Zinai ka mergina, o tai gal ir is taves tokios pazymos paprasyti? Pageidautina tos pacios dienos. Kuo as turiu buti garantuotas kad tu sveika?
Beje tokios pazymos labai jau nepigiai kainuoja. Jei tik prasidejus pazinciai isgirsciau toki prasyma tai nedvejodamas siuos santykius uzbaigciau.
Kuo as garantuotas kad tokia keista mergina netures kitokiu keistenybiu.
ko pyksti? ar aš tavęs tokios pažymos prašau? ar aš sakau, kad tai būtina prieš pradedant santykius? mano nuomone tik nereikėtų pykti, jei kas tokios paprašytų, o ką tokiu atveju daryti rinkis pats...
o tu nebijok, tau iš manęs tokios pažymos prašyti net nereikės, nes nuo tokių kaip tu aš laikausi per atstumą, nes tu tiesiog nemoki gerbti kito nuomonės
Hey ramiai. As paprastai gyvenime apskritai nepykstu. Gal ir neteisingai padariau kad irasiau zodzius "Tu" ir "As", bet padariau tai samoningai. Siais zodziais norejau kad perleistumei situacija per save, o ne kaipnors izeisti. Taip sakant psichologinis momentas. Per save perleidai ir sureagavai gan skaudziai is to galima daryti prielaida kad kiti zmones sureaguos lygiai taip pat
OK zaidziam atviromis kortomis. matai klausimas nuskambejo vaikinams kaip jie jaustusi... bet kad i ji atsakyti tereikia klausima apversti aukstyn kojomis. Kaip pati klausiancioji jaustusi jeigu to paprasytu jos naujai iskeptas vaikinas.
Va dabar viska suasmeninkime. Savo asmenine nuomone as jau sakiau kaip jausciausi. O dabar labai noreciau isgirsti tavo nuomone, pasakyk prasau kaip jaustumeisti jeigu tarkime po romantisku pasimatymu ir buciniu tu jau noretum atsiduoti vaikinui o jis paprasyti pazymos.
P.S. kas del pagarbos kito nuomonei, tai akivaizdu kad visi klausimai kurie turi tik du atsakymus tures ir dvi nuomones. Sutik tai naturalu ir labai tiketina. Be abejo as gerbiu tamstos nuomone kitaip kokio velnio apskritai diskutuoti forumuose