Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → biseksualumas: ryztis ar ne?

biseksualumas: ryztis ar ne?

papartynas

P

483 įrašai

2009/06/20 17:24:12 17:24:12

Supratingi zmones kaip reikiant Kam zemint kita zmogu? Pamint pasitikejima savim ir apgaut? Issiskirk, susirenki manatkes ir pyzdini i visas keturias puses kur radai geriau, o ne apgaudineji kita. Jeigu jau taip madingai kaip ir pas visus dingo meile, bet liko tik pagarba ir prisirisimas, tai ir gerbk ta zmogu.

Lochas

L

97 įrašai

2009/06/28 21:20:17 21:20:17

Nagi ryžkis čia ir dabar - busi labai populiarus ir per "Panoramą" parodys arba fainą darbą pasiūlys. Dabar tokie labai madingi ir populiarūs. Tad nelauk ir pirmyn į privilegijų pasaulį. Daugybę oponentų galėsi tuoj pat į Strasbūro teismą paduot arba tap prezidentu po eilinių rinkimų. Tad nesnausk - tik pirmyn į ateitį šviesią.

zodiakas9

Z

15 įrašai

2009/06/30 05:38:29 05:38:29

Lochas: Nagi ryžkis čia ir dabar - busi labai populiarus ir per "Panoramą" parodys arba fainą darbą pasiūlys. Dabar tokie labai madingi ir populiarūs. Tad nelauk ir pirmyn į privilegijų pasaulį. Daugybę oponentų galėsi tuoj pat į Strasbūro teismą paduot arba tap prezidentu po eilinių rinkimų. Tad nesnausk - tik pirmyn į ateitį šviesią.

Labai taikliai pasirinkai varda. LOCHAS.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/01 16:23:32 16:23:32

[quote:2uivnop0]Kai anglų “Newsweeko” žurnalistas 2006 m. balandžio 15 d. paklausė Dalai Lamos, ką jis galvoja apie homoseksualius santykius, pastarasis pasakė, kad jie yra neteisingi. Maloniai šypsodamasis, didysis dvasininkas kalbėjo: “Pagal budizmo doktriną, sekso tikslas yra reprodukcija. Dvi kitos angos („holes“) gyvybės nesukuria. Man tai nelabai svarbu (“I don’t mind”) – tačiau aš negaliu pateisinti tokio gyvenimo stiliaus”. Toks teiginys rodytų, kad budizmas, panašiai kaip ir koks nors M. Gandhis, apie lytinių santykių tikslą kalba griežčiau nei krikščionybė. Kita vertus, vargu ar Dalai Lamą galima būtų pavadinti homofobu.

Man regis, šią paprastą seksualumo pusę – kad organai turi savo tikslą -- mes esame linkę užmiršti. Tokia amnezija, regis, būdinga netgi aistringiesiems Olialia mergaičių gerbėjams...[/quote:2uivnop0]
Gintautas Vaitoška
[url:2uivnop0]http://www.bernardinai.lt/index.php?url=articles%2F96801[/url:2uivnop0]

Jastina

J

1 įrašai

2011/03/04 17:55:30 17:55:30

Gal kas man patartu? turiu geriausia drauge, kuria pazystu jau 10 metu, bet pastaraisiais metais lb daznai galvoju apie ja siek tiek kitaip, norisi pabuciuot, glostyt plaukus ir kitokios mintys kyla. Kartais galvoju ir apie kitas, bet ne apie kiekviena. Man patinka vaikinai, esu draugavusi ir patiko. Ar gali buti kad as biseksuali?

medutis

M

403 įrašai

2011/03/05 08:34:49 08:34:49

gali

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/03/05 16:44:36 16:44:36

Jastina: Gal kas man patartu? turiu geriausia drauge, kuria pazystu jau 10 metu, bet pastaraisiais metais lb daznai galvoju apie ja siek tiek kitaip, norisi pabuciuot, glostyt plaukus ir kitokios mintys kyla. Kartais galvoju ir apie kitas, bet ne apie kiekviena. Man patinka vaikinai, esu draugavusi ir patiko. Ar gali buti kad as biseksuali?

gali buti, kad tau tiesiog truksta motiniskos silumos, ir merginose to ieskai ivardindama kaip seksualuma.
Mintys visokios gali ir aplanko zmones, svarbu neisivelti i tas kvailas mintis.

MODERNO

M

1 įrašai

2011/03/05 21:51:30 21:51:30

Būkime visi modernūs - vyrai su vyrais, moterys su moterimis, o taip pat ir grupines orgijas išbandykim. Nors tiesą pasakius, man internete žiūrėt kaip du pėdikai vienas kitą per rūrą birbina yra klaikiai šlykštu ir atstumiančiai vymdo, bet kai mylisi dvi jaunos moterytės tai vaizdelis labai erotiškas ir smagus būna.

konsultacija

K

1 įrašai

2011/03/07 19:46:57 19:46:57

Persiunciau sita tema vienai ismintingai moteriai ir stai ka ji man parase:
[color=#BF0000:19d4cw0w]Taigi taigi... Manau, kad is gero gyvenimo visa sita bletstva. Turbut vaiku neturi, tai neturi rupesciu kuo galva uzimt, kaip tik galvojimu: "Ar cia papist koki vyra del idomumo ar ne?"... - Grioviu tokius kast!!! Dvylika valandu per diena! Tada svajone bus tik iki lovos dasliauzt - ir nebus jokiu dilemu: pabandyyyyti - nepabandyyyyti...
Ar neteisybe?..[/color:19d4cw0w]

medutis

M

403 įrašai

2011/03/07 21:43:46 21:43:46

konsultacija: Persiunciau sita tema vienai ismintingai moteriai ir stai ka ji man parase:
[color=#BF0000:1nro1x2i]Taigi taigi... Manau, kad is gero gyvenimo visa sita bletstva. Turbut vaiku neturi, tai neturi rupesciu kuo galva uzimt, kaip tik galvojimu: "Ar cia papist koki vyra del idomumo ar ne?"... - Grioviu tokius kast!!! Dvylika valandu per diena! Tada svajone bus tik iki lovos dasliauzt - ir nebus jokiu dilemu: pabandyyyyti - nepabandyyyyti...
Ar neteisybe?..[/color:1nro1x2i]

O ko tavo tai "ismintingai moteriai" taip panižo dėl kažkieno gero gyvenimo? Gal ne tokia jau išmintinga, jei tokia irzli

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume