Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu vaikino už pinigus...

Noriu vaikino už pinigus...

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/27 05:30:59 05:30:59

Nematau erdvės reikalo teisintis. Ar kaip nors kitaip.
Nesvarbu kas temos autorius ji ar jis. Faktas kaip blynas žmogui seksas reikalingas. Ar tai už pinigus ar "dykai"ar "vibratorius" manau esmės nekeičia. Jei diskusija vyksta apie "nepriklausomus" žmonės.
Už pinigus manau geriau. Jei būsi nepatenkitas (-a) paslaugos kokybe, pateikus pirkimo dokumentus galima atsiimti pinigus

swx

Rimas10

R

15 įrašai

2009/04/27 12:41:27 12:41:27

Na manau atejo pavasaris ir apie tave susirinks visi pasvale bahurai....kaip bimbalai apie kar....

o tada galesi pradeti nauja tema: "kaip pasvalis lipo i laikine vysnia"

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/04/27 14:32:10 14:32:10

Rimas10: Na manau atejo pavasaris ir apie tave susirinks visi pasvale bahurai....kaip bimbalai apie kar....
o tada galesi pradeti nauja tema: "kaip pasvalis lipo i laikine vysnia"

O tu tai pirma išmok skaityti,tada rašyti ,o po to ,žinok,dar reikia išmokti galvoti ,ką rašai

Samantta

S

481 įrašai

2009/04/27 20:35:26 20:35:26

laukine vysnia: ...tema pakrypo ne į tą pusę,nei tikėjausi.Ką ir kaip man daryti aš puikiai apsisprendžiu savarankiškai.Tiesiog norėjau,kad atsirastų pasvarstymų ką mano kitos moterys vyrai tai renkasi mokamas paslaugas labai dažnai,o moterys šiuo klausimu tyli.Kitakart ir sunkumai ir liudnumai užgriūna,reikia kovoti su jais.O jei dar visai nenori laukti ir ieškoti to "nemokamo" ilgalaikio ar trumpalaikio. Man tai sąvigarba neleidžia veltis į aiškiai pasmergtus santykius,o čia visai kitas reikalas Tai ką manot???????

Manau, kad nėra nieko apgailėtinesnio už moterį, perkančią seksą..

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/04/27 21:45:08 21:45:08

Yra..tai moteris pasidaranti keletą abortų. arba moteris,leidžianti savo motiną sugraužti kirminams(nejuokauju),ar gerti su diedais už vaikų pašalpas,ar miegoti su bet kuo,kad gautų naudą ar be naudos,ar......atsimerk!!!!!Šitam forume buvo dalykų,kurie kurie yra daug mažiau moralūs.Aš pav. smerkiu neištikimybę.Ar daugeliui tai rūpi?Net saldu visiem vaikščioti visomis kryptimis.

Leo

L

543 įrašai

2009/04/28 05:37:57 05:37:57

samantta:
laukine vysnia: ...tema pakrypo ne į tą pusę,nei tikėjausi.Ką ir kaip man daryti aš puikiai apsisprendžiu savarankiškai.Tiesiog norėjau,kad atsirastų pasvarstymų ką mano kitos moterys vyrai tai renkasi mokamas paslaugas labai dažnai,o moterys šiuo klausimu tyli.Kitakart ir sunkumai ir liudnumai užgriūna,reikia kovoti su jais.O jei dar visai nenori laukti ir ieškoti to "nemokamo" ilgalaikio ar trumpalaikio. Man tai sąvigarba neleidžia veltis į aiškiai pasmergtus santykius,o čia visai kitas reikalas Tai ką manot???????

Manau, kad nėra nieko apgailėtinesnio už moterį, perkančią seksą..

Cia kaip kokiuose visuomenes sluoksniuose. Pazistu nemazai moteru, kurios daro karjera ir tiesiog neturi fiziskai laiko uzsiimti pasimatymais ir pan. O sexo visoms reikia:) Taip kad paprasciau per kelias minutes nusipirkti jauna istobulinta kuna, nei ieskoti kazko pusiau tenkinancio is bendraamziu tarpo.

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/28 17:29:43 17:29:43

ABSURDO TEATRAS.....

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/07 08:24:50 08:24:50

Manau tinkamiausia vieta.
"Be to, šiuolaikinės ir beveik civilizuotos sekso paslaugos patrauklios dar ir tuo, jog vyrus masina “blogos mergaitės”. Pliusas – lengvas prieinamumas ir platus pasirinkimas. Nors, subrendę vyrai prisipažįsta, jog būtent “medžioklės” ritualas grobį daro ypatingai gardžiu…

O štai vyrų versija – jie teigia, jog prostitučių paslaugomis naudojasi tik kompleksuoti vyrai, kuriems gyvenime niekas “neduoda” arba jie drovisi, bijodami būti atstumti. Nejaugi mūsų lakais dar pasitaiko tokių drovuolių?

Kad ir kaip bebūtų, vyrai sugrįžta pas jus! Tad ar verta kankinti save (dėl papildomų kilogramų, išvaizdos) ir jį – priekaištais ir įtarinėjimais? [b:16h4e0lt]Suprantama, nereikia apsileisti ir nustoti stengtis būti dar įdomesne moterimi, su kuria norėtųsi ne tik paplepėti, bet ir išbandyti ką nors naujo lovoje ir ne tik joje… Juk vyrams reikia tiek psichologinio, tiek ir fizinio iškrūvio[/b:16h4e0lt]."
[url:16h4e0lt]http://zurnalas.darnipora.lt/nupirktas-seksas-3409.html[/url:16h4e0lt]
swx

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/24 11:45:01 11:45:01

Vyras uz dyka. Klaipeda, Lietuva, ir visas pasaulis (bilieta perkate Jus).

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/24 13:01:25 13:01:25

Zygfrid: Vyras uz dyka. Klaipeda, Lietuva, ir visas pasaulis (bilieta perkate Jus).

kaip uz dyka tai ir nejama.
Valkata ir tas adekalonui praso

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume