Svečias: Dvasingam vyrui tikrai nesuteiks džiaugsmo, jeigu moteris bandys jam suteikti džiaugsmą per prievartą arba pati nemaloniai jausdamasi. Grubus, smurtinis liežuviu imituojamas varpos ir makšties kontaktas dar nei vienai moteriai malonumo nesuteikė. Jis kaip dailininkas galės apsidžiaugti, jeigu jo paveikslas patiks kam nors, taip ir čia, jis galės apsidžiaugti, jeigu moteriai patiks, jeigu ji ims, o jei ne – malonumo jokio garbingam vyrui. Tik kvailos mergos stengiasi nusižeminusios įtikti primityvams ir tenkina visus iškrypusius dabartinių išpindėjusių vyrų reikalavimus, bando jiems džiaugsmą sukelti, pačios jausdamosis nekaip – labai prastai. Tai labai grubu ir žema, nekultūringa iš vyrų pusės, kai vyras gali viduje jausti neigiamus jausmus, jei jo moteris neįvykdys jo iškrypusių, akivaizdžiai moters sveikatą žalojančių reikalavimų. Aš kaip vyras galiu pasakyti, kad jei moteris jausis pažeminta, bus pikta, nervuota, nelaiminga, tai, matyt, bus nemalonus oralinis seksas. Jeigu vyras dvasingas, jam menkiausia moters pretenzija iš karto, akimirksniu nuims, pradangins norą (seksualine prasme) žeminti moterį! Niekada neleiskite vyrams daryti tai, kas jums nemalonu ir atrodo jums žeminančiai, paniekinančiai, nehigieniškai. Kaip viena labai protinga moteris, mano pacientė, man pasakė, kad "sex - eta adskaja rabota dlia ženščin" - nei mums patinka nei ką tuos jūsų galus čiulpti...tai darom tik todėl, kad tik įtikti ir patikti, nes bijome gauti į snukį ir šiaip, manau, moteriškės, kurios tai daro su bet kuo ir bet kaip draskydamos savo gerkles, mažu mažiausiai turi didelių psichologinių problemų, didelį nepilnavertiškumo jausmą ir nori save įtikinti, kad ji patinka vyrams, būdama tikra vargšelė, tikra nelaimėlė“. Taip sakė tikrai labai graži, šauni, išsilavinusi moteris, sėdėdama ginekologiniame krėsle.
Mielasis ,,daktare'',
Nepainiokite 2 dalykų: oralinio sekso ir santykių žmonių, kurie tuo užsiima.
Kaip žinote, prostitutės jo nepraktikuoja ir tikiuosi žinote kodėl.
Poroje, kur nėra meilės ir atvirumo, be abejonės tai gali būti itin malonu.
Bet jei žmones sieja tvirtas ryšys - siela ir kūnu, jie tarp žmonių santykiai pagrįsti meile ir pasitikėjimu, tebūnie jie laimingi radę palaimą oraliniame sekse. Kur čia tas pažeminimas, jei abu poroje tai tenkina?
Kodėl man atrodo, kad Jūsų paties neišsipildžiusios svajonės atsisuka kategoriškumu prieš tuos, kurie tai turi?