Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kaip paprašyti vyro pažymos apie sveikatą prieš sugulant?

Kaip paprašyti vyro pažymos apie sveikatą prieš sugulant?

smalsutis2

S

3 įrašai

2009/01/14 15:27:31 15:27:31

Temos pavadinimas turetu skambet "Kaip paprasyti vyro pažymos apie sveikatą prieš pradedant intymius santykius,jo neįžeidžiant".. ar susiduret su tokia situacija? t.y. ar patis kada prašėt ar buvot prašomi?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 16:09:21 16:09:21

Hmmm na jeigu jau sugulauji su betkuo kas papuola ir tais zmonemis nepasitiki... tai gal bent jau prezervatyvus naudok.
O jeigu sis zmogus tau brangus, bet tu itari kad jis gali kuonors sirgti... tai tiesiai pasakyk - Brangusis as gan jautri net ir menkiausioms infekcijoms, ar tu negaletumei del manes pasitikrinti? Ir tu savo sveikatos bukle zinosi. Suprask brangusis yra tokiu ligu apie kurias kad sergi suzinai ne is karto. Ir tos ligos plinta net nuo rankos paspaudimo (Hepatitas A), arba apsikirpus kirpykloje... oi brangusis o tu dar sportuoji ir i pirtis i baseinus vaikstai... tenais tai mikrobu rojus. Brangusis prasau, del manes.

Jei bus protingas tai pasitikrins. Beje malonumas ne is pigiuju. Uz profilaktini pasitikrinima 170 Lt.

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/14 18:00:11 18:00:11

ArunasKLP: Hmmm na jeigu jau sugulauji su betkuo kas papuola ir tais zmonemis nepasitiki... tai gal bent jau prezervatyvus naudok.

Prisiminiau tokią gerą reklamą prieš AIDS. Sustinka du jaunuoliai ir galvoja naudoti prezervatyvą ar ne. Ji sako: Aš mylėjausi tik su Aleksu ir juo pasitikėjau. JIs: Aš mylėjausi tik su Nikole ir ja pasitikėjau. Bet paskui pradeda svarstyti, su kuo prieš juos mylėjosi Aleksas ir Nikolė. Jie prieš juos irgi vieną du partnerius turėjo, tie partneriai prieš tai taip pat po kelis. Ir galiausiai gaunasi visas būrys žmonių.
Tai kas, kad žmogumi pasitiki. Jis juk gali būti užsikrėtęs kokia liga nuo savo vienintelio (!) partnerio ir apie tai nežinoti, nes ne visos ligos turi ryškius simptomus. Čia ne pasitikėjimo, o sveikatos klausimas.

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 18:17:45 18:17:45

na man atrodo, kad vis tiek žmonės prieš suguldami pasikalba, tai galima pasakyti tiesiog, kad tau būtų labai svarbu pamatyti tokią pažymą, galbūt pabrėžti, kad tau tai svarbu nepaisant viso pasitikėjimo tuo žmogumi ir kad tai yra būtina sąlyga... aišku, gali pagalvoti, kad tu per daug atsargi, bet tegu... šiaip aš pati nematau nieko keisto tokiame prašyme ir nematau kodėl jis galėtų būti neišpildytas

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 18:22:40 18:22:40

Tai jei kalba eina apie zmogu kuris tau artimas ir susitinki ne pirma karta tai ir problemu neturetu kilti del sveikatos pasitikrinimo. Beje pasitikrinti reiktu abiems... ir supratimas tuomet butu abipusis. Mano viena drauge karta po apsilankymo pas ginekologa paprase kad ir as pasitikrinciau ir tai buvo priimta labai normaliai. Ji rupinosi ne tik savo bet ir mano sveikata. Dekingas jai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 18:25:56 18:25:56

eg0iste: na man atrodo, kad vis tiek žmonės prieš suguldami pasikalba, tai galima pasakyti tiesiog, kad tau būtų labai svarbu pamatyti tokią pažymą, galbūt pabrėžti, kad tau tai svarbu nepaisant viso pasitikėjimo tuo žmogumi ir kad tai yra būtina sąlyga... aišku, gali pagalvoti, kad tu per daug atsargi, bet tegu... šiaip aš pati nematau nieko keisto tokiame prašyme ir nematau kodėl jis galėtų būti neišpildytas

Zinai jei is manes paprasytu konkreciai pazymos as labai pagalvociau ar verta testi santykius su tokia mergina. Akivaizdu ji manimi nepasitiki. O jeigu ji paprasytu pasitikrinti sveikata tai butu suprasta kaip rupestis, sureaguota normaliai ir tas jos prasymas butu iskart igyvndintas. Prasymas pasitikrinti yra rupestis, reikalavimas pristatyti pazyma yra aiskiai isreikstas nepasitikejimas.

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 18:52:28 18:52:28

o man atrodo nepasitikėjimas tik prasidedant santykiams yra normalu... aš nepriimčiau tokio prašymo kaip kažkokio įžeidimo

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/01/14 19:26:37 19:26:37

o ka realiai jums pasako ta pazhyma? Kad jam/jai tuo konkrechiu metu nediagnozuoja jokia zaraza? O juk tai neduoda garantiju, kad jau kita diena jos nepasigaus. Arba kad kazhkuri liga tiesiog ta diena dar buvo dar neidentifikuojama, nes nepasibaiges inkubacinis laikotarpis ... ir tt ir pan ...
Ir ka tada? Kiekviena diena prashyt pazhymos?
jei jau nepasitiket .. tai iki galo

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 20:09:54 20:09:54

eg0iste: o man atrodo nepasitikėjimas tik prasidedant santykiams yra normalu... aš nepriimčiau tokio prašymo kaip kažkokio įžeidimo

Zinai ka mergina, o tai gal ir is taves tokios pazymos paprasyti? Pageidautina tos pacios dienos. Kuo as turiu buti garantuotas kad tu sveika?
Beje tokios pazymos labai jau nepigiai kainuoja. Jei tik prasidejus pazinciai isgirsciau toki prasyma tai nedvejodamas siuos santykius uzbaigciau.
Kuo as garantuotas kad tokia keista mergina netures kitokiu keistenybiu.

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 20:20:16 20:20:16

ArunasKLP:
eg0iste: o man atrodo nepasitikėjimas tik prasidedant santykiams yra normalu... aš nepriimčiau tokio prašymo kaip kažkokio įžeidimo

Zinai ka mergina, o tai gal ir is taves tokios pazymos paprasyti? Pageidautina tos pacios dienos. Kuo as turiu buti garantuotas kad tu sveika?
Beje tokios pazymos labai jau nepigiai kainuoja. Jei tik prasidejus pazinciai isgirsciau toki prasyma tai nedvejodamas siuos santykius uzbaigciau.
Kuo as garantuotas kad tokia keista mergina netures kitokiu keistenybiu.

ko pyksti? ar aš tavęs tokios pažymos prašau? ar aš sakau, kad tai būtina prieš pradedant santykius? mano nuomone tik nereikėtų pykti, jei kas tokios paprašytų, o ką tokiu atveju daryti rinkis pats...
o tu nebijok, tau iš manęs tokios pažymos prašyti net nereikės, nes nuo tokių kaip tu aš laikausi per atstumą, nes tu tiesiog nemoki gerbti kito nuomonės

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume