Sveiki,
zodziu, taip Draugavau u vaikinu, draugavom "per atstuma", pasimylejau, retai susitikinedami mylejomes apie puse metu. Po to issiskyreme. Dabar problema tokia, kad as nezinau, ar is tiesu praradau nekaltybe, t y. ta "nekaltybes" pleve. Pirmieji kartai man buvo ziauriai skausmingi, buvau jau 21m., jis pats sakydavo, kad ten ieiti jam vis kazkas trukdo. Pasimyleti bandeme is keliu kartu (per kelis susitikimus), kol viena diena tiesiog nebeskaudejo,jis taip pat sake,jog ieina lengvai, visa savo daikciuka jau iki galo sukisdavo. Taciau nebuvo kraujo, nieko... Tada klausimas - kur dingo ta pleve? galbut ji tiesiog kazkaip prasitempe. kartais, kai jis i mane ieidavo jau veliau, kai myledavomes, skaudedavo, budavo siek tiek nemalonu, nors ir jausdavau aistra, geisma.. Db as issiskyriau ir galvoju, ar galejo buti tokia situacija, kad ta pleve dar isliko, tik prasitempe ir viskas? Girdejau is tokios paneles irgi, kad si nujeo pas ginekologa, o jai pasake, kad atseit yra nekalta... kaip manote, ar visad merginoms buna to kraujo? Jei dar ji yra pas mane, tai kokia nesamone jau tokiai Imitusiai mergaitei pries nauja vaikina pasirodyt su nekaltybes pleve ir kaip pagaliau ta daikta perplest....