Mh atsiūsk emeilu mobilkų telefono numerius. Aš ten su jais pasikalbėsiu kaip reikiant. O dabar sugryžtam prie temos "Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot "

swx
2009/03/16 19:44:52 19:44:52
Mh atsiūsk emeilu mobilkų telefono numerius. Aš ten su jais pasikalbėsiu kaip reikiant. O dabar sugryžtam prie temos "Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot "
Zygfrid1295609168_db
2009/03/16 22:06:01 22:06:01
Gerbemieji oponentai, prasau oglasite ves spisok tablecikiu kurias vartojate. As ir noriu skristi
mie
2009/03/16 22:53:20 22:53:20
Gerbiamieji, temos pavadinimas "Mano amziaus sulaukus, nebera ka saugot".
swx
2009/03/17 05:16:55 05:16:55
Po to kai atsakysite į pateiktus klausimus, diegnozuosim ar tinkamos tos tabletės
swx
2009/03/17 05:29:03 05:29:03
Kadangi vaikų auklėjimas netiesiogiai susijęs su šia tema kurią mes diskutuojame, tai ją tik užkabinau.
Antra vertus jei psichologai sunkiai susitvarko su Narcizais tai kokia šios diskusijos prasmė. Jūs atsakymą gavot. Darote vistiek taip kaip norite. Kaip Valstietis pasakytų, kam čia orą gadinti...
Ziegfid, linkiu pergalvoti ar teisingu keliu einate. Vientik Jūsų išreikštos mintys nuodėmingos , kad ant kokio kaimiečio neužsirautumėt. Pakabins šalia Pigmeleono ir ne už kojos
Gerbiu kiekvieno norus
Sekmės
Pigmaleonas
2009/03/17 05:44:51 05:44:51
Ką atsiųst? Kunigaikštyčių ar grafienių E-pašto adresus ar mob. numerius, o gal išmatavimus geriau ir buvusių meilužių sąrašą, kad žinotum ko reiktų saugotis, privengti ir nuo ko bėgti? Koks grafas ar kunigaikštis jums mirtinai pavojingas? Baudžiauninkų bernai, Oligarchijos ir 2K(Kirkilas-Kubilius) samdiniai, ir plikbajoriai ne žmonės, todėl jų čia nepaminėjau.
ieva
2009/03/18 16:20:46 16:20:46
dazytas daigtas ilgiau laiko.. vyrai ismirsta anksciau laiko ir nera su kuo moterims uzsimti seksu. todel ir iesko progu . kitas variantas
tai kad taspats ir tos pacios pozos nusibosta . noris kazko daugiau ekstremalaus ar kitaip paivairinti gyvenima.todel ir bandai tas naujoves...su amziumi atsiranda ir patirtis ir isnyksta kai kurie draudimai ar tabu kurie buvo stiprus jaunysteje. ir dar jei tu galvoji kad tavo antra puse neistikima tai gal ir gaunasi toks pasamones kerstas.?ir daug priezasciu. gal ir noras pazinti pasauli...vaikai uzauginti nebera del ko rupintis.
Pigmaleonas
2009/03/19 06:20:23 06:20:23
Intymi "neištikimybė" vienus žmones ištinka ateinant į brandą, o kitus nueinant. O šiaip, Mie, palinkėčiau tau rast tuos tinkamus tris intymius partnerius ir pasilepinti iki valiai - pamaloninti kūną sielos nepamirštant, kad senatvėj nereiktų gailėtis. Kad pagaliau atskleistum tu sau tai, ko taip nori tavo prigimtis, kūnas ir mintys. Ir kitoms moterims patarčiau, kad vien dėl kvailumo nevaržytų savęs, o siektų atsiskleisti, siektų to, ko nori – pasiektų laimės labirintą ir palaimos, pilnatvės, kūrybos pasaulį. Kaimynai, pažįstami ir draugai irgi nori mylėtis, bet jie gan dažnai yra per daug kvaili ir nelaiko liežuvio už dantų – tuoj bėga girtis arba skųstis, arba šmeižti. Neeikvok tuščiai jėgų su nepasiekiamais ar nepatikimais vyrais. Geras vyras turi būti šauniai damai intymiai prieinamas. Nespręsk apie vyrą iš to, kokia jo piniginė, o pažiūrėk kokia jo higiena ir koks intymios atsakomybės supratimo jausmas. Pinigų galit kartu susivairuoti, jei jų trūksta. Pasistenk pažvelgti į pasaulį, į moterį, į save ir vyro akimis, ir viskas bus O.K. Žodžiu, moterims reikia susirasti tinkamą intymų partnerį ir tai nėra nei išdavystė, nei apgaulė, nei neištikimybė – tai pradžių pradžia kelio į save ir į vyrų pasaulį. Mokėk prisilaikyti tam tikrų intymaus žaidimo taisyklių ir savigarbos, orumo taip pat, kad skaudžiai nenudegtum pasirinkusi netinkamą vyrą, partnerį, draugą. Nebijokit dalintis su vyru nuoširdžiomis intymiomis mintimis, jausmais ir troškimais. Tada ir intymus partneris jus gerbs - pamylės atvira siela ir mylinčia širdim, karšta lytim. Moters vertė yra jos sugebėjimas įsigyti jos vertą vyrą, draugą ir meilužį.
Pigmaleonas
2009/03/19 06:45:04 06:45:04
Kultūringesniam žmogui seksas, sekso poreikis nėra vien tik lytinio potraukio poreikis, bet turi platesnę reikšmę ir yra gilesnis. Erotika - tai iš prigimties intymaus poreikio kylantis menas, meilės menas. Ji daugiau nei primityvus libido – tai kart ir dvasinė meilė tiek jaunų, tiek senesnių - vyresnio amžiaus žmonių. Kartais nuo sekso prasideda meilė, kūryba, įkvėpimas. Čia daug kas netikėtai ir netyčia ima ir susipina jausmai, troškimai, nuogybės, mintys, elgesys ir estetiški seksualūs rūbai, kelnaitės, kurios puikiai šaudo, aha. Intymumas suaugusiam žmogui yra būtinas. Tenkinant lyties, instinkto poreikius gerinama savijauta, aktyvumas visose gyvenimo srityse, užvaldo taurūs jausmai, simpatija kitai lyčiai, kitai asmenybei – žmogui. Primityvų primityvus seksas yra pavojingas ir daug kainuoja tiems, kurie tame reikale nedalyvauja, o per mokesčius yra priversti ploninti piniginę už kitų seksiuką. Galima užsikrėsti ir greitai pasimirti, palūžti dvasiškai ir fiziškai, todėl atsakomybė čia būtina. Tai ne propaganda, o meilė, kai sakoma: nemyli tu, bet aš tave myliu – saugokis, tau bus gerai. Geras seksas degina kalorijas ir gerai nuteikia. Daug solidžių bodybuilder'ių yra seksualiai nepajėgūs, tai kodėl reikia smerkti jo moterį, jei ji susirado meilužį ir viskas tapo čiki. Ir nesakykit, kad moteris kūniški geismai nelanko, net abstinentes lanko ir veikia stipriai. Nelabai aišku čia tada, kas ta fizinė neištikimybė yra. Turėjau garbės.
mie
2010/11/06 10:45:59 10:45:59
Sveiki, matau susirinko nauja publika. Idomu, kaip jus manote.
[b:2xkizj3w]Mano viena podruzke, budama mazdaug 45 -riu taip sakė: "Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot" . Ji turejo galvoje seksa, jei kas nesupratot. Kuo toliau, tuo labiau as pritariu jos nuomonei. Gal kad arteju prie to amziaus, gal dar del kokiu priezasciu. Bet manau, jei partneris tinka ir patinka, tada galima.
Kaip manot jus, ar yra kazkokia amziaus riba, kai ner prasmes susilaikyti, juk nenudils? Ar jus slegia kazkokie sazines priekaistai, bei morales normos? Ka manote apie zmones, mastancius kaip as?
Dar norejau paklausti, ar amzius suteikia daugiau moraliniu teisiu i neistikimybe?
P.S. Tema liecia ir vyrus [/b:2xkizj3w]