Atleiskite, kolega, bet neturiu ash patirties su moterimis Todel ir telieka remtis literatura.
Asmenine patirtimi pasidalinau, tik kad ji nelabai turbut gelbeja situacija ne ash gi tavo mergina. ne mano pojuchiai tau ir atsakymas

ak1303584654_db
2008/12/28 11:53:12 11:53:12
Atleiskite, kolega, bet neturiu ash patirties su moterimis Todel ir telieka remtis literatura.
Asmenine patirtimi pasidalinau, tik kad ji nelabai turbut gelbeja situacija ne ash gi tavo mergina. ne mano pojuchiai tau ir atsakymas
BaigiantiPer5Minutes
2008/12/29 02:14:22 02:14:22
Atsakymas: ismok ir tu per, sakysim kokias 5-7 minutes baigti (kartu patiriamas orgazmas-nepaprastas malonumas abiems partneriams). Su buvusiu partneriu po orgazmo daugiau nebenoredavau myletis iki ryto, o dabartinis kartais padaro man malonuma, ir, sulaukes mano orgazmo, susilaiko, ir dar palaukia kol as vel...tada kartu. Ex'ui to neleisdavau- kazkaip uztekdavo ir 1 karto. Cia tikrai priklauso nuo zmogaus, bet nemanau, kad tavo panelei labai patinka tos 45 minutes "gryno veiksmo"- kitaip ji dar karta pajustu orgazma. O 45 minutes, mano manymu, tikrai yra per ilgai- tikrai, kaip kazkas jau rase, skyles gali pratrinti! Gal pabandykit ilgiau "negrynu veiksmu" uzsiimt- gal labiau susijaudinsit, tada ir tu 45 minuciu nereikes. Kazka jums reik daryt- nes jai tikrai greit igris sitaip. Nepakesciau, jei jau baigiau, o maniskis dar 40 minuciu "bruzina"...ir taip kiekviena vakara. Tada jau geriau tas 40 min pamiegoti
nustebusi
2009/01/03 13:55:57 13:55:57
Idomu kaskaip cia... pasirodo 45 minutes mylejimosi yra daug... hmh na nezinau manau dvi valandos yra daug... 45 minutes norma... na bet nezinau as ir po pusantros valandos nepatiriu orgazmo tai sakyciau tavo merginai ir tau labai pasiseke. tuo labiau kad vaikinai manau visi gali patirti orgazma anksti... nemanau kad cia problema...o po valandos ar kitos galima bandyti dar ir dar ir dar... bendrai sumoj gali buti net ilgiau nei 2 valandos... bet man kaskaip labai neitiketinai skamba kad ji patiria taip anksti... gal ji vaidina... gal tiesiog nenori su tavim myletis... na pvz as kai patiriu orgazma (jei patiriu) tai po to manes neimanoma sulaikyt nes noriu kad ir visa para dar... na jei ne tai tada uztenka ir tos pusantros valandos nes po to jau nebemalonu daros...
Kuriai nusibodo
2009/01/03 16:14:26 16:14:26
Zigfrydai, na tavo ir problemos :/ Kazkaip nelabai realios jos man atrodo, toks ispudis, kad bandai pasireiksti, bet ne kas gaunasi.
InfantGenesis_
2009/01/04 11:28:42 11:28:42
O man panasi problema buvo su buvusiu vaikinu jis visuomet baigdavo maksimum per pusantros minutes niekada ilgiau, o as visuomet noredavau ilgiau bent truputi, o jis niekad neistempdavo, o kad bent jau tiek, bet jam uztekdavo tik vieno karto per nakti, tai kaip ir ne karto nepasijutau patenkinta keista kaip taip gali buti, as suprantu kad nu taip kartais, bet visalaik
Svetė
2009/01/15 00:13:06 00:13:06
Va, pas mane lygiai ta pati situacija su vaikinu buvo... taip niekad ir nepatenkino manes. Maximum 2 min., kol galiausiai blogas seksas ir prie skyrybu prisidejo. Turejau tik ta viena vaikina, su kuriuo gyvenime orgazmo nesu pajutus Dabar irgi gult su bet kuo nesinori, nes as ne tokio tipo, ta prasme, jad man psichologinis pasipriesinimasis gaunasi zmogui, kurio nepazistu, prie kurio prisilus nesu, ir jis man per daug paskubejus toks velniskai slykstus pasidaro, nors ir aistra jausciau... na, bet cia nukrypau. Taigi taip su tuo baigimu. Jis po to galedavo, aisku, vel myletis. Taciau praktiskai baigus niekas jo nebejaudina ir nebedomina, ir as turiu vos ne maskaradus daryt, ka dir vel jam dirbtinai pastatyt ar sujaudint. Taciau velesnius kartus susijaudines jis nebebudavo toks susijaudines , nebebudavo toks aistringas, netirpdavo is geismo, galedavo myletis net atsimerkes... ir man tai jau psichologiskai taip fui buvo. Nezinau, ka galiu sakyt, tikiuosi, kad gyvenime sutiksiu sau tinkanti meiluzi. Esu is tiesu is tu merginu, kurios kad ir visa nakti dulkintis gali... ir ilgai istempiantis vyras atrodo kaip princeses svajone gauti supermena.
Svetė
2009/01/15 00:18:39 00:18:39
Na, cia gal turputi per grieztai pasakiau, kad nieka snebejaudina , tiesiog nebera toks isiaudrines... Zinoma, as ir pati ji labai sujaudindavau, taip dar per preliudija vos ne iki rekimo privesdavau , gal tai irgi turi itakos, kad greit baigt gaudavo... Tai ka man daryt? Jeigu vyro negalima ki maximalios ribos sujaudinti,kad per greit nepaleistu... tai nfk isvis tas mylejimasis reikalingas
marijuana
2009/01/15 06:53:42 06:53:42
nieko cia sudetingo;) kiek nori, kiek reikia, tiek ir myliesi;) kokios dar dvi minutes?;))) gal dar jus abu laaabai jauno amziaus ir neuztenka dar praktikos? paprasciausiu gudrybiu ir tt?
smilgute
2009/01/15 08:53:00 08:53:00
Kazkaip toks jausmasa, kad Zygfrid cia sugalvojo pseudo problema savo moksliniam darbui Arba mergina is tikruju nori, kad greiciau atsiknistu. Nes priesingu atveju net ir baigusi, po 5 min dar galetu kazka tai nuveikti, kad Zigfrid nebutu toks nuskriaustas..
Vika
2009/01/15 10:02:29 10:02:29
na, jei mane bruzintu 40 min. poto kai as baigiau, tai tikrai spirciau ji nuo saves. jus fiziologijos moters nezinot, ar ka? po 40 min. trinimo gali atbukt visi pojuciai ir tos dregmes tikrai nepakaks. na nebent pas moteri makstis kibirelio dydzio.