Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu vaikino už pinigus...

Noriu vaikino už pinigus...

Raaa

R

574 įrašai

2009/03/11 08:36:53 08:36:53

Aš apstulbau skaitydama visus aukščiau esančius pasisakymus.
Juk kalbama apie prostituciją. ir koks skirtumas ar vyras perka moterį, ar moteris vyrą? Ah tiesa, čia norima pirkti, nes šeip, moterutę kamuoja nuobodulys ir nepilnavetiškumo kompleksas. O pilvotas senas vokietis Tailande perkantis keturiolikinę ją tikriausiai gelbsti iš bado? Gerbiamoji vyšnia, kuo jūs skiriatės nuo to šlykštaus senio?

Vaikinas

V

6 įrašai

2009/03/11 09:02:37 09:02:37

laukine vysnia: ...tema pakrypo ne į tą pusę,nei tikėjausi.Ką ir kaip man daryti aš puikiai apsisprendžiu savarankiškai.Tiesiog norėjau,kad atsirastų pasvarstymų ką mano kitos moterys vyrai tai renkasi mokamas paslaugas labai dažnai,o moterys šiuo klausimu tyli.Kitakart ir sunkumai ir liudnumai užgriūna,reikia kovoti su jais.O jei dar visai nenori laukti ir ieškoti to "nemokamo" ilgalaikio ar trumpalaikio. Man tai sąvigarba neleidžia veltis į aiškiai pasmergtus santykius,o čia visai kitas reikalas Tai ką manot???????

Is kur tokia nuomone kad vyrai labai daznai renkasi mokamas paslaugas??? Na nebent savo drauges islaikyma taip pat galima vadinti mokama paslauga. O siaip ir vaikinai parsiduoda uz pinigus jei reikes tu anuos susirasi.

Vaikis

V

5 įrašai

2009/03/11 09:04:02 09:04:02

Raaa: Aš apstulbau skaitydama visus aukščiau esančius pasisakymus.
Juk kalbama apie prostituciją. ir koks skirtumas ar vyras perka moterį, ar moteris vyrą? Ah tiesa, čia norima pirkti, nes šeip, moterutę kamuoja nuobodulys ir nepilnavetiškumo kompleksas. O pilvotas senas vokietis Tailande perkantis keturiolikinę ją tikriausiai gelbsti iš bado? Gerbiamoji vyšnia, kuo jūs skiriatės nuo to šlykštaus senio?

Eeeee as manau kad kazkokia visuomenes dalis jau seniai toleruoja prostitucija... tik tiek.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/03/11 10:19:17 10:19:17

man tai nesuvokiama ..baisu kai perka prostitutes vyrai ir pati gyvenime uz sexa nemokeciau kiek man butu metu ...tarkim dabar man nera tai aktualu,nes esu jauna grazi, bet ir sulaukus penkiasdesimties slykstu man butu myletis su vyru kuris manes negeistu...

Vaikinas

V

6 įrašai

2009/03/11 11:13:33 11:13:33

happyLady: man tai nesuvokiama ..baisu kai perka prostitutes vyrai ir pati gyvenime uz sexa nemokeciau kiek man butu metu ...tarkim dabar man nera tai aktualu,nes esu jauna grazi, bet ir sulaukus penkiasdesimties slykstu man butu myletis su vyru kuris manes negeistu...

Matai tau slykstu bet kitiems labai patinka. Cia esminis klausimas yra kodel ta visuomenes dalis kuri nesinaudoja prostitucijos paslaugomis aiskina tai visuomenes daliai kuri naudojasi jog taip negalima.
Tarkime as nemegstu cepelinu, na bet atejes i kavine as nepuolu prie kiekvieno valgancio cepelinus su moralais.

Raaa

R

574 įrašai

2009/03/11 12:00:58 12:00:58

Vaikinas:
Matai tau slykstu bet kitiems labai patinka. Cia esminis klausimas yra kodel ta visuomenes dalis kuri nesinaudoja prostitucijos paslaugomis aiskina tai visuomenes daliai kuri naudojasi jog taip negalima.
Tarkime as nemegstu cepelinu, na bet atejes i kavine as nepuolu prie kiekvieno valgancio cepelinus su moralais.

Matai, galbūt todėl, kad cepelinai - tai sveikas ir nesveikas maistas. Ir iš dalies - tavo asmeninis reikalas, kaip tu save nuodiji. Nors jie pažiūrėsi daugiau šio forumo temų, pvz. kad ir apie apkūnias merginas - rasi visokių moralų, pradedant tuo, kad negražu, baigiant - kad nesveika ir todėl turi būti įvestos baudos už apkūnumą - kodėl mokesčių mokėtojai turi apmokėti tavo gydymo išlaidas, susijusias su tavo ydingu gyvenimo būdu. Tačiau ir vėl, prasideda diskusijos, kiek ligos įtakotos apkūnumo, kiek apkūnumas - netinkamo gyvenimo būdo pasekmė ir t.t.

O prostitucija - viskas daug paprasčiau. Atsiversk baudžiamąjį kodeksą ir pamatysi, kad tai - nusikaltimas. Nepatinka įstatymas? Ką gi, jei esi toks sąmoningas pilietis - inicijuok jo keitimą, organizuok visuomenines diskusijas. O dabar įstatymas yra toks ir prostitucija - baudžiama įstatymu. Beje, Skandinavijos šalyse nueita teisingesniu keliu - baudžiama ne tik už vertimąsi prostitucija, bet ir už prostitutės paslaugų pirkimą.

Jau nekalbant apie visas socialines blogybes, kaip žmonių išnaudojimas, prekyba žmonėmis, sulaužytos asmenybės ir sugadinti gyvenimai. Prostitucija - nešvarus verslas, susijęs su prekyba narkotikais, ginklais, pagaliau korupcija.

Ir nereikia čia apsimetinėti. Kalba nebuvo pradėta apie tai, kad gal nelygios pajamos šeimoje, kad išlaikoma antroji pusė ar draugė. O kalba pradėta apie tai, kad moteriškė nori pasisamdyti berniuką, kuriam sumokėtų už seksą.

Vaikis

V

5 įrašai

2009/03/11 12:30:02 12:30:02

Na zinai pas mus taip pat baudziama uz prostitucija ne tik prostitute bet ir klientas. O kokia socialine blogybe yra prostitucija? Narkotikai? Melas. Yra prostitutes kurios samoningai tai pradeda ir yra tokios kurios pradeda del to kad jau vartoja narkotikus ir nera babkiu narkotikams. Taigi narkotiku priezastis yra ne protitucija o narkotiku pasekme yra prostitucija. Nepainiokit.
Prekyba zmonemis? Tai ji tik del to ir klesti kad prostitucija neiteisinta. Butu iteisinta ir prekybos nebeliktu.
Ginklu prekyba??????? Prie ko cia????

Baudziamasis kodeksas? Atsiverciau. Na nieko ten neraso apie prostitucija. Turi gal mintyje ATPK? Whatewer. Skersa dejau ant kodekso. Pas mus lietuvoje yra debilisku istatymu tai ar del to turiu ju laikytis? Kodel seimo nariams ir oligarchams nereikia istatymu laikytis? Kodel prokurorai, seimo nariai, policininkai eina pas prostitutes ir maza to neretai veltui, o va paprastas mirtingasis turi bijoti ir slapstytis.
Kodel prostitutes ir ju menedzeriai nemoka mokesciu? O va sveikatos paslaugas gauna! Siaip ne valstybes reikalas iteisinti ar neiteisinti prostitucija. Ar tai kenkia sveikatai? Jeigu taip tai kaip? Suprantu narkotikai, alkoholis, cholesterolis, cigaretes... o kaip kenkia prostitucija? Cia tik archaiskos valstybes mentalitetas.

Zinai as nebuva niekada pas prostitutes, bet nesuprantu kodel kiti aiskina kam buti kam nebuti. Kokia tu problema matai su kuo as miegu? Tau realiai jokios problemos tame nera. O kas tu tokiakad moralizuoti visa pasauli kaip jis turi elgtis. Dievas? Ne tu ne Dievas ir nekalbejai tu su Dievu kad aiskinti kas yra moralu kas ne moralu. Kol mano poelgiai taves neliecia tai tu man neaiskink kaip tureciau elgtis.

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/11 14:47:14 14:47:14

....man labai keista lietuvio moralė,taip daug šaukti koks yra doras, o tuo tarpu mąstyti ir daryti priešingai.Arba nedaryti dėl drąsos stygiaus ir nenoro susimauti,o tada dar labiau pykti ant tų kitų,dar uoliau savę kelti...Daugelis šioje svetainėje ieško sekso partnerio,pasiryžę vietoj pinigų duoti šiek tiek dėmesio ir "vienkartinės" meilės,gal kokią dovanėlę nupirkti....Tai kur čia moralė???? Manau kitos moterys tikisi,kad tas vyras kaip tai ją pasirinks "iki mirties",pripras ir jau nebelakstys.Jau nuo seno lietuvis viltimi penimas...Žiūrekim ir toliau pro plyšį į kaimyno daržą,nes pas mus ,nuo tos mūsų susisukusios moralės sunkiai kas geresnio begali užaugti...

tamsta

T

324 įrašai

2009/03/11 15:25:27 15:25:27

nuvaziuoti iki Amsterdamo, arba Turkijos

siaip internetiniais skelbimais nesizaveciau, nzn annt ko gali ¨uzsirauti¨, dar variantas ¨viltis su batareikom¨

zygimantinijus

Z

11 įrašai

2009/03/11 15:51:57 15:51:57

Manau butu zymiai paprasciau susirasti patinkanti vaikinuka, kad ir DP ir tiesiai sviesiai pasakyti : Nori uzsidirbt ? o daugiau jau viskas aisku manau 9 is 10 vienisu vaikinu, tikrai noretu tokio uzdarbio jei ka rasyk

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume