Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Niekada nesu patyrusi vaginalinio orgazmo

Niekada nesu patyrusi vaginalinio orgazmo

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/30 16:04:27 16:04:27

Grazi moteris : Siaubas Uzuojauta siai moteriai Kad nesupranta,kaip galima patirti vaginalini orgazma... Ji galvoja,kad is niekur nieko jis turi atsirasti Nu ir bukumas neregetas

O tu tai žiūriu protą supranti tik antro galo išmanymu? Apart orgazmų dar ką nors žinai,proto ubage?

Kitina

K

67 įrašai

2012/01/30 20:24:09 20:24:09

pasiskaitykite technines literaturos ) siuo klausimu ir viskas susitvarkys. Nemanau, kad yra moteru, kurios negaletu patirti orgazmo, tokio ar kitokio, tiesiog reikia save patyrineti

linauskaite

L

1 įrašai

2012/01/31 18:06:35 18:06:35

daug merginu taip nepatiria orgazmo, tam reikia laiko ir zinoma praktikos

pabandyk kada su kokiu vibratoriumi viena arba su partneriu. Bent jau man tai taip padejo Dabar jau ir su vaikiu daug dazniau jauciu

http://www.fantazijos.lt/vibratoriai/tikroviski.html

Mano pirmasis sitas buvo

http://www.fantazijos.lt/vibratoriai/ti ... istra.html

Viskas priklauso nuo atsipalaidavimo. Bandyk bandyk ir dar karta bandyk, tiesiog daug dalyku susideda i vaginalini orgamza...

j.

J

8 įrašai

2012/03/23 16:28:57 16:28:57

Ko gero, tai labai individualu kiekvienai moteriai.
Su vaikinu esam kartu jau ilgai, per tą laiką daug ką lovoj išbandėm, bet apie vaginalinį orgazmą tik pasvajot galiu. O ir klitorinis nedažnas ir jokių įspūdingų pojūčių nesuteikia, kad ir kaip esu atsipalaidavusi. O pirmasis sugebėjo pirščiukais iškart rast tą "išganingąjį" tašką net man beveik nesusijaudinus... Todėl manau, kad tiek partnerio įgūdžiai svarbūs, tiek ir pats organizmas. Nėra čia ko nusiminti.Ne visom tai duota, bet juk jau vien artumas, mylimo žmogaus malonumas suteikia daug džiaugsmo. Aišku, niekada nenustokite tyrinėti vienas kito poreikių, norų ir kūno- tai tikrai gali būti malonūs atradimai.

Maldininkas

M

283 įrašai

2012/03/23 17:00:06 17:00:06

Seksualinis gyvenimas mano skurdus, taciau butu malonu is moters isgirsi ka ji megsta, kaip ji megsta. Paciam tokias kalbas pradeti budavo sunku, tad improvizavau, lyg viskas buvo gerai, bet visi zinom, kaip moterys moka pamaloninti musu ego su puikia vaidyba. Mum vyram patirti orgazma ganetinai paprasta, uztat moterim reik uzsiimti. Ir taip, juk moksliskai irodyta, jog didzioji dalis moteru, net negali patirti vaginalinio orgazmo. Klitorini kiek esu domejasis dauguma. Del to G tasko (apie kuri greiciausiai kalba virsutinio posto autore) yra legenda. Nera 100% irodyta, jog toks apskritai egzistuoja, manau moteris gali isiaudrinti vien tik savo minciu pagalba, kas padeda privesti ja prie preliudijos. Nors ka as cia... Pazinti moteri uzimtu du gyvenimus, deja tiek laiko neturiu..

j.

J

8 įrašai

2012/03/24 09:42:13 09:42:13

Taip, ir aš visada galvojau, kad tas G taškas tik mistika kažkokia... Bet, reikia pripažint, kad visgi įmanoma kažką ten rast (:
Maldininke, patikėk manim, su moterim reikia kalbėtis... Iš pradžių visada būna abiem pusėm nejauku. Ir man buvo nejauku. Bet su vaikinu sutarėm - nebijosim kalbėt, ko norim. Taip po truputį išsivystė didelis atvirumas lovoj. Be jokių užuolankų. O tai ir prie malonumo daug didesnio priveda. Ir apskritai pasidaro malonu, kad nebelieka kažkokių kvailų tabu. Svarbu aptarti, kas patiko, kaip patiko, ką norėtumėm kitaip. Tik reikia nusiteikti, kad iš pradžių nebus lengva. Sėkmės ir daugiau drąsos(;

Vartoju

V

8 įrašai

2012/03/25 09:23:07 09:23:07

Žiūrint grynai iš biologinės pusės, moters orgazmas tėra šalutinis vystymosi produktas, evoliucijos atžvilgiu jo nereikia ir niekada nereikėjo. Ir nereikės.

...

.

34 įrašai

2012/04/15 10:00:54 10:00:54

Nemaniau, kad esu viena iš nedaugelio laimingųjų....

julijanoun

J

1 įrašai

2012/05/08 09:17:52 09:17:52

Tam, kad patirtum vaginalini orgazmą, reikia ir pačiai pasistengt. Neužtenka tikėtis, kad vyras viską padarys už tave.
Yra tam skirtų pratimų ir priemonių. Treniruotės reikalingos ne tik vyrams, bet ir moterims. Paprasčiausia priemonė yra vaginaliniai kamuoliukai http://www.intymu.com/zaislai-sekso-pre ... balls.html. Jau nuo senų senovės išbandyta priemonė moterims.

Tomas

T

51 įrašai

2012/05/08 14:36:47 14:36:47

Buvo toiks varijantas negalėjo niekaip pasiekti, nu parėjo iš darbo prikalusi kaip reikala tai uh.. ir pasiekė. Bet išgaravus vėl kompleksuodavo. Dbartinė abu iškart pasiekia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume