2013/03/16 06:51:39 06:51:39
labas : ) aš taip pat turėjau tokią problemą. su vyru problemos sprendėsi palengva - iš pradžių seksas be skausmo, tada malonus seksas, tada orgazmas! visa tai priklauso nuo mano organizmo. mes naudojamės nšp, todėl žinau savo vaisingas ir nevaisingas dienas, dienas, kai natūraliai norisi sekso, ir kai nelabai (vartojant kontraceptikus to pajausti negali, moters organizmas eina viena nevaisingumo ir mažiausio susijaudinimo kreive).. tos dienos, kai įmanoma patirti orgazmą - tai vaisingos dienos (tik tada jei nesiruoši pradėti kūdikio, neismyli) ir po mėnesinių, dažnai ir prieš mėnesines. tai tikrai radikaliai keičia seksą - kai tavo kūnas nori priimti vyrą, jis tada gali patirti orgazmą, o kitom dienom, kiek bandėm - vaginalinio orgazmo pasiekti nepavyksta. taigi, merginos, nšp padeda pasiekti vaginalinį orgazmą! : )
2013/03/18 08:40:54 08:40:54
Niekaip nesuprantu, gal gali kas paaiškinti - egzistuoja gerklės ar kitaip - burnos orgazmas ar ne? Juk taip viešai visur dabar reklamuojamas dulkinimasis į gerklę, kad aš, be patirties, tokio net nežinau, nesuvokiu kaip čia yra iš tikro? Man panašu, kad tai nenormalu, ką manote?
2013/05/15 14:46:12 14:46:12
Svečias: Niekaip nesuprantu, gal gali kas paaiškinti - egzistuoja gerklės ar kitaip - burnos orgazmas ar ne? Juk taip viešai visur dabar reklamuojamas dulkinimasis į gerklę, kad aš, be patirties, tokio net nežinau, nesuvokiu kaip čia yra iš tikro? Man panašu, kad tai nenormalu, ką manote?
jei toks butu, orgazmuotu tiek vyrai tiek moterys valgydami koki mesaini i gerkle susikisus. kas per nesamones???
2013/05/21 20:23:11 20:23:11
J.: labas : ) aš taip pat turėjau tokią problemą. su vyru problemos sprendėsi palengva - iš pradžių seksas be skausmo, tada malonus seksas, tada orgazmas! visa tai priklauso nuo mano organizmo. mes naudojamės nšp, todėl žinau savo vaisingas ir nevaisingas dienas, dienas, kai natūraliai norisi sekso, ir kai nelabai (vartojant kontraceptikus to pajausti negali, moters organizmas eina viena nevaisingumo ir mažiausio susijaudinimo kreive).. tos dienos, kai įmanoma patirti orgazmą - tai vaisingos dienos (tik tada jei nesiruoši pradėti kūdikio, neismyli) ir po mėnesinių, dažnai ir prieš mėnesines. tai tikrai radikaliai keičia seksą - kai tavo kūnas nori priimti vyrą, jis tada gali patirti orgazmą, o kitom dienom, kiek bandėm - vaginalinio orgazmo pasiekti nepavyksta. taigi, merginos, nšp padeda pasiekti vaginalinį orgazmą! : )
nevartoju kontraceptiku ir vis tiek nepasiseka. O po keliu minuciu jus pajuntate orgazma?
2013/05/23 13:40:56 13:40:56
vaginaliniam orgazmui patirti reikia jautriu maksties raumenuku. Pasiseke toms, kurios naturaliai turi tokia dovana, kitoms reikia treniruotis. yra toks dalykas kaip vumbildingas - tai makšties raumenu treniruotes, kuriu metu mokaisi sutraukt ir visaip kitaip valdyt raumenukus. Pasiekti ta galima ne po vienos ar dvieju treniruociu, o po geru poros menesiu. Bet rezultatai stulbinantys. Vien jau partneris pajaus, kaip pasikeitete, o kai pasikeis jusu maksties raumenu tonusas, patirsite vaginalini orgazma. patikekit, irodyta tai - svarbiausia, savo kailiu isitikinau. Po gimdymo atsirado sios problemos, bet vumbildingo pagalba viska pasitaisiau apie ta vumbildinga galit cia pasiskaityti ) [url:3arjejm2]http://www.slideshare.net/Sekso_prekes/vaginaliniai-kamuoliukai-19072121[/url:3arjejm2]
2013/08/02 13:25:28 13:25:28
[url:193t2bcy]http://www.intymu.com/geresniam-seksui/geresniam-seksui-jai/kamuoliukai-vaginaliniai-kegelio-pratimams/ben-wa-gold-balls[/url:193t2bcy] nusipirkau kamuoliukus, treniruojuos, žiūrėsim kaip bus. O šiaip labai tikėtina, kad pramankštinus raumenis jie tampa jautresni. Na bent jau valdomi geriau, tik kažin ar tas valdymas neatims daug jėgų ir pastangų sekso metu. Na žiūrėsim.
geradaris dzonis
G
1 įrašai
2013/08/02 13:53:51 13:53:51
Kiekviena moteris turi pasiruosti seksui, kas kad tu nesi niekaa pajautusi ar ka nors del savo vyro padarei???
Va maniske nusipirko [url:2hvb7v0s]http://www.intymu.com/magic-banana[/url:2hvb7v0s] tai pasitreniravo ir efektas 100 procentu ir ji jauciasi geriau.
2013/08/12 08:36:13 08:36:13
Na, kaip cia jau daug kas sake, iš tiesų vaginalinius raumenis reikia mankštinti, kad jie susitraukdami lytinio akto metu padėtų pasiekti gerų rezultatų. Taip kad jei net ir nieko moteris nenaudoja, jokių priemonių, ji turėtų mylėdamasi dirbti daugiau savo vidiniais raumenimis ir po kažkiek laiko pasijus skirtumas. Bet jei norisi greitesnio rezultato, tai siūlyčiau tik tokį dalyką kaip [b:16kavksh][u:16kavksh]vaginaliniai kamuoliukai[/u:16kavksh][/b:16kavksh]. Dėl ko būtent šitie? - Dėl to, kad ir pati išbandžiau. Be to Lelo - tai patikima firma, visur užsieny ir Lietuvoj gerai užsirekomendavusi, taip kad nekenkia organizmui.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume