Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu vaikino už pinigus...

Noriu vaikino už pinigus...

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/12 07:41:38 07:41:38

Svečias:
Pasileidusi:
Svečias: Bet perkame. Kai žmonas turime irgi perkame plaštakes. Perka visi: nuo aukščiausio iki valkatos, Ūsas irgi perka.

Nuo to, kad "visi" perka tai mažiau lūzeriška nep[asidaro.
Ir ka tie visi - aš, pvz, neperku. Vadinasi jau ne visi. Gal ir dar koks du - trys milijonai Lietuvoje neperka. Tuomet tikrai ne visi...

Na, tavo gyvenimas gi nesibaigia, o tęsiasi, vadinasi, pirksi ir tu, gali neabejoti.

Vienintelis garantuotas dalykas šiame gyvenime - kad visi mirsime. O visa kita - čia jau išvedžiojimai.

xxx

X

308 įrašai

2010/04/12 14:18:19 14:18:19

Viena kart labai seniai esu pirkęs kekšę bet buvau neblaivus,nors sumokėjau tik simtine issiblaivius buvo gaila kad i kazkieno uzpakali sukisau tuos pinigus ir aplamai manau vyrai dazniausiai perka padauginę tai gal grazesnes atrodo?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/12 17:32:05 17:32:05

xxx: Viena kart labai seniai esu pirkęs kekšę bet buvau neblaivus,nors sumokėjau tik simtine issiblaivius buvo gaila kad i kazkieno uzpakali sukisau tuos pinigus ir aplamai manau vyrai dazniausiai perka padauginę tai gal grazesnes atrodo?

xxx, jūs jau dėl savo lyties apsisprendėte galutinai?

xxx

X

308 įrašai

2010/04/12 18:44:36 18:44:36

UZKNISAI SAMANTA NIEKAD NESAKAIU KAD ESU MOTERIS JEIGU KARTAIS IR PARASAU KAD MOTERŲ TEISYBĖ TAI NEREISKIA KAD AS MOTERIS O REISKIA KAD OJEKTYVUS.

samanat

S

1 įrašai

2010/04/13 05:42:42 05:42:42

xxx: UZKNISAI SAMANTA NIEKAD NESAKAIU KAD ESU MOTERIS JEIGU KARTAIS IR PARASAU KAD MOTERŲ TEISYBĖ TAI NEREISKIA KAD AS MOTERIS O REISKIA KAD OJEKTYVUS.

Tai kad viename poste kalbėjai kaip moteris, ir dar vienas svečias tai pastebėjo.. Na, atleisk . gal raidelės prie galo neprirašei, bet čia visko buna...

Kristal

K

1 įrašai

2010/05/24 20:45:40 20:45:40

O aš norėčiau taip išsirinkti vyruką. Išsirenki pagal katalogą : pvz. juodaplaukis,aukštas, lieknas, didelis . Pasakai : noriu oralinio, analinio ir t.t. ir t.p. Žinai,kad pasistengs ir padarys kaip tu nori ir tiek kartų ,kiek norėsi .Ochhh, kaip būtų faina. No love, just sex. Ypač reikalingas, kai gyveni viena ir tiesiog nori išsikrauti be jokių įsipareigojimų.
Juk , kai susipažįsti su nauju vaikinu, visuomet kyla klausimas : o koks su juo bus sexas? ar aš jam graži? ar jis suras mano k? ar jis nori paeksperimentuoti? kada jis pabaigs? ar iš viso pabaigs?

O ir vaikinams daug problemų sukelia nauja partnerė. Tiek daug klausimų : ar man stovės? ar aš pabaigsiu? o gal per greitai pabaigsiu? o jeigu ji nepabaigs? o jeigu ji apsimes, kad pabaigė? koks pas ja orgazmas : k ar v? kur tas k? Vien nuo tokių rūpeščių sexas tampa vargu, o ne malonumu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/25 08:28:36 08:28:36

kristal: O aš norėčiau taip išsirinkti vyruką. Išsirenki pagal katalogą : pvz. juodaplaukis,aukštas, lieknas, didelis . Pasakai : noriu oralinio, analinio ir t.t. ir t.p. Žinai,kad pasistengs ir padarys kaip tu nori ir tiek kartų ,kiek norėsi .Ochhh, kaip būtų faina. No love, just sex. Ypač reikalingas, kai gyveni viena ir tiesiog nori išsikrauti be jokių įsipareigojimų.
Juk , kai susipažįsti su nauju vaikinu, visuomet kyla klausimas : o koks su juo bus sexas? ar aš jam graži? ar jis suras mano k? ar jis nori paeksperimentuoti? kada jis pabaigs? ar iš viso pabaigs?
O ir vaikinams daug problemų sukelia nauja partnerė. Tiek daug klausimų : ar man stovės? ar aš pabaigsiu? o gal per greitai pabaigsiu? o jeigu ji nepabaigs? o jeigu ji apsimes, kad pabaigė? koks pas ja orgazmas : k ar v? kur tas k? Vien nuo tokių rūpeščių sexas tampa vargu, o ne malonumu.

Dar pridek, kad tau netoli 60 ties

xxx

X

308 įrašai

2010/05/25 09:20:35 09:20:35

vyrai turi daugiau savigarbos ir už sexa pinigų neima todėl tokiu rasi mažai arba visai nerasi o kekšiu pilnos pakampės tai tapk lezbiete ir problemą isspresi.

aurimas3

A

2 įrašai

2010/05/29 08:56:28 08:56:28

as galiu ispilditi visus tavo norus kaip tik noresi ir kiek mano nr860406616

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/29 09:39:48 09:39:48

xxx: vyrai turi daugiau savigarbos ir už sexa pinigų neima todėl tokiu rasi mažai arba visai nerasi o kekšiu pilnos pakampės tai tapk lezbiete ir problemą isspresi.

aurimas3: as galiu ispilditi visus tavo norus kaip tik noresi ir kiek mano nr860406616

kas kitas pasisakys

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume