Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar gali būti, jog myliuosi su nekaltybės plėve???

Ar gali būti, jog myliuosi su nekaltybės plėve???

Daktaras

D

2 įrašai

2009/02/03 08:25:48 08:25:48

mergiote: Sveiki,

zodziu, taip Draugavau u vaikinu, draugavom "per atstuma", pasimylejau, retai susitikinedami mylejomes apie puse metu. Po to issiskyreme. Dabar problema tokia, kad as nezinau, ar is tiesu praradau nekaltybe, t y. ta "nekaltybes" pleve. Pirmieji kartai man buvo ziauriai skausmingi, buvau jau 21m., jis pats sakydavo, kad ten ieiti jam vis kazkas trukdo. Pasimyleti bandeme is keliu kartu (per kelis susitikimus), kol viena diena tiesiog nebeskaudejo,jis taip pat sake,jog ieina lengvai, visa savo daikciuka jau iki galo sukisdavo. Taciau nebuvo kraujo, nieko... Tada klausimas - kur dingo ta pleve? galbut ji tiesiog kazkaip prasitempe. kartais, kai jis i mane ieidavo jau veliau, kai myledavomes, skaudedavo, budavo siek tiek nemalonu, nors ir jausdavau aistra, geisma.. Db as issiskyriau ir galvoju, ar galejo buti tokia situacija, kad ta pleve dar isliko, tik prasitempe ir viskas? Girdejau is tokios paneles irgi, kad si nujeo pas ginekologa, o jai pasake, kad atseit yra nekalta... kaip manote, ar visad merginoms buna to kraujo? Jei dar ji yra pas mane, tai kokia nesamone jau tokiai Imitusiai mergaitei pries nauja vaikina pasirodyt su nekaltybes pleve ir kaip pagaliau ta daikta perplest....

Pasiimk veidrodeli ir pasiziurek

ginekologe

G

1 įrašai

2009/02/05 18:37:43 18:37:43

gALI pabandyt pasitikrint pati, ikisk didiji pirsta(pries tai dezinfekavus) i ta vieta atsigulus,tik atsargiai, ir paziurek ar jausi, kad jis lyg atsitrenktu i kazka.O geriausia apsilankyk pas ginekologa, jis tiksliai viska nustatys, gali buti, kad pleve labai tampri, ir norint toliau sekmingai santykiauti(kai turesi drauga) prireiks nedideles chirurgines operacijos. O jaudintis, kad tu su mergystes pleve tikrai neverta. Tai merginai -tik privalumas.sekmes

tamsta

T

324 įrašai

2009/02/06 09:11:57 09:11:57

visiskas lytinio svietomo nebuvimo pavyzdys, siaip normali mergina, kuri savim rupinasi, turetu bent karta per metus pasirodyti ginekologui (ar as klystu?!), ir atsakys i tavo klausimus, kur kas greiciau ir kvalifikuociau...

nes kiek laiko prabegus, gali pasirodyti, kad pastojai, ir nezinosi, ar tu kalta, ar dar nekalta...

Sistina

S

375 įrašai

2009/02/06 09:57:08 09:57:08

zodziu, taip Draugavau u vaikinu, draugavom "per atstuma", pasimylejau, retai susitikinedami mylejomes apie puse metu. Po to issiskyreme. Dabar problema tokia, kad as nezinau, ar is tiesu praradau nekaltybe, t y. ta "nekaltybes" pleve. Pirmieji kartai man buvo ziauriai skausmingi, buvau jau 21m., jis pats sakydavo, kad ten ieiti jam vis kazkas trukdo. Pasimyleti bandeme is keliu kartu (per kelis susitikimus), kol viena diena tiesiog nebeskaudejo,jis taip pat sake,jog ieina lengvai, visa savo daikciuka jau iki galo sukisdavo. Taciau nebuvo kraujo, nieko... Tada klausimas - kur dingo ta pleve? galbut ji tiesiog kazkaip prasitempe. kartais, kai jis i mane ieidavo jau veliau, kai myledavomes, skaudedavo, budavo siek tiek nemalonu, nors ir jausdavau aistra, geisma.. Db as issiskyriau ir galvoju, ar galejo buti tokia situacija, kad ta pleve dar isliko, tik prasitempe ir viskas? Girdejau is tokios paneles irgi, kad si nujeo pas ginekologa, o jai pasake, kad atseit yra nekalta... kaip manote, ar visad merginoms buna to kraujo? Jei dar ji yra pas mane, tai kokia nesamone jau tokiai Imitusiai mergaitei pries nauja vaikina pasirodyt su nekaltybes pleve ir kaip pagaliau ta daikta perplest....

tai jau dabar teks arba daktarui arba cia esantiems pasirodyti, kad nustatytu kaip yra:)

IngaSmilga

I

35 įrašai

2009/02/06 10:11:52 10:11:52

Atsigulk pries veidrodi, isskesk kojas ir nufotografuok. Nuotrauka idek cia mes tau viska papasakosime.

ina

I

26 įrašai

2009/02/06 12:14:38 12:14:38

Aciu labai, jau fotografuojuosi, laukit foto

o siaip rimtai, tai reiks pasiziuret, jei jau sakot,kad taip ir matosi

Berniukas

B

17 įrašai

2009/02/06 16:48:32 16:48:32

ina: Aciu labai, jau fotografuojuosi, laukit foto

o siaip rimtai, tai reiks pasiziuret, jei jau sakot,kad taip ir matosi

O gal visgi nueik pas ginekologe... zinok ten pas tave visokiu biesu gali buti. Berniukai vaiksto pas urologus mergaites pas ginekologus. Uzleisi kokia infekcija ir galimai turesi labai jau nemaloniu rupesciu.

bac

B

1 įrašai

2009/02/26 13:25:18 13:25:18

Reikia su shakute ta plevike prakrapshtyti ir viskas:))

kora

K

2495 įrašai

2009/02/26 14:06:29 14:06:29

zodziu, taip ir kaip pagaliau ta daikta perplest....

Idomu Kyla itarimas, kad tu ne moteriskos lyties, gal vyriskos? Jei vyras uzduotu tokius klausimus, suprasciau

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/26 14:25:10 14:25:10

Sveika,
Galiu pasakyti ,kad man irgi taip buvo. Pirma karta pasimylejau 16, per pirma karta kraujo nebuvo. Draugavome 4 metus, o kai budama 20 nuejau pas ginekologe, ji pasake, kad vis dar esu nekalta. Paaiskino tai sitaip , kad anksciau retai myledavausi ir labai atsargiai todel plevele prasitempe ir atrode kad jos nebera. Taip akrtais atsitinka, galutinai plevele praranda tokias atvejais pagimdzius arba pasimylejus su labai "stambiu" vyruku

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume