiduoda patinų spaudimui, nieko negaudamos mainais. Juk moters burna neturi jautrių receptorių ir nebūna seksualiai sujaudinama. Tik vyrams labai smagu tyčiotis ir gauti fizinį pasitenkinimą, bet didesnį moralinį- štai vergė prieš mane, man čiulpia. Gaila man tokių moterų. Net už brangiausias pasaulio dovanas to nedaryčiau. Nebent peilį būtų įrėmęs į kaklą, o šiaip tai rykit patys savo kūno išskyras. Ko neėdat tik kitoms siūlot? Gal dar ir kitas išskyras pasiūlysit- išmatas, sisiuką, žmogėnai, ryti, ane?

Palaikau Tave! Džiaugiuosi sutikdama vyrą galvojantį galva ant pečių, bet dar labiau džiaugiuosi matydama protingą moterį. Moterį su savigarba ir tikromis vertybėmis. Tada turiu vilties, kad jų dukros nepapildys plačias k.. gretas. Bet jų nereikia gailėtis, tai kiekvienos moters pasirinkimas (laisvas), nenorinčios niekas neprivers to daryti kaip ir tamstos

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/07 04:21:39 04:21:39

Svečias:
Svečias:
4. Artimas žmogus yra tas, su kuriuo daliniesi savo įspūdžiais, keliauji, palaikai emociškai, kartu augini vaikučius ir su kuriuo būna gerai net ir be sekso. O mylimo žmogaus kūną bučiuoti yra ne tas pats kas kažkam tai čiulpti ir kažkam, kam gal jau rytoj pasakysi viso gero. Mylimas ir mylintis žmogus bus šalia tavęs net ligos ar senatvės atveju, tik čiulpikai to nesupras, nes jie nežino kas yra tikroji meile - širdžių ryšys.

Viskas tiesa apie širdžių ryšį, bet...Būna gerai ir be sekso, bet dar geriau su juo. Gal ir niekam nereikia apie tai diskutuoti čia, bet, jei jau tokia tema egzistuoja, norėjau pasakyti, kad man malonu užsiimti oraliniu seksu (abipusiu) su mylimu žmogum. Gal nejauti fizinio malonumo, kai tai darai kitam, bet jauti didelį malonumą nuo to, kai matai, jog jam tai labai malonu. Ir visa tai visai nėra šlykštu, kai tai daroma iš meilės ir, būtent, gilaus dvasinio ryšio. Aišku, abu to turi norėti.(Beje, nesu jauniklė).
Apie prievartą čia nėra ko diskutuoti. Tai nepriimtina ir nemalonu.Ir mylintis žmogus niekada nevers kito žmogaus daryti to, kas jam nepriimtina.
Nereikia visko skirstyti į juoda ir balta. Ir bet kokį žmogų, kuriam priimtinas ir oralinis seksas su mylimu žmogumi, žeminti savo bjauriomis frazėmis. Nėra ko primetinėti savo pažiūrų kitiems.

O tai ko pats primetinėji savo pažiūras ir nelabai kokį elgesį kitiems ir siūlai panoms lįsti į sveitimą kišenę, valstybės biudžetą anot Borgijos? Reklama, žurnalai mergoms vient tik ir mirga analo ir oralo reklama. Nesuprantu, negi tėvams - vyrams nerūpi jų dukrų sveikata, gera savijauta, jų ateitis? Niekaip negaliu šito suprasti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/07 05:23:20 05:23:20

Dvasingam vyrui tikrai nesuteiks džiaugsmo, jeigu moteris bandys jam suteikti džiaugsmą per prievartą arba pati nemaloniai jausdamasi. Grubus, smurtinis liežuviu imituojamas varpos ir makšties kontaktas dar nei vienai moteriai malonumo nesuteikė. Jis kaip dailininkas galės apsidžiaugti, jeigu jo paveikslas patiks kam nors, taip ir čia, jis galės apsidžiaugti, jeigu moteriai patiks, jeigu ji ims, o jei ne – malonumo jokio garbingam vyrui. Tik kvailos mergos stengiasi nusižeminusios įtikti primityvams ir tenkina visus iškrypusius dabartinių išpindėjusių vyrų reikalavimus, bando jiems džiaugsmą sukelti, pačios jausdamosis nekaip – labai prastai. Tai labai grubu ir žema, nekultūringa iš vyrų pusės, kai vyras gali viduje jausti neigiamus jausmus, jei jo moteris neįvykdys jo iškrypusių, akivaizdžiai moters sveikatą žalojančių reikalavimų. Aš kaip vyras galiu pasakyti, kad jei moteris jausis pažeminta, bus pikta, nervuota, nelaiminga, tai, matyt, bus nemalonus oralinis seksas. Jeigu vyras dvasingas, jam menkiausia moters pretenzija iš karto, akimirksniu nuims, pradangins norą (seksualine prasme) žeminti moterį! Niekada neleiskite vyrams daryti tai, kas jums nemalonu ir atrodo jums žeminančiai, paniekinančiai, nehigieniškai. Kaip viena labai protinga moteris, mano pacientė, man pasakė, kad "sex - eta adskaja rabota dlia ženščin" - nei mums patinka nei ką tuos jūsų galus čiulpti...tai darom tik todėl, kad tik įtikti ir patikti, nes bijome gauti į snukį ir šiaip, manau, moteriškės, kurios tai daro su bet kuo ir bet kaip draskydamos savo gerkles, mažu mažiausiai turi didelių psichologinių problemų, didelį nepilnavertiškumo jausmą ir nori save įtikinti, kad ji patinka vyrams, būdama tikra vargšelė, tikra nelaimėlė“. Taip sakė tikrai labai graži, šauni, išsilavinusi moteris, sėdėdama ginekologiniame krėsle.

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/04/07 06:11:49 06:11:49

Svečias: mažu mažiausiai turi didelių psichologinių problemų, didelį nepilnavertiškumo jausmą ir nori save įtikinti, kad ji patinka vyrams, būdama tikra vargšelė, tikra nelaimėlė“. Taip sakė tikrai labai graži, šauni, išsilavinusi moteris, sėdėdama ginekologiniame krėsle.

Labai persiprasau. Jei tos moters galvoje "neisplauti indai" tai jau tikrai "sex - eta adskaja rabota dlia ženščin". Kuo skubiau ja i psichologo kabineta.
Nebera ka kalbeti apie lytine sueiti, o apie oralini nera ka svaigti.
Pradekim viena diena viska vadinti tikrais vardais.
Tai, kad ji budama vargsele, tikra nelaimele tokiu budu bando itikti, kencia ne tik ji, bet ir jos partneris. As asmeniskai nematau nieko nuostabaus, kad toji issilavinusi sedi pas jus ginekologo kresle. Sedes jame tiek kol darys pati save per prievarta. Pamirs jusu kabineta, kai teiks malonuma tai ka pati daro.

Noreciau neutraliai. Tiek vyrai, tiek moterys neturi* ekstrasensu gebejimu. Tarkim, visiskai neaisku kas kada ka daro savo malonumui ir kada tai daro savo paties prievarta partneriui patenkinti.
"Bukit" patys geriausi aktoriai. Nera nieko paslepto, kas nebus atskleista aiksteje visiems girdint. Va tada prasideda pats spektaklis. Visi jie kiaules ir visos jos tokios. Nematau nieko nuostabaus, kad kazkuriam norisi tikro, bet nesuvaidinto spektaklio.
Va taip ir gaunasi, kai vyras moterims del pinigu, kai moteris vyrams kaip mama ir tt... Kazkaip vienoje lovoje netelpa.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/07 16:59:18 16:59:18

Svečias:

O tai ko pats primetinėji savo pažiūras ir nelabai kokį elgesį kitiems ir siūlai panoms lįsti į sveitimą kišenę, valstybės biudžetą anot Borgijos? Reklama, žurnalai mergoms vient tik ir mirga analo ir oralo reklama. Nesuprantu, negi tėvams - vyrams nerūpi jų dukrų sveikata, gera savijauta, jų ateitis? Niekaip negaliu šito suprasti.

ir kaip aš tai darau?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/04/07 18:17:34 18:17:34

Svečias: Dvasingam vyrui tikrai nesuteiks džiaugsmo, jeigu moteris bandys jam suteikti džiaugsmą per prievartą arba pati nemaloniai jausdamasi. Grubus, smurtinis liežuviu imituojamas varpos ir makšties kontaktas dar nei vienai moteriai malonumo nesuteikė. Jis kaip dailininkas galės apsidžiaugti, jeigu jo paveikslas patiks kam nors, taip ir čia, jis galės apsidžiaugti, jeigu moteriai patiks, jeigu ji ims, o jei ne – malonumo jokio garbingam vyrui. Tik kvailos mergos stengiasi nusižeminusios įtikti primityvams ir tenkina visus iškrypusius dabartinių išpindėjusių vyrų reikalavimus, bando jiems džiaugsmą sukelti, pačios jausdamosis nekaip – labai prastai. Tai labai grubu ir žema, nekultūringa iš vyrų pusės, kai vyras gali viduje jausti neigiamus jausmus, jei jo moteris neįvykdys jo iškrypusių, akivaizdžiai moters sveikatą žalojančių reikalavimų. Aš kaip vyras galiu pasakyti, kad jei moteris jausis pažeminta, bus pikta, nervuota, nelaiminga, tai, matyt, bus nemalonus oralinis seksas. Jeigu vyras dvasingas, jam menkiausia moters pretenzija iš karto, akimirksniu nuims, pradangins norą (seksualine prasme) žeminti moterį! Niekada neleiskite vyrams daryti tai, kas jums nemalonu ir atrodo jums žeminančiai, paniekinančiai, nehigieniškai. Kaip viena labai protinga moteris, mano pacientė, man pasakė, kad "sex - eta adskaja rabota dlia ženščin" - nei mums patinka nei ką tuos jūsų galus čiulpti...tai darom tik todėl, kad tik įtikti ir patikti, nes bijome gauti į snukį ir šiaip, manau, moteriškės, kurios tai daro su bet kuo ir bet kaip draskydamos savo gerkles, mažu mažiausiai turi didelių psichologinių problemų, didelį nepilnavertiškumo jausmą ir nori save įtikinti, kad ji patinka vyrams, būdama tikra vargšelė, tikra nelaimėlė“. Taip sakė tikrai labai graži, šauni, išsilavinusi moteris, sėdėdama ginekologiniame krėsle.

Mielasis ,,daktare'',
Nepainiokite 2 dalykų: oralinio sekso ir santykių žmonių, kurie tuo užsiima.
Kaip žinote, prostitutės jo nepraktikuoja ir tikiuosi žinote kodėl.
Poroje, kur nėra meilės ir atvirumo, be abejonės tai gali būti itin malonu.
Bet jei žmones sieja tvirtas ryšys - siela ir kūnu, jie tarp žmonių santykiai pagrįsti meile ir pasitikėjimu, tebūnie jie laimingi radę palaimą oraliniame sekse. Kur čia tas pažeminimas, jei abu poroje tai tenkina?
Kodėl man atrodo, kad Jūsų paties neišsipildžiusios svajonės atsisuka kategoriškumu prieš tuos, kurie tai turi?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/04/07 18:20:00 18:20:00

Oi, norėjau pasakyti, kad porose, kur nėra meilės ir atvirumo, tai gali būti NE ITIN malonu.
Sorry..

Tik tak

T

36 įrašai

2011/04/07 19:36:34 19:36:34

Mylėdama vienam pačiulpi, atsiradus kitam milimajan - vėl čiulpi ir taip per kiek einate, moterys?
Neįsivaizduoju kaip jaučiasi vyrai žinodami,kad jų mylimoji taip noriai užsiimanti oraliniu jau ne vienam taip įrodinėjo ir dovanojo savo "meilę"..
Ir, deja, prostitutės tai dar ir kaip praktikuoja. Bet juk moterys (žmonos, mylimosios, draugės) nenori pasirodyti tamsuolėmis, kompleksuotomis, konservatyviomis, nenori,kad jų vyrai pabėgtų pas daugiau "sugebančias", tai tenka lygiuotis į jas, o kai reiškinys vyksta masiškai tai ir pasmerkimo nėra, ir gėdos, ir palaikymas čia pat. Konkurencingoje visuomenėje juk reikia prisitaikyti? Kaip kitaip, jei neįrodant - aš tai galiu, aš ne prastesnis-ė, aš tai moku, darau.., man tai patinka, aš toks-ia kaip visi!Tai yra atėjusi mada, bet dėl savo masinio paplitimo ir propagavimo neteisingai priimama kaip norma. Ką jau kalbėti apie ateinančias kartas, jos net neįsivaizduos,kad gali būti ir kitaip...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/04/07 20:10:48 20:10:48

tik tak: Mylėdama vienam pačiulpi, atsiradus kitam milimajan - vėl čiulpi ir taip per kiek einate, moterys?
Neįsivaizduoju kaip jaučiasi vyrai žinodami,kad jų mylimoji taip noriai užsiimanti oraliniu jau ne vienam taip įrodinėjo ir dovanojo savo "meilę"..
Ir, deja, prostitutės tai dar ir kaip praktikuoja. Bet juk moterys (žmonos, mylimosios, draugės) nenori pasirodyti tamsuolėmis, kompleksuotomis, konservatyviomis, nenori,kad jų vyrai pabėgtų pas daugiau "sugebančias", tai tenka lygiuotis į jas, o kai reiškinys vyksta masiškai tai ir pasmerkimo nėra, ir gėdos, ir palaikymas čia pat. Konkurencingoje visuomenėje juk reikia prisitaikyti? Kaip kitaip, jei neįrodant - aš tai galiu, aš ne prastesnis-ė, aš tai moku, darau.., man tai patinka, aš toks-ia kaip visi!Tai yra atėjusi mada, bet dėl savo masinio paplitimo ir propagavimo neteisingai priimama kaip norma. Ką jau kalbėti apie ateinančias kartas, jos net neįsivaizduos,kad gali būti ir kitaip...

Prie ko čia konkurencinga visuomenė, su kuo čia reikia konkuruoti? Kur čIa ta gėda ir už ką smerkti? Niekas nekalba apie vienadienius santykius - šiandien tas, ryt kitas.
Bet viskas, ką daro mylintys žmonės poroje, jeigu abiems gerai, tai ir yra gerai. Santykius reikia kurti ir tobulinti, ir mylėti kitą visą, mylėti jame Žmogų, mylėti jo kūną ir savo kūną, ir nebus nieko žeminančio.
Žmonės užsiima oraliniu ne kad pasirodyti sugebančiais ir ne besilygiuodami į kažką, o iš meilės kitam. Ir nesuprantu, kam čia ką reikia įrodinėti?
Pagaliau, kiekvienas gali turėti savo požiūrį.

Tik tak

T

36 įrašai

2011/04/07 20:37:28 20:37:28

ugnelė.:
tik tak: Mylėdama vienam pačiulpi, atsiradus kitam milimajan - vėl čiulpi ir taip per kiek einate, moterys?

Prie ko čia konkurencinga visuomenė, su kuo čia reikia konkuruoti? Kur čIa ta gėda ir už ką smerkti? Niekas nekalba apie vienadienius santykius - šiandien tas, ryt kitas.
Bet viskas, ką daro mylintys žmonės poroje, jeigu abiems gerai, tai ir yra gerai. Santykius reikia kurti ir tobulinti, ir mylėti kitą visą, mylėti jame Žmogų, mylėti jo kūną ir savo kūną, ir nebus nieko žeminančio.
Žmonės užsiima oraliniu ne kad pasirodyti sugebančiais ir ne besilygiuodami į kažką, o iš meilės kitam. Ir nesuprantu, kam čia ką reikia įrodinėti?
Pagaliau, kiekvienas gali turėti savo požiūrį.

Jūs labai naivi, jei manote kad viskas iš meilės, gal dar pasakysite,kad visos santuokos, draugystės, vaikučiai taip pat iš meilės? nejuokinkite.
žiūrėkite truputi plačiau ir mąstykite, tada suprasti laaabai paprasta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume