Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Oralinio pamokos

Oralinio pamokos

Vyras

V

30 įrašai

2011/04/05 17:52:31 17:52:31

Danielius:
Tėvas: Ir dar, Danliau, ar moki gerai oralinį daryti?
Jei nemoki, išmokyčiau. Viską nurytum ir nė vymas nesuimtų.
Man labiausiai patiktų, kad oralinį man padarytum po analinio, kai jau būčiau iš tavęs ištraukęs.

Jooo, ishsilaipinai ne toij planetoij, nieko tokio, mirtis viska gydo, sulauk savo, neskubek ir nereikia mokyti to ko pats esi gerai ivaldes, mes kaipnors patys.... jergau jergau, piderastija jau ir per ora uzkrecia urodelius.... kur ziuri farmacininkai.....

Kam cia grasini, sikniau? Spuoguotas onanistas nuogos bobos gyvenime nemates raunasi su savo homofofiskom frazem. Paziureciau kaip stotum akis i aki su tikru vyru, luzeri tu nelaimingas. Savo seksualines fantazijas tenkinantys tik forumuose vyro vardo neverti. Eik su Grazuliu ir Sustausku alaus pasrebti, gal vyru truputi pasijausi. Butum salia, tai numoves kelnes dirzu atlupciau per spuoguota sikna.

ji

J

98 įrašai

2011/04/06 04:50:28 04:50:28

Tai mums tik primityvių vyrų, ypač bagočių, primesta pareiga ir niekas daugiau. Jie labai didžiuojasi savo daikčiuku, nes vadina jį "pasididžiavimu". Mano, kad tai saldainiukas. Verčia savo moteris vergėmis, o tos vargšės pasiduoda patinų spaudimui, nieko negaudamos mainais. Juk moters burna neturi jautrių receptorių ir nebūna seksualiai sujaudinama. Tik vyrams labai smagu tyčiotis ir gauti fizinį pasitenkinimą, bet didesnį moralinį- štai vergė prieš mane, man čiulpia. Gaila man tokių moterų. Net už brangiausias pasaulio dovanas to nedaryčiau. Nebent peilį būtų įrėmęs į kaklą, o šiaip tai rykit patys savo kūno išskyras. Ko neėdat tik kitoms siūlot? Gal dar ir kitas išskyras pasiūlysit- išmatas, sisiuką, žmogėnai, ryti, ane?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2011/04/06 14:21:29 14:21:29

Ji: Tai mums tik primityvių vyrų, ypač bagočių, primesta pareiga ir niekas daugiau. Jie labai didžiuojasi savo daikčiuku, nes vadina jį "pasididžiavimu". Mano, kad tai saldainiukas. Verčia savo moteris vergėmis, o tos vargšės pasiduoda patinų spaudimui, nieko negaudamos mainais. Juk moters burna neturi jautrių receptorių ir nebūna seksualiai sujaudinama. Tik vyrams labai smagu tyčiotis ir gauti fizinį pasitenkinimą, bet didesnį moralinį- štai vergė prieš mane, man čiulpia. Gaila man tokių moterų. Net už brangiausias pasaulio dovanas to nedaryčiau. Nebent peilį būtų įrėmęs į kaklą, o šiaip tai rykit patys savo kūno išskyras. Ko neėdat tik kitoms siūlot? Gal dar ir kitas išskyras pasiūlysit- išmatas, sisiuką, žmogėnai, ryti, ane?

Na nepykite taip, gal ir jums dar nusišypsos laimė, kada nors gyvenime turėti bent kiek artimesnius ir tikresnius santykius, nepagrįstus mainais, skaičiavimais, patyčiomis, vergavimais ar dar kuo...

Atsiprašau, jei tokių galimybių nebeturite, nenorėjau užgauti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/06 15:57:04 15:57:04

Žinokit, kad mėgautis seksu taip pat negerai. Nedrįskit Seksu galima užsiimti tik tada, kai vaikus darote. Ir ką ten liežuviu ir burna, nedrįskit intymių vietų ir pirštais liesti -juk ten visokių išskyrų yra Šiaip ir moterų krūtinės nereikėtų liesti, juk tai kūdikių žindymui skirta. Ir, aišku, geriausia tai daryti tamsoje ir greitai, nes tai taaaip šlykštu

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/06 16:08:39 16:08:39

Ji: Tai mums tik primityvių vyrų, ypač bagočių, primesta pareiga ir niekas daugiau. Jie labai didžiuojasi savo daikčiuku, nes vadina jį "pasididžiavimu". Mano, kad tai saldainiukas. Verčia savo moteris vergėmis, o tos vargšės pasiduoda patinų spaudimui, nieko negaudamos mainais. Juk moters burna neturi jautrių receptorių ir nebūna seksualiai sujaudinama. Tik vyrams labai smagu tyčiotis ir gauti fizinį pasitenkinimą, bet didesnį moralinį- štai vergė prieš mane, man čiulpia. Gaila man tokių moterų. Net už brangiausias pasaulio dovanas to nedaryčiau. Nebent peilį būtų įrėmęs į kaklą, o šiaip tai rykit patys savo kūno išskyras. Ko neėdat tik kitoms siūlot? Gal dar ir kitas išskyras pasiūlysit- išmatas, sisiuką, žmogėnai, ryti, ane?

Sena davatka Taves turbut joks vyras per sautuvo vamzdi prie saves neprisileistu, kad lieji savo kvailas nuoskaudas Kvaili, tamsus zmogenai, nezinantys, kas yra artimas zmogus, artimo meile ir kad mylimo zmogaus visas kunas mielas ir visa ji galima isbuciuoti. O ryti niekas ir neliepia, nebet tamsta duonai nebeturi Todel ir sedi tokios tamsuoles cia, meiles nepatyrusios.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/06 17:42:50 17:42:50

Svečias:

Sena davatka Taves turbut joks vyras per sautuvo vamzdi prie saves neprisileistu, kad lieji savo kvailas nuoskaudas Kvaili, tamsus zmogenai, nezinantys, kas yra artimas zmogus, artimo meile ir kad mylimo zmogaus visas kunas mielas ir visa ji galima isbuciuoti. O ryti niekas ir neliepia, nebet tamsta duonai nebeturi Todel ir sedi tokios tamsuoles cia, meiles nepatyrusios.

1. Aš esu vyras, bet su Ja visiškai sutinku. Nedaug tokių blaivaus proto žmonių pamatysi šiame palaidame forume. Moteris pasakė savo nuomonę ir niekas neturi teisės jos versti čiulpti jei ji nenori, net pats Bradas Pitas. Ar čiulpti verta vien dėl to, kad neatrodytum nemadingai?..

2. Beje, yra ir kaprofagų tarp mūsų, o jie taip pat pasakytų, kad išmatų valgymas sekso metu yra jaudinantis dalykas. Bet jie, ko gero, yra labiau tolerantiškiesni už tuos grūdančius savo pimpalą kitoms į burną, nes nesako, kad išmatas privalo valgyti visi.

3. Šita moteris nelieja jokių nuoskaudų (kokių dar po velnių nuoskaudų čia kažkam pavyko įžiūrėti???). Vat tai tu lieji savo nuoskaudas, nes nuo čiulpimo, matyt, laimingesnis nepasidarai. O ir čiulpti ne visos puola.

4. Artimas žmogus yra tas, su kuriuo daliniesi savo įspūdžiais, keliauji, palaikai emociškai, kartu augini vaikučius ir su kuriuo būna gerai net ir be sekso. O mylimo žmogaus kūną bučiuoti yra ne tas pats kas kažkam tai čiulpti ir kažkam, kam gal jau rytoj pasakysi viso gero. Mylimas ir mylintis žmogus bus šalia tavęs net ligos ar senatvės atveju, tik čiulpikai to nesupras, nes jie nežino kas yra tikroji meile - širdžių ryšys.

5. O kodėl sakai, kad ryti niekas neliepia? - tu ką - šitos temos neperskaitei? Ten vienareikšmiškai ir imperatyviai buvo liepiama čiulpti ir nučiulpus nuryti. Skaityk viską, tai nesijausi pasimetęs.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/06 19:09:52 19:09:52

o kas tau liepia su bagocium susideti? Kai nebusi barakuda ir neparsidavinesi uz pinigus, o savo partneri mylesi, tada ir nekils tokiu problemu - ciulpti neciulpti. Mylinti moteris pati pamalonins savo mylimaji, o kai santykiai paremti mainais, tai tada ir bjauru. Su parsidavinejanciom cia nieks nekalba.

Lady_scorpio

L

76 įrašai

2011/04/06 19:16:16 19:16:16

Ji: Tai mums tik primityvių vyrų, ypač bagočių, primesta pareiga ir niekas daugiau. Jie labai didžiuojasi savo daikčiuku, nes vadina jį "pasididžiavimu". Mano, kad tai saldainiukas. Verčia savo moteris vergėmis, o tos vargšės pasiduoda patinų spaudimui, nieko negaudamos mainais. Juk moters burna neturi jautrių receptorių ir nebūna seksualiai sujaudinama. Tik vyrams labai smagu tyčiotis ir gauti fizinį pasitenkinimą, bet didesnį moralinį- štai vergė prieš mane, man čiulpia. Gaila man tokių moterų. [color=#FF00FF:1nl670na]Net už brangiausias pasaulio dovanas to nedaryčiau.[/color:1nl670na] Nebent peilį būtų įrėmęs į kaklą, o šiaip tai rykit patys savo kūno išskyras. Ko neėdat tik kitoms siūlot? Gal dar ir kitas išskyras pasiūlysit- išmatas, sisiuką, žmogėnai, ryti, ane?

Čia Jūsų požiūris į vyro ir moters santykius? Aš nemanau, kad tai primesta pareiga ar pažeminimas - man tai vienas iš jaudinančių meilės išraiškos būdų. Ai, taip sakant, kiekvienas pagal savo sugedimo laipsnį.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/06 19:17:22 19:17:22

Svečias:
4. Artimas žmogus yra tas, su kuriuo daliniesi savo įspūdžiais, keliauji, palaikai emociškai, kartu augini vaikučius ir su kuriuo būna gerai net ir be sekso. O mylimo žmogaus kūną bučiuoti yra ne tas pats kas kažkam tai čiulpti ir kažkam, kam gal jau rytoj pasakysi viso gero. Mylimas ir mylintis žmogus bus šalia tavęs net ligos ar senatvės atveju, tik čiulpikai to nesupras, nes jie nežino kas yra tikroji meile - širdžių ryšys.

Viskas tiesa apie širdžių ryšį, bet...Būna gerai ir be sekso, bet dar geriau su juo. Gal ir niekam nereikia apie tai diskutuoti čia, bet, jei jau tokia tema egzistuoja, norėjau pasakyti, kad man malonu užsiimti oraliniu seksu (abipusiu) su mylimu žmogum. Gal nejauti fizinio malonumo, kai tai darai kitam, bet jauti didelį malonumą nuo to, kai matai, jog jam tai labai malonu. Ir visa tai visai nėra šlykštu, kai tai daroma iš meilės ir, būtent, gilaus dvasinio ryšio. Aišku, abu to turi norėti.(Beje, nesu jauniklė).
Apie prievartą čia nėra ko diskutuoti. Tai nepriimtina ir nemalonu.Ir mylintis žmogus niekada nevers kito žmogaus daryti to, kas jam nepriimtina.
Nereikia visko skirstyti į juoda ir balta. Ir bet kokį žmogų, kuriam priimtinas ir oralinis seksas su mylimu žmogumi, žeminti savo bjauriomis frazėmis. Nėra ko primetinėti savo pažiūrų kitiems.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/06 19:56:06 19:56:06

tai sakai, per mazai tau uz ta darbeli sumokejo, tai ir sirsti, ane??? Pagailejo tau Dievulis meiles, nedave mylimo zmogaus, ale ir protelio neperdaugiausiai... Joks vyras nebus laimingas salia taves, moterie, ir tu pati nuskriusta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume