Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

mie

M

161 įrašai

2009/03/16 13:52:42 13:52:42

Na ne visi vyrai tokie savininkai, pranase. Is kur tuomet atsirastu grupinis seksas, svingeriai ir panasus dalykai? As manau, kas viskas priklauso nuo poziurio

swx

S

127 įrašai

2009/03/16 13:57:03 13:57:03

mie:
swx:
Mios klausiu - Kitas klausimas kaip paaiškinsite savo vaikui tokią situacija?

Vaikai neturi zinoti ka veikia suauge.

Kaip tai atsitinka. Viena žmona užtiko savo vyrą neištikimaujant, namuose iškilo didžiulė scena. Per klaidą į šį pasirodymą įsimaišė vaikas. Scenarijuje buvo minimi vardai. Nenorėdamas prarasti tėvo. Vaikas "išrišo" apie kokią meilužę eina kalba. Kaip ginybinę priemonę pasirinko, meilužės vaiko ižeidinėjimu. Mažą to visi klasės berniukai nelogiškai pritarė naujai "kličkai". Gal norite pakalbėti kaip jautėsi mergaitė? ar norite pakalbėti kokia buvo "klička"?

Išimta ir sutrumpinta iš atminties, kažkada kažkur ...

Kitas variantas. Jūsų eks. ims ir paskleis daug intimių dalykų dar dadėdamas.

mie

M

161 įrašai

2009/03/16 14:00:30 14:00:30

Ner ko dulkintis su draugais, draugu zmonomis/vyrais, kaimynais, bendradarbiais ir tt. Yra posakis: kug gyvenu- neshiku. Laikykites jo ir viskas bus gerai.

swx

S

127 įrašai

2009/03/16 14:05:26 14:05:26

Pranašui. Jūs dalinai teisus, kad didelią daugumą mes išmokstame vaikystėje. Įdomu tai, kad tarkim vienokios ar kitokios patologijos ateina iš vaikystės.

Mie neapgaudinėk savęs. Dirbant normalų darbą tau neužteks laiko. Nebent tai komercinis seksas.
Nuoširdžiai tikiu kad kažkas čia ne taip ...

mie

M

161 įrašai

2009/03/16 14:09:04 14:09:04

Kazkodel galvojau, kad daugiausia sekso per interneta randama. Vat yra tema "Kur susipazinti realybeje" kiek skaiciau, atsakymas -beveik niekur... Taip kad galimybes yra dideles. O prasidet su aplinkiniais, su kuriais nuolat bendrauji - didziausia nesamone.
Jaunas tu dar....

swx

S

127 įrašai

2009/03/16 14:11:48 14:11:48

mie: Na ne visi vyrai tokie savininkai, pranase. Is kur tuomet atsirastu grupinis seksas, svingeriai ir panasus dalykai? As manau, kas viskas priklauso nuo poziurio

Iš senovės kai moteris buvo daiktu. Dar ir šiandieną žmogų visam laikui galima įsigyti už dvi karves ar ryžių maišą.
Jūs visiškai teisi, tai priklauso nuo požiūrio...

mie

M

161 įrašai

2009/03/16 14:14:43 14:14:43

Kolega dalyvi swx, jus nepataisomas idealistas! Jus net grupinio sekso neismanot... cia ne ta vieta , kur aiskinciau. Bet patikekit, moteris ten daznai buna valdove vergams vyrams.

swx

S

127 įrašai

2009/03/16 14:25:39 14:25:39

mie: Kolega dalyvi swx, jus nepataisomas idealistas! Jus net grupinio sekso neismanot... cia ne ta vieta , kur aiskinciau. Bet patikekit, moteris ten daznai buna valdove vergams vurams.

Keista o iš kur Jūs žinote?!. Ar dėl to man turėtu būti sarmata. Na ir kokie jo privalumai ? tai kad jį praktikuojant jis vistiek tampa rutina. Nesvarbu kokia ilgio eilė Jus paturės. O į kokius namus parneši malonumą. Ar kam nors įdomu be jūsų pačios Kaip Jums sekasi? kaip Jūs praleidot dieną? ar randate prieš išeidama į darbą, kruopščiai išvalytus batus ?

Galite neatsakyti. Ar tėvas Jus skriausdavo vaikystėje ?

mie

M

161 įrašai

2009/03/16 14:35:08 14:35:08

"o iš kur Jūs žinote?!."
As daug skaitau.
Kad jus nezinote, visai neturi buti geda. As irgi daug ko nezinau gyvenime, net svarbiu dalyku, nes nepasidomejau, o ir mokykloje pirmune nebuvau . Apie privalumus, jei tikrai idomu, galit pasiskaityti kitose, ne "tokiose rimtose" svetainese.
"Ar kam nors įdomu be jūsų pačios Kaip Jums sekasi? kaip Jūs praleidot dieną? ar randate prieš išeidama į darbą, kruopščiai išvalytus batus ?"
Atsakymas - taip. Kad tai turetum, visai nebutina teketi.
Niekas manes neskriaude. Mane ne taip paprasta nuskriaust.

swx

S

127 įrašai

2009/03/16 14:47:08 14:47:08

Mia,- jei jau taip įdomu. Buvau kai kurių "nerimtų" forumų narys. Kodėl ir ką aš ten veikiau tai visai kita diskusija

Mia naeabgaudinėkite savęs. Kaip Jūs pati minėjote, tokie santykiai (Jūsų) neturi nei meilės nei šilumos. Seksas dėl sekso.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume