Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ką pasirinktumėt: merginą gerą lovoj, ar šeimininkę namuose

Ką pasirinktumėt: merginą gerą lovoj, ar šeimininkę namuose

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/21 08:26:57 08:26:57

Čia "arba, arba" neturėtų būti - viskas turi derėti, sudaryti visumą...

Paprasta mergina

P

4 įrašai

2011/02/21 19:17:05 19:17:05

Ech... Paskaiciau ivairiu pasisakymu ir nuomoniu, kai kuriems pritariu labiau, kai kuriems maziau. Tiesa man skaitant iskylo toks klausimas "gera lovoje", kaip jus, mielieji vyrai ta suvokiate? Oranalinis, analinis, ivairios sekso pozos bei pasiruosimas pulti i lova, tada kai tik jus to uzsinorite? Galu gale ka jus tokio besimyledami su mergina padarete ar sugebate padaryti, kad ji noretu jums itikti? Deja, visumos nebuna iskart. O jeigu noretumete gauti du viename, tai tikrai reikia ideti pastangu. Visko iskart negausi, kad ir kaip mums kartais noretusi

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/02/21 20:14:17 20:14:17

Seniau sakyčiau „gerą lovoje“ dabar “gerą šeimininkę“ vėliau – kas ten žino kai ateis 50 gal vėl lova bus svarbiau . Kalbant plačiau, tai tikrai nemanau kad verta vesti moterį, kuri tik „gera lovoje“ ir niekur daugiau. Teko sutikti, tokią merginą – „lova“ tikrai gera, bet po to man kildavo noras susirinkt „žaislus“ ir eit namo, tai kaip dar galima galvoti apie bendrą gyvenimą, neįsivaizduoju jos žmonos/mamos vaidmenyje – tik meilužės.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/22 11:43:29 11:43:29

deepsorrow: tai kaip dar galima galvoti apie bendrą gyvenimą, neįsivaizduoju jos žmonos/mamos vaidmenyje – tik meilužės.

Tai gal cia tavo problema, kad negali galvoti apie bendra gyvenima? gal kazkas negerai su fantazijom?!
Antraip. Kaip galima isivazduoti?! Matyti, butu naturalu. Suvelta cia kazkas.

Agota

A

4 įrašai

2011/04/21 15:57:10 15:57:10

o mano vyras greiciausiai rinktusi seimininke... jis jau tris metus negali susitvarkyti savo bedu del kuriu mes negalime myletis. nezinau ka daryti.. noriu sekso, bet myliu ji ir nenoriu buti neistikima...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/21 16:25:39 16:25:39

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Tai gal cia tavo problema, kad negali galvoti apie bendra gyvenima? gal kazkas negerai su fantazijom?!

Tai aišku, kad mano,kieno gi daugiau. Fantazijų pas mane nebūna, aš praktiškas žmogus, todėl turiu tik realius ir nuoseklius planus, be smėlio pilių.
Tamsta vis kažkokios prasmės ieškot, kur jos nėra ir negali būti. Rinktumėtės bendram gyvenimui moterį, kuri net nesugeba namie būdama, pasidaryt valgyt, arba eina į kavinę, arba laukia kol kas grįš ir padarys, kuriai galvoj tik linksmybės, vakarėliai, kas yra „sexi“ ir kas ne, kuri apie darbą atsiliepia kaip apie laiko švaistymą. Kaip ji sugebės pasirūpint vaiku, jeigu ja pačia reikia rūpintis, kaip mažu vaiku.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/21 16:47:04 16:47:04

deepsorrow:

Tai aišku, kad mano,kieno gi daugiau. Fantazijų pas mane nebūna, aš praktiškas žmogus, todėl turiu tik realius ir nuoseklius planus, be smėlio pilių.
Tamsta vis kažkokios prasmės ieškot, kur jos nėra ir negali būti. Rinktumėtės bendram gyvenimui moterį, kuri net nesugeba namie būdama, pasidaryt valgyt, arba eina į kavinę, arba laukia kol kas grįš ir padarys, kuriai galvoj tik linksmybės, vakarėliai, kas yra „sexi“ ir kas ne, kuri apie darbą atsiliepia kaip apie laiko švaistymą. Kaip ji sugebės pasirūpint vaiku, jeigu ja pačia reikia rūpintis, kaip mažu vaiku.

Tik kažkodėl meilužės vaidmeniui ji tiko

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/21 18:00:41 18:00:41

Svečias:
deepsorrow:

Butent. Tik meiluzes ir tetiko. O dabar nebetinka, nes reikia tikros moters. Kai kurios sugeba tik meiluzemis buti

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/21 20:55:55 20:55:55

Svečias:
Svečias:

Butent. Tik meiluzes ir tetiko. O dabar nebetinka, nes reikia tikros moters. Kai kurios sugeba tik meiluzemis buti

Būtent. Nors ir meiluže nepavadinčiau - nevedęs. Tuo metu ją laikiau sau artimu žmogum ir kaip dauguma naiviai maniau, kad tas liaupsinamas ir akcentuojamas "seksualinis suderinamumas" yra tvirtų santykių ir pradžia ir pagrindas. Deja, praleidus ilgesnį laiką, tapo aišku, kad bendra ateitis paprasčiausiai negalima, netgi nutraukiant ryšius panelei kilo vienitelis klausimas,- "Tai tau su manim nepatiko myletis?" kad tik tai ir patiko ...

Stephanie

S

4 įrašai

2011/04/21 21:23:32 21:23:32

Protingi vyrai iesko 2 in 1, o nelabai protingi- kuria tema tokiu pavadinimu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume