Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar gali būti, jog myliuosi su nekaltybės plėve???

Ar gali būti, jog myliuosi su nekaltybės plėve???

Mergiotė

M

17 įrašai

2009/01/15 00:38:45 00:38:45

Sveiki,

zodziu, taip Draugavau u vaikinu, draugavom "per atstuma", pasimylejau, retai susitikinedami mylejomes apie puse metu. Po to issiskyreme. Dabar problema tokia, kad as nezinau, ar is tiesu praradau nekaltybe, t y. ta "nekaltybes" pleve. Pirmieji kartai man buvo ziauriai skausmingi, buvau jau 21m., jis pats sakydavo, kad ten ieiti jam vis kazkas trukdo. Pasimyleti bandeme is keliu kartu (per kelis susitikimus), kol viena diena tiesiog nebeskaudejo,jis taip pat sake,jog ieina lengvai, visa savo daikciuka jau iki galo sukisdavo. Taciau nebuvo kraujo, nieko... Tada klausimas - kur dingo ta pleve? galbut ji tiesiog kazkaip prasitempe. kartais, kai jis i mane ieidavo jau veliau, kai myledavomes, skaudedavo, budavo siek tiek nemalonu, nors ir jausdavau aistra, geisma.. Db as issiskyriau ir galvoju, ar galejo buti tokia situacija, kad ta pleve dar isliko, tik prasitempe ir viskas? Girdejau is tokios paneles irgi, kad si nujeo pas ginekologa, o jai pasake, kad atseit yra nekalta... kaip manote, ar visad merginoms buna to kraujo? Jei dar ji yra pas mane, tai kokia nesamone jau tokiai Imitusiai mergaitei pries nauja vaikina pasirodyt su nekaltybes pleve ir kaip pagaliau ta daikta perplest....

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/15 01:54:26 01:54:26

Mda...
Skaisti tu jau bet kokiu atveju nesi, nes tai reiškia, kad dar neturėjai lytinių santykių, o ta plėvė tai čia tik tarp kitko. Ji "kaltybės" ar "nekaltybės" neparodo.
Kiekvienai merginai būna individualiai. Nebūtinai turi tas kraujas tekėti. Nematau skirtumo, ar tau ta plėvė įplyšo, ar prasitampė... Rezultatas juk vis tiek tas pats. Nesuprantu, kaip tų tą plėvė nori perplėšti. Ji įplyšta ir tiek.
O skaudėti lytinio akto metu gali dėl daug ko: galbūt nespėdavai pakankamai susijaudinti (vaikinas paskubėdavo įeiti), gal būdavai įsitempusi, gal koks uždegimas ten yra...

joks

J

1 įrašai

2009/01/15 02:14:55 02:14:55

O tau svarbu tik tai, kaip sureaguos naujas vaikinas? Tai žinok, yra ir pliusų... Kitą tai gali net sujaudinti. Be to, pati pagalvok - kiekvienam gali sakyti, kad jis tau pirmas. Vieni privalumai!

marijuana

M

618 įrašai

2009/01/15 05:45:58 05:45:58

mergiote: Sveiki,

zodziu, taip Draugavau u vaikinu, draugavom "per atstuma", pasimylejau, retai susitikinedami mylejomes apie puse metu. Po to issiskyreme. Dabar problema tokia, kad as nezinau, ar is tiesu praradau nekaltybe, t y. ta "nekaltybes" pleve. Pirmieji kartai man buvo ziauriai skausmingi, buvau jau 21m., jis pats sakydavo, kad ten ieiti jam vis kazkas trukdo. Pasimyleti bandeme is keliu kartu (per kelis susitikimus), kol viena diena tiesiog nebeskaudejo,jis taip pat sake,jog ieina lengvai, visa savo daikciuka jau iki galo sukisdavo. Taciau nebuvo kraujo, nieko... Tada klausimas - kur dingo ta pleve? galbut ji tiesiog kazkaip prasitempe. kartais, kai jis i mane ieidavo jau veliau, kai myledavomes, skaudedavo, budavo siek tiek nemalonu, nors ir jausdavau aistra, geisma.. Db as issiskyriau ir galvoju, ar galejo buti tokia situacija, kad ta pleve dar isliko, tik prasitempe ir viskas? Girdejau is tokios paneles irgi, kad si nujeo pas ginekologa, o jai pasake, kad atseit yra nekalta... kaip manote, ar visad merginoms buna to kraujo? Jei dar ji yra pas mane, tai kokia nesamone jau tokiai Imitusiai mergaitei pries nauja vaikina pasirodyt su nekaltybes pleve ir kaip pagaliau ta daikta perplest....

hm, manau ne cia reikia kreiptis tokiais klausimais:) tau tiksliai gali pasakyt tik ginegologas:)

Mergiotė

M

17 įrašai

2009/01/15 23:47:57 23:47:57

Joks: O tau svarbu tik tai, kaip sureaguos naujas vaikinas? Tai žinok, yra ir pliusų... Kitą tai gali net sujaudinti. Be to, pati pagalvok - kiekvienam gali sakyti, kad jis tau pirmas. Vieni privalumai!

Taip, man tikrai yra svarbu, kaip sureaguos vaikinas. Nzn, man atrodo, kad db nebe tie laikai, vyrai vertina patyrusias moteris, o turejusios mazai patirties, mano (ir tai tiesa),kad nieko nesugeba, daugiau susikausciusios ir panasiai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/15 23:49:40 23:49:40

Beganti2: Mda...
Skaisti tu jau bet kokiu atveju nesi, nes tai reiškia, kad dar neturėjai lytinių santykių, o ta plėvė tai čia tik tarp kitko. Ji "kaltybės" ar "nekaltybės" neparodo.
Kiekvienai merginai būna individualiai. Nebūtinai turi tas kraujas tekėti. Nematau skirtumo, ar tau ta plėvė įplyšo, ar prasitampė... Rezultatas juk vis tiek tas pats. Nesuprantu, kaip tų tą plėvė nori perplėšti. Ji įplyšta ir tiek.
O skaudėti lytinio akto metu gali dėl daug ko: galbūt nespėdavai pakankamai susijaudinti (vaikinas paskubėdavo įeiti), gal būdavai įsitempusi, gal koks uždegimas ten yra...

na, nes tas pats - manau, kad ta prasitampiusi pleve vis tiek gali islikti... ir tada trukdo vaikinui giliau ieiti. Nors ka as zn

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/16 01:43:14 01:43:14

Tikrai nežinai. Jei kas ir trukdys giliau įkišti, tai tavo susikaustymas sekso metu. Jei pradėsi galvoti visokias nesąmones apie tai, kad dabar vaikinas užtiks plėvė ir pagalvos, jog tu nepatyrusi... Patyrimas kitais dalykais nusakomas.
Ir šiaip toks vaizdas, kad ketini miegoti su pirmu pasitaikiusiu. Jei vaikinas tau bus nors kiek artimas, patyrusi nepatyrusi nebus didelė esmė. Na, svarbus seksas santykiuose, bet ne tiek, kad jiems trukdytų kažkokia tariamai neplyšusi plėvė.O tiems, kas ieško vienos nakties nuotykių, tai jo, geriau kad jau būtų patyrusi ir mažiau reikėtų su ja cackintis.
Gerai sako marijuana, nueik pas ginekologę ir viskas bus aišku.

Gal ir piktas postas išėjo, bet dabar kai pagalvoju, tai ir man buvo tokių minčių, kad vaje nepatyrusi atrodysiu. Bet visa tai kvailystės.

Raa

R

103 įrašai

2009/01/16 07:16:24 07:16:24

Beganti2: Tikrai nežinai. Jei kas ir trukdys giliau įkišti, tai tavo susikaustymas sekso metu. Jei pradėsi galvoti visokias nesąmones apie tai, kad dabar vaikinas užtiks plėvė ir pagalvos, jog tu nepatyrusi... Patyrimas kitais dalykais nusakomas.
Ir šiaip toks vaizdas, kad ketini miegoti su pirmu pasitaikiusiu. Jei vaikinas tau bus nors kiek artimas, patyrusi nepatyrusi nebus didelė esmė. Na, svarbus seksas santykiuose, bet ne tiek, kad jiems trukdytų kažkokia tariamai neplyšusi plėvė.O tiems, kas ieško vienos nakties nuotykių, tai jo, geriau kad jau būtų patyrusi ir mažiau reikėtų su ja cackintis.
Gerai sako marijuana, nueik pas ginekologę ir viskas bus aišku.

Gal ir piktas postas išėjo, bet dabar kai pagalvoju, tai ir man buvo tokių minčių, kad vaje nepatyrusi atrodysiu. Bet visa tai kvailystės.

Pritariu viskam tarsi būčiau pati rašiusi .
Nueik pas ginekologę. Geriau moterį, kurios nesikuklintum paklausti ir gauti žmoniškų, o ne gydytojo patarimų. Pasiklausk draugių pas ką vaikšto. Nepagailėk šimto litų ir nueik į privatų kabinetą.

Bet daug svarbiau - neišsigalvok sau kompleksų dėl nepatyrimo ir kaip vertinamos "patyrusios". Koks skirtumas kas ir ką pagalvos ar net pasakys? Gal kokie pienburniai norėdami atrodyti kieti tarpusavyje ir pasvarsto (nors neturiu supratimo ką iš tikro tarpusavyje jie svarsto)
O juk santykiuose didžiausia vertybė ir yra, kai gali būti savimi, kai nelydi jausmas, kad apsimeti geresne nei esi.

nata002

N

748 įrašai

2009/02/02 22:34:00 22:34:00

Jei jis visą tau sugrūdo, ir tai darė daug kartų, tu negalėjai likti su plėve, nebent ji nenormalaus dydžio, ar tavo partnerio penisas itin mažas. Nueik pas ginekologą nieko pati nedraskius , ir išsiaiškinsi.

dainiuxus

D

15 įrašai

2009/02/03 07:44:00 07:44:00

mergiote:
Joks: O tau svarbu tik tai, kaip sureaguos naujas vaikinas? Tai žinok, yra ir pliusų... Kitą tai gali net sujaudinti. Be to, pati pagalvok - kiekvienam gali sakyti, kad jis tau pirmas. Vieni privalumai!

Taip, man tikrai yra svarbu, kaip sureaguos vaikinas. Nzn, man atrodo, kad db nebe tie laikai, vyrai vertina patyrusias moteris, o turejusios mazai patirties, mano (ir tai tiesa),kad nieko nesugeba, daugiau susikausciusios ir panasiai.

Jauni vyrai - taip, vertina labiau patyrusias, nes patys neturi patirties, o patyrusi moteris žino ko nori

O aš pats asmeniškai laaaabai noriu visiškai nepatyrusios draugės. O žinau, kad ko noriu - tą galų gale vistiek gausiu

Taigi nenusiteik taip, kad visi nori patyrusių. Nesvarbu kad "nesugeba", tam ir reikalingas patyręs vyras, kad padėtų atsiskleisti nepatyrusiai merginai.
Ideali pora sakyčiau....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume