Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kaip paprašyti vyro pažymos apie sveikatą prieš sugulant?

Kaip paprašyti vyro pažymos apie sveikatą prieš sugulant?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 21:03:06 21:03:06

eg0iste:
ArunasKLP:
eg0iste: o man atrodo nepasitikėjimas tik prasidedant santykiams yra normalu... aš nepriimčiau tokio prašymo kaip kažkokio įžeidimo

Zinai ka mergina, o tai gal ir is taves tokios pazymos paprasyti? Pageidautina tos pacios dienos. Kuo as turiu buti garantuotas kad tu sveika?
Beje tokios pazymos labai jau nepigiai kainuoja. Jei tik prasidejus pazinciai isgirsciau toki prasyma tai nedvejodamas siuos santykius uzbaigciau.
Kuo as garantuotas kad tokia keista mergina netures kitokiu keistenybiu.

ko pyksti? ar aš tavęs tokios pažymos prašau? ar aš sakau, kad tai būtina prieš pradedant santykius? mano nuomone tik nereikėtų pykti, jei kas tokios paprašytų, o ką tokiu atveju daryti rinkis pats...
o tu nebijok, tau iš manęs tokios pažymos prašyti net nereikės, nes nuo tokių kaip tu aš laikausi per atstumą, nes tu tiesiog nemoki gerbti kito nuomonės

Hey ramiai. As paprastai gyvenime apskritai nepykstu. Gal ir neteisingai padariau kad irasiau zodzius "Tu" ir "As", bet padariau tai samoningai. Siais zodziais norejau kad perleistumei situacija per save, o ne kaipnors izeisti. Taip sakant psichologinis momentas. Per save perleidai ir sureagavai gan skaudziai is to galima daryti prielaida kad kiti zmones sureaguos lygiai taip pat

OK zaidziam atviromis kortomis. matai klausimas nuskambejo vaikinams kaip jie jaustusi... bet kad i ji atsakyti tereikia klausima apversti aukstyn kojomis. Kaip pati klausiancioji jaustusi jeigu to paprasytu jos naujai iskeptas vaikinas.

Va dabar viska suasmeninkime. Savo asmenine nuomone as jau sakiau kaip jausciausi. O dabar labai noreciau isgirsti tavo nuomone, pasakyk prasau kaip jaustumeisti jeigu tarkime po romantisku pasimatymu ir buciniu tu jau noretum atsiduoti vaikinui o jis paprasyti pazymos.

P.S. kas del pagarbos kito nuomonei, tai akivaizdu kad visi klausimai kurie turi tik du atsakymus tures ir dvi nuomones. Sutik tai naturalu ir labai tiketina. Be abejo as gerbiu tamstos nuomone kitaip kokio velnio apskritai diskutuoti forumuose

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 21:22:01 21:22:01

mano reakcija turbūt normali atsižvelgiant į tai, kad vaizdavai situaciją, kurioje atsiradau aš ir tu, nes, matai, aš tavęs nepažįstų... ir tu šito nežinai, gal aš panašioje situacijoje jau buvau, bet forumas ne vieta, kur norėčiau aptarinėti savo asmeninį gyvenimą

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 21:35:01 21:35:01

eg0iste: mano reakcija turbūt normali atsižvelgiant į tai, kad vaizdavai situaciją, kurioje atsiradau aš ir tu, nes, matai, aš tavęs nepažįstų... ir tu šito nežinai, gal aš panašioje situacijoje jau buvau, bet forumas ne vieta, kur norėčiau aptarinėti savo asmeninį gyvenimą

Niu va... tai taip ir nepasakysi.... kaip nesazininga

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 21:42:42 21:42:42

ArunasKLP:
eg0iste: mano reakcija turbūt normali atsižvelgiant į tai, kad vaizdavai situaciją, kurioje atsiradau aš ir tu, nes, matai, aš tavęs nepažįstų... ir tu šito nežinai, gal aš panašioje situacijoje jau buvau, bet forumas ne vieta, kur norėčiau aptarinėti savo asmeninį gyvenimą

Niu va... tai taip ir nepasakysi.... kaip nesazininga

toks jau tas gyvenimas, nesąžiningas

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 21:47:34 21:47:34

ArunasKLP:
OK zaidziam atviromis kortomis. matai klausimas nuskambejo vaikinams kaip jie jaustusi... bet kad i ji atsakyti tereikia klausima apversti aukstyn kojomis. Kaip pati klausiancioji jaustusi jeigu to paprasytu jos naujai iskeptas vaikinas.

Šiaip manau, kad jei jau mergina prašo vaikino tokios pažymos, tai ir pati turėtų pasitikrinti. (Na, nebent ji būtų nekalta, o jis jau turėjęs lytinių santykių). Nekaip nuskambėtų: Tu pasitikrink, o aš dėl savęs garantuota...

Vis mini kainą, bet sveikata ir ramybė neįkainojama

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 22:21:09 22:21:09

Svečias:
ArunasKLP:

Šiaip manau, kad jei jau mergina prašo vaikino tokios pažymos, tai ir pati turėtų pasitikrinti. (Na, nebent ji būtų nekalta, o jis jau turėjęs lytinių santykių). Nekaip nuskambėtų: Tu pasitikrink, o aš dėl savęs garantuota...

Vis mini kainą, bet sveikata ir ramybė neįkainojama

O sutinku...
Matai cia del tos kainos. As tarkim reguliariai tikrinuos nes zinau kad nereikia lytiniu santykiu kad susirgtum kuonors. Todel jei mergina paprastytu pazymos as nenoreciau moketi uz pakartotini patikrinima vien tam kad gauti popieriuka.

Ir taip sutinku sutinku sutinku, jei jau prasai pazymos is manes tai rodyk savo ir man nesvarbu ar tu kalta ar ne. Nekaltumas tooooli grazu nereiskia kad nesergi.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/01/15 23:56:56 23:56:56

man atrodo nerealu toks prasymas...
naudok prezervatyvus ir tiek...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/17 13:59:58 13:59:58

Tiesiog prezervatyvai nuo visu ligu ir visko neapsaugo

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/17 14:58:17 14:58:17

myxsider: Tiesiog prezervatyvai nuo visu ligu ir visko neapsaugo

Hmm pazyma apie sveikata isvis mazai ka irodo. Pvz hepatito nepatikrins o tai ypac rimta liga, ankstyvu stadiju ivairiu ligu isvis neuztiks. Zmogus gali svieziai buti net AIDS uzsikretes o pazymoje to nebus...

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/01/17 15:08:09 15:08:09

As tada paprasyciau merginos, kad atnestu pazyma is psixiatro.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume