Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ji baigia per 5 min!

Ji baigia per 5 min!

Svetė

S

256 įrašai

2009/01/15 12:58:27 12:58:27

marijuana:
svete: Va, pas mane lygiai ta pati situacija su vaikinu buvo... taip niekad ir nepatenkino manes. Maximum 2 min., kol galiausiai blogas seksas ir prie skyrybu prisidejo. Turejau tik ta viena vaikina, su kuriuo gyvenime orgazmo nesu pajutus
...
Nezinau, ka galiu sakyt, tikiuosi, kad gyvenime sutiksiu sau tinkanti meiluzi. Esu is tiesu is tu merginu, kurios kad ir visa nakti dulkintis gali... ir ilgai istempiantis vyras atrodo kaip princeses svajone gauti supermena.

nieko cia sudetingo;) kiek nori, kiek reikia, tiek ir myliesi;) kokios dar dvi minutes?;))) gal dar jus abu laaabai jauno amziaus ir neuztenka dar praktikos? paprasciausiu gudrybiu ir tt?

Nesam mes lb jauni, man 22 beveik, jam siek tiek daugiau, bet abu buvom vienas kitam pirmi ir, neilga dar patirti turime. Manau, tu gudrybiu tai tikrai nezinom ir butu idomu jas suzinot , taciau jei tai tokios "gudrybes" kaip sekso metu gavok apie bulviakasi... yra nesamone

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/15 13:37:43 13:37:43

svete:
marijuana:
svete: Va, pas mane lygiai ta pati situacija su vaikinu buvo... taip niekad ir nepatenkino manes. Maximum 2 min., kol galiausiai blogas seksas ir prie skyrybu prisidejo. Turejau tik ta viena vaikina, su kuriuo gyvenime orgazmo nesu pajutus
...
Nezinau, ka galiu sakyt, tikiuosi, kad gyvenime sutiksiu sau tinkanti meiluzi. Esu is tiesu is tu merginu, kurios kad ir visa nakti dulkintis gali... ir ilgai istempiantis vyras atrodo kaip princeses svajone gauti supermena.

nieko cia sudetingo;) kiek nori, kiek reikia, tiek ir myliesi;) kokios dar dvi minutes?;))) gal dar jus abu laaabai jauno amziaus ir neuztenka dar praktikos? paprasciausiu gudrybiu ir tt?

Nesam mes lb jauni, man 22 beveik, jam siek tiek daugiau, bet abu buvom vienas kitam pirmi ir, neilga dar patirti turime. Manau, tu gudrybiu tai tikrai nezinom ir butu idomu jas suzinot , taciau jei tai tokios "gudrybes" kaip sekso metu gavok apie bulviakasi... yra nesamone

Na nemegstu as tokiomis temomis kalbeti... na tiesiogtaip mintis... jeigu pabaiget jusu nuomone per greitai, tai kas trukdo pasiglamonejus dar karta pabaigti... o veliau ir trecia... juk velesni kartai trunka ilgiau...

A

113 įrašai

2009/01/15 19:08:03 19:08:03

vika: na, jei mane bruzintu 40 min. poto kai as baigiau, tai tikrai spirciau ji nuo saves. jus fiziologijos moters nezinot, ar ka? po 40 min. trinimo gali atbukt visi pojuciai ir tos dregmes tikrai nepakaks. na nebent pas moteri makstis kibirelio dydzio.

as kartais irgi pagalvoju, kad but gerai, kad jis jau baigtu....siaip esu skaiciuusi, kad kai vyras ilgai nebaigia, tai irgi yra tam tikri sutrikimai. gali but psichologinio ar kitokio pobudzio.

mergaite zaliom akim

M

3 įrašai

2009/01/15 20:02:06 20:02:06

Neblogas variantas! Ar ji tikrai baigia? Paprastai moterims reikia daugiau... Keisk pozas ir veiksmo eiga...

Vaikinas

V

6 įrašai

2009/01/15 21:10:55 21:10:55

as:
vika: na, jei mane bruzintu 40 min. poto kai as baigiau, tai tikrai spirciau ji nuo saves. jus fiziologijos moters nezinot, ar ka? po 40 min. trinimo gali atbukt visi pojuciai ir tos dregmes tikrai nepakaks. na nebent pas moteri makstis kibirelio dydzio.

as kartais irgi pagalvoju, kad but gerai, kad jis jau baigtu....siaip esu skaiciuusi, kad kai vyras ilgai nebaigia, tai irgi yra tam tikri sutrikimai. gali but psichologinio ar kitokio pobudzio.

Na siaip as pirma karta baigiu gan greitai... aisku jeigu noriu galiu istempti ir i ilgesni laika... antra karta nors ir valanda...

Kas del ligu. Tarkim pas vaikina gali buti sumazejes hormono testosterono kiekis. Tada jis gali varyti valandu valandas ir isvis nebaigti.

marijuana

M

618 įrašai

2009/01/16 05:18:12 05:18:12

svete:

galvojant apie bulviakasius apskritai viskas nulinks;) kaip tik priesingai reik galvot pozityviai ir tai kas tinkama tuo metu;) ty ta kuo ir uzsiimi;) su laiku gal tokie dalykai atsiranda? nezinau, gal cia individualu labai. gerai reik pazinot pacio savo galimybes, kuna, kas kaip vyksta... ir kaip nori taip reguliuoji... ty nesusileidi iskarto pamates nuoga moteri ar vos po keliu prisilietimu ar sueiciai prasidejus

... na, tiesa, sakant iskart baigt nieko sudetingo... ty, jau pradejus judesius iseigos, nesustojus ir uzbaigti - taip gal net maloniausia, nes buna pirmas kontaktas, jautrausia, ilgai islaukta tos akimirkos... bet taip butu labai sanavaudiska, paneliai (moteriai) to tikrai neuztektu (na, buna isskirtiniu atveju, kai iskarto sutariama del trumpo ir greito sekso) - tad gautus taip, kad tik pats pasitenkini... ir kokia is to nauda? ar dar nores su tavim tokia pazinti testi? manau ne:)... tad stabdai arklius ir bandai derintis prie esamos situacijos, ty test tiek kiek ir reikia:)

marijuana

M

618 įrašai

2009/01/16 05:22:25 05:22:25

as:

paprasciausiai gali nejaudinti tiek tiek reikia, tad gali stengtis kiek nori, bet tai niekaip neateis... o tam kartais reikia labai nedaug, kartais kokios smulkmenos

tipas13

T

9 įrašai

2009/01/26 08:41:34 08:41:34

Svečias: Intensyviai bruzinant, bet kokia skyle uzkais ir visa dregme isgaruos. Zek, kad neuzsidegtu. Nekeista, kad tavo damai nusibodo. Bet yra variantas, tu jai telika ijunk, ar koki zurnala paduok.

Taigi ne apie buratinus kalba eina:) neuzsidegs

tipas13

T

9 įrašai

2009/01/26 08:46:31 08:46:31

siaip galiu pasakyt jei jau labai nori, tikrai gali tempti belekiek, jei baigei staigiai...uzsiimk preliudija is naujo, pamasazuok partneri/e, sujaudink is naujo, ir pokokiu 10, 15min "pazaidimo", pradek is naujo:) pamatysi, kad ir valandos neuzteks...

beda didesne buna, kai Tu nori, o partnere ne, arba kaip jau cia mineta jai uztenka 5min...o dar jeigu tai buna tik karta per savaite...nzn....man kosmaras, ir kuo toliau, tuo sunkiau taip gyvent...

Svetė

S

256 įrašai

2009/01/26 10:38:43 10:38:43

marijuana:
svete:

galvojant apie bulviakasius apskritai viskas nulinks;) kaip tik priesingai reik galvot pozityviai ir tai kas tinkama tuo metu;) ty ta kuo ir uzsiimi;) su laiku gal tokie dalykai atsiranda? nezinau, gal cia individualu labai. gerai reik pazinot pacio savo galimybes, kuna, kas kaip vyksta... ir kaip nori taip reguliuoji... ty nesusileidi iskarto pamates nuoga moteri ar vos po keliu prisilietimu ar sueiciai prasidejus

... na, tiesa, sakant iskart baigt nieko sudetingo... ty, jau pradejus judesius iseigos, nesustojus ir uzbaigti - taip gal net maloniausia, nes buna pirmas kontaktas, jautrausia, ilgai islaukta tos akimirkos... bet taip butu labai sanavaudiska, paneliai (moteriai) to tikrai neuztektu (na, buna isskirtiniu atveju, kai iskarto sutariama del trumpo ir greito sekso) - tad gautus taip, kad tik pats pasitenkini... ir kokia is to nauda? ar dar nores su tavim tokia pazinti testi? manau ne:)... tad stabdai arklius ir bandai derintis prie esamos situacijos, ty test tiek kiek ir reikia:)

Bet as noreciau, jog ir jam malonumas kuo didesnis butu, ne tik man. Jeigu jis ten stabdosi ir panasiai, tai viso to jam mazeja... jei baigi iskart, be jokiu sustojimu, tada ir buna maloniausia. noreciua, ka djam be sustojimu kuo ilgiau iseitu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume