Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 12:35:51 12:35:51

Kaikada: Labas, sveteliai, raminkitės su tuo išsilavinimu.
Čia išeina tas pats kaip su pinigais -jei aš neturtingas, tai visi nors kiek už mane turintys daugiau -vagys ir žmonės be moralės, jei nesugebėjau net vidurinės baigti -visi su aukštuoju išsilavinimu -pasipūtėliai ir demagogai.
Nereikia dėl savo nesėkmių su žeme juodinti kitų. Nekalbu apie milijonierius, nes tokių nepažįstu, bet tarp žmonių, sugebančių normaliai išlaikyti šeimą, galinčių sau leisti pakeliauti, o ne tik galvoti apie maistą, daug sąžiningų ir nuostabių žmonių.
Turintys aukštąjį išsilavinimą dažniausiai daugiau išprusę, turintys platesnį požiūrį ir tolerantiškesni. Nekalbu apie tuos, kurie diplomus nusipirko, arba tapo demagogais. Taip, tarp jų pasitaiko nemažai apgavikų, pasikėlusių ir melagių, kaip ir kituose sluoksniuose, be jokio išsilavinimo.
Gerbiu ŽMOGŲ, nepriklausomai nuo jo išsilavinimo, pinigų ar užimamų pareigų. Ir jūs, drabstydami purvais visus, kurie labiau išsilavinę už jus, tik parodot savo veidą.

Kaikada ir "Kaikada" būna logiška, nors ir labai retai, juk su aukštuoju

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 13:23:42 13:23:42

Kai kada nuvažiuoju į Monaco paišdykauti su meiluže ir nieko - žmona neprieštarauja

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/07 13:26:30 13:26:30

Kaikada ir "Kaikada" būna logiška, nors ir labai retai, juk su aukštuoju [/quote]
Ačiū. Priimu tai kaip komplimentą, nes niekas nebūna logiškas visada . Net neįdomu tada būtų.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 14:48:24 14:48:24

Duosiu tau patarimą: Paklausk kodėl neprieštarauja, nustebsi atsakymą išgirdęs ,aišku jai jis bus nuoširdus

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/07 15:02:27 15:02:27

Svečias: Nes joms seksas, tai kazkas is fantastikos. Kaip skraidancios lekstes. Kazka apie tai girdejo, bet nebande.

Na, kodėl iš fantastikos srities?.. Aš, pavyzdžiui, girdėjau, kad seksas yra mano kaimynų šuns vardas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 15:15:09 15:15:09

Svečias:
Kaikada: Manau, tema turi prasmę tik tada, jei saugojimas turi tik fizinę potekstę. Pažiūrėčiau kaip reaguotų vyrai ir moterys, jei sužinotų, jog tam žmogui, kuriam pajautėte gilesnius jausmus, esate 301 partneris
Taip, ko gero, fiziškai tam tikros kūno dalis nesusidėvi, bet kalbam apie jausmus. (čia tik tiems, kurie jais tiki)
Nebesu tokia kategoriška, kad vieną kartą nuėjusiam į kairę vyrui iš karto pasakyčiau sudie. Gal tai buvo vienkartinis paklydimas, bet pastovaus lakstymo tikrai netoleruočiau.
Jei kalbėtume apie vienišius. Manau saugoti visada lieka ką tol, kol dar tikiesi sutikti savo žmogų, nes po daug partnerių liksi tuščias ir niekam nereikalingas. O jei nebesitiki sutikti - dėl pagarbos sau.
Niekaip negalėčiau gerbti savęs jei per metus pakeisčiau kokių 20 intymių partnerių. Ir tikrai nemanau, kad tokią moterį galėtų gerbti vyras, jei apie tai žinotų.
Jei būtų kitaip -iš kur atsirastų pasakymai -šliundros ir paleistuvės Ir analogiški vyrams. Ir kai kalbama, jog ne su bet kuo, manau kalbama tik apie socialinius sluoksnius. Juk ir prostitutės(ai) būna skirtingų klasių. Yra ir elitiniai.
Mano įsitikinimu, partneris gali būti tik vienas. Gal su juo ir nesigaus nieko, gal po metų pakeisim į kitą jei santykiai nesusiklostys. Gal kai kam ir laikas su vienu žmogum gali būti ir dar trumpesnis. Bet lakstymas iš vienos lovos į kitą, tai paprasčiausias rujojimas.
Pradėkim skirtis nuo gyvuliukų ne tik blogąja, bet ir gerąją prasme.
Sėkmės mylintis su meile

Žinokit, kad vyrams kartais būna geresnė prostitutė už raguotą šeimos bobą, va taip. Prostitutės būna geresnės už tariamai geras žmonas, nepamirškite šito. Kartais mes pasirenkame būtent prostitutę vietoj tos dorovingosios veidmainės ir geros namų šeimininkės, merdinčios skaistybėse arba padangėse.

Kas tie mes? Cia tamsta ipareigojo visas miestas ar visa gatve savo nuomone pareiksti? Ar tie ,,mes'' tai visi tamstos gimines vyrai - tokie per prostitutes einantys?

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/07 15:51:59 15:51:59

Svečias: Duosiu tau patarimą: Paklausk kodėl neprieštarauja, nustebsi atsakymą išgirdęs ,aišku jai jis bus nuoširdus

Na jau, ko ko, nuoširdžių atsakymų čia kaip aukso upėje ieškoti

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/07 15:56:59 15:56:59

Svečias: Kai kada nuvažiuoju į Monaco paišdykauti su meiluže ir nieko - žmona neprieštarauja

Kur jau prieštaraus - džiaugiasi bent trumpam tokio vyro atsikračius, o ir pačios vienatvė turbūt nekankina. Bet vis tiek aš Jumis netikiu - kas daug giriasi, mažai daro.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 16:16:14 16:16:14

Kai mano ex kazkur isvaziuodavo, su dziaugsmu isleisdavau, tik gryzimo data pasitikrindavau, kad gryzes netiketai, meiluzio lovoje nerastu. O seip tai laikdavau, nesulaukdavau, kada anas i koki Manaka isvaziuos.
Beje, sveciau, ar ne tu kitoj temoj sakei, kad i Maroka vaziuoji? Apsisprest reiktu, vis gi...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 16:26:30 16:26:30

Svečias: Kai mano ex kazkur isvaziuodavo, su dziaugsmu isleisdavau, tik gryzimo data pasitikrindavau, kad gryzes netiketai, meiluzio lovoje nerastu. O seip tai laikdavau, nesulaukdavau, kada anas i koki Manaka isvaziuos.
Beje, sveciau, ar ne tu kitoj temoj sakei, kad i Maroka vaziuoji? Apsisprest reiktu, vis gi...

sitas svecias ne tik kad iki Monako, bet ir iki Telsiu nera nuvaziaves, tauzija, bile sumaisti cia inesti ir paprovokuoti. Tas, kuris vaziuoja, neturi laiko cia sedeti, o kuris ir mikruskei lituku neturi, dedasi cia baisiu Maco. Juokdarys ei, svecias

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume