Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Vyras nebenori sekso

Vyras nebenori sekso

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/12 12:50:44 12:50:44

tai vat kai emiausi sekso bado akcijos tai visiskai ir pasibaige jisai, jau pusantro menesio nieko, as iniciatyvos nerodau ir baba...
siaip stengdavosi retkarciais kad man butu gera, bet dazniausiai tai greit uzlipa pabaigia ir viskas. jokiu glamoniu priestai beveik nebudavo ir tai paprasyt turedavau kad ateik pas mane.

siaip man jis niekada oralinio nedares, siuliau bandyt zaidimus sekso, ivairias pozas, pabandyt 69, bet nieko...
jau tuo i depresija soksiu... jauciausi kaip viduramziu moteris...

Smilkalas

S

82 įrašai

2009/03/12 13:20:51 13:20:51

O gal nutuokiat, kas atsitiko, kad jis iš tokio, kuriam kas antrą dieną per mažai pavirto tokiu, kuriam kartas per mėnesį - per daug?

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/12 13:24:34 13:24:34

Tipiška keršto akcija. Prisijaukino, o po to keršina už pirmosios žmonos jam iškrėstas šunybes.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/12 13:30:06 13:30:06

Smilkalas: O gal nutuokiat, kas atsitiko, kad jis iš tokio, kuriam kas antrą dieną per mažai pavirto tokiu, kuriam kartas per mėnesį - per daug?

na as tai galvoju kad tiesiok sudiedejo, nera ko stengtis, gerai ir taip gyvent, namie viskas padryta rupintis nera kuo, griztu ir miegu po darbo (beje darbas jo tikrai nera sunkus). jo gyvenimo svajone buvo turet seima ir namus... dabar tai turi, tai gal baigesi kazkoki tikslai kuriais ir iriames gyvenime.
mane labai skaudina tai kad as jam viska apklabam isaiskinu, pasakau savo norus, tai ko man reikia, klausu jo... bet visi pokalbiai jau darosi bevaisiai...

Smilkalas

S

82 įrašai

2009/03/12 14:03:09 14:03:09

Tai gal padėtų, jei susirastų kokį naują tikslą gyvenime...

egis

E

73 įrašai

2009/03/12 15:12:03 15:12:03

Ksesanko: Tokia situacija tikrai gali buti del rupseciu darbe. Krizde veikia visus, bet vyrus ypac. jam dabar tikrai ne seksas galvoje, jei darbe gresia atleidimas ar atlyginimlo sumazejimas....Pati buvau susidurusi su tokia situacija. Vyras turejo problemu ir seksas buvo karta per 2 - 3 savaites. Bet kai viskas susitvarke, tai dabar vel viskas kaip ir anksciau tai gi siulyciau is karto neitarineti vyro neistikimybe, o atvirai su juo pasisneketi

na del rupesciu taip sutinku,del pastovvios itemtos dienotvarkes ,man paciam nelabai norisi,nes neiseina atsipalaiduoti normaliai,stengiuosi as pamirst darba namuose,bet dar kai zmona pasyvi lovoje tai dar blogiau,nes gristi noretusi atsipusti ir zmonai atsiduoti atvirkstiniu variantu,kad man nieks neruopetu o tarkim kazkokia dalimi jei paklusti,pildyt jods norus,norisi kad butu ji aktyvesne ir isvaikytu mintys blogas,o jei dar ir namuose pasako kad nenori ar galva skauda,o dar geriau kai prasai jos paisdykaut atsipalaiduot ir pasako ka tu cia issigalvoji,trai vienas kelias susirast meiluze,ji niekada nepasakys ne,ir nereikia jos prasyt kad butu aktyvesne

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/12 16:44:40 16:44:40

O tai ko jis tada nori? Bulvinių blynų?

Aronas007

A

96 įrašai

2009/03/12 18:19:05 18:19:05

EGIS:

dar kai zmona pasyvi lovoje tai dar blogiau,nes gristi noretusi atsipusti ir zmonai atsiduoti atvirkstiniu variantu,kad man nieks neruopetu o tarkim kazkokia dalimi jei paklusti,pildyt jods norus,norisi kad butu ji aktyvesne ir isvaikytu mintys blogas,o jei dar ir namuose pasako kad nenori ar galva skauda,o dar geriau kai prasai jos paisdykaut atsipalaiduot ir pasako ka tu cia issigalvoji,trai vienas kelias susirast meiluze,ji niekada nepasakys ne,ir nereikia jos prasyt kad butu aktyvesne

Jeigu žmona pasyvi ir jos nepavyksta išjudint, tada visas noras prapuola, čia jau galima kalbėt apie sexualini nesuderinamumą, kada abu partneriai sutampa pagal temperamentą, buna labai puiku, tad reikia stengtis, kad abiems butų gerai. Bet gali būt ir kokia negalia pas vyrą, tada kurį laiką gali ir nenorėt jokios moters

Tadute

T

1 įrašai

2009/03/13 07:37:09 07:37:09

o kaip toki atvejai kaip zmona aktyvi o vyras pasyvus, ka atstumia zmona (na meiluzes tikrai nera) ka tada galvot, ir tai ne retkarciais o nuolatos...

swx

S

127 įrašai

2009/03/13 07:53:34 07:53:34

Tadute: o kaip toki atvejai kaip zmona aktyvi o vyras pasyvus, ka atstumia zmona (na meiluzes tikrai nera) ka tada galvot, ir tai ne retkarciais o nuolatos...

Mano nuomone turėtu būti tas pats. Tik moterims nebūdinga griebtis stikliuko.

Bandymas kurstyti aistras, duoda savo rezultatų...
Įdomumas tame, kad hiperseksualai tam skiria daugiau energijos. Ilgainiui kaip pastebite pradeda kilti įvairiausiu minčių. Man asmeniškai labai įdomus tas laiko tarpas kai poros ką tik susipažinusios. Kiek suprantu tuo laiku praktiškai neįmanoma atskirti koks asmens libido ?! Ir iškur atsiranda to noro tiek kiek nori hiperseksualus ?!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume