Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/01 09:30:58 09:30:58

Saugokit sveikata geriau dar peršalsit!

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/28 18:01:06 18:01:06

Pigmaleonas: Nežinot, kad geras seksas degina kalorijas, teikia energijos? Daug solidžių bodybuilder’ių yra seksualiai nepajėgūs ir ne vieną aukštaūgį taip pat kamuoji ši problema. Yra nemaža eilė įtakingų piliečių pas tokį plastikos sex konstruktorių Vitkų. Mokamos nemenkos iš mokesčių mokėtojų pavogtos babkės, kad ką nors prisiūti, pakeisti ar padidinti – pasidaryti seks gigantu, kai dėl prestižo esi priverstas patenkinti kelias žmonas ir būrį meilužių. Įsuktas silikono suktukas. Aš nepalaikau gyvenančių kitų sąskaitą. Savo, prašom, į sveikatą. Todėl nevertėtų smerkti tų, kurie turi meilužę, meilužį, intymų draugą savo sąskaita ir gerina savo savijautą, degina kalorijas, stabdo svorio didėjimą ir jaučiasi sveiki ir laimingi, besišypsantys ir mieli. Geismų bangos moteris lanko lygiai taip pat, kaip ir vyrus. Todėl ir nebeaišku, kas čia ta fizinė neištikimybė yra? Manau, kad politikų neištikimybės nulėpausiams rinkėjams yra blogis, o visa tai kas natūralu ir yra natūralu ir gryna – miela ir malonu, jei saugu ir atsakinga. Aš čia nekalbėjau apie niekšelius ir niekadėjus, savanaudžius ir idiotus, išpaikintus, išlepintus mamyčiukus, manjakus, chamus ir kitokius netikėlius, kurių, patarčiau moterims tik saugotis ir vengti ryšių su tokiais. Va ir visa grynojo sekso kritika.

Iš kur žinai? Iš asmeninės patirties?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/28 18:06:10 18:06:10

Todėl nevertėtų smerkti tų, kurie turi meilužę, meilužį, intymų draugą savo sąskaita ir gerina savo savijautą, degina kalorijas, stabdo svorio didėjimą ir jaučiasi sveiki ir laimingi, besišypsantys ir mieli. Geismų bangos moteris lanko lygiai taip pat, kaip ir vyrus. Todėl ir nebeaišku, kas čia ta fizinė neištikimybė yra?

kokiu keistu paziuru tarp DP vyru yra...

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/28 18:50:44 18:50:44

As niekaip nesuprantu kodel vyrai kaltina savo bobas jei jos permiega su kitu. O patys juk tetroksta pamyleti kokia moterele, visai be sazines grauzimo, nepriklausomai ar ji vedusi ar ne. Neuzduoda sau klausimo- kodel ju moteris pasuko i kaire. Gal patys kalti del to. Ir del ko pykti. Jei vyras tingi uzsiimti tuo reikalu, tegu dziaugiasi, kad jo moteryte aptarnauja kitas. Ka galiu pasakyti tai, kad seksualiai patenkinta moteris yra nors prie sirdies dek, o jei moteris negauna, tai yra ziezula ragana ir ner gyvenimo namuose. Todel arba pats, arba kas nors kitas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/29 05:26:59 05:26:59

Zygfrid: As niekaip nesuprantu kodel vyrai kaltina savo bobas jei jos permiega su kitu. O patys juk tetroksta pamyleti kokia moterele, visai be sazines grauzimo, nepriklausomai ar ji vedusi ar ne. Neuzduoda sau klausimo- kodel ju moteris pasuko i kaire. Gal patys kalti del to. Ir del ko pykti. Jei vyras tingi uzsiimti tuo reikalu, tegu dziaugiasi, kad jo moteryte aptarnauja kitas. Ka galiu pasakyti tai, kad seksualiai patenkinta moteris yra nors prie sirdies dek, o jei moteris negauna, tai yra ziezula ragana ir ner gyvenimo namuose. Todel arba pats, arba kas nors kitas.

Tu teisus, mielasis,bučiuoju tave už tokius žodžius

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/29 05:35:47 05:35:47

Zygfrid: As niekaip nesuprantu kodel vyrai kaltina savo bobas jei jos permiega su kitu. O patys juk tetroksta pamyleti kokia moterele, visai be sazines grauzimo, nepriklausomai ar ji vedusi ar ne. Neuzduoda sau klausimo- kodel ju moteris pasuko i kaire. Gal patys kalti del to. Ir del ko pykti. Jei vyras tingi uzsiimti tuo reikalu, tegu dziaugiasi, kad jo moteryte aptarnauja kitas. Ka galiu pasakyti tai, kad seksualiai patenkinta moteris yra nors prie sirdies dek, o jei moteris negauna, tai yra ziezula ragana ir ner gyvenimo namuose. Todel arba pats, arba kas nors kitas.

Tegu miega su kuo nori - man tik neaisku, kodel tai nuo vyro reikia slepti?

Ra

R

389 įrašai

2011/09/30 17:20:05 17:20:05

mie: Mano viena podruzke, budama mazdaug 45 -riu taip sakė: "Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot" . Ji turejo galvoje seksa, jei kas nesupratot. Kuo toliau, tuo labiau as pritariu jos nuomonei. Gal kad arteju prie to amziaus, gal dar del kokiu priezasciu. Bet manau, jei partneris tinka ir patinka, tada galima.
Kaip manot jus, ar yra kazkokia amziaus riba, kai ner prasmes susilaikyti, juk nenudils? Ar jus slegia kazkokie sazines priekaistai, bei morales normos? Ka manote apie zmones, mastancius kaip as?
Dar norejau paklausti, ar amzius suteikia daugiau moraliniu teisiu i neistikimybe?

P.S. Tema liecia ir vyrus

Savo širdį, jausmus, vidinį pasaulį, save.

vytas0527

V

153 įrašai

2011/10/03 08:46:45 08:46:45

O kas čia tokio jei vienas kitam patinka ir tegu daro fiti miti. Kas čia blogo.

Aš tai asmeniškai to nedaryčiau su betkuom, matyt per daug senamadiškas esu

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/10/03 13:03:37 13:03:37

Kas cia blogo.
Mano pastebejimu, siuo klausimu labiausiai nukencia moterys. Ypac po keturiasdesimt.
Statistiskai 50 vyru 57 moterys. Tik kas tas statistinis, ar tik tas kas is to vyro liko?!
Turiu gera zinia. 2020 metais Kinijoje bus dvidesimt milijonu vyru perteklius. Nuliovu, be zaizdu...

SILVINE

S

2 įrašai

2011/10/03 21:21:39 21:21:39

Svečias: Senatvės požymis... O senos bobutės dar pradeda skaičiuoti, kam nedavė.

TAI JUS PONIA ATSISTOKITE BRODE IR DALINKITE IS EILES KAIP KOMUNIJA.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume