Ksesanko: Tokia situacija tikrai gali buti del rupseciu darbe. Krizde veikia visus, bet vyrus ypac. jam dabar tikrai ne seksas galvoje, jei darbe gresia atleidimas ar atlyginimlo sumazejimas....Pati buvau susidurusi su tokia situacija. Vyras turejo problemu ir seksas buvo karta per 2 - 3 savaites. Bet kai viskas susitvarke, tai dabar vel viskas kaip ir anksciau tai gi siulyciau is karto neitarineti vyro neistikimybe, o atvirai su juo pasisneketi
na del rupesciu taip sutinku,del pastovvios itemtos dienotvarkes ,man paciam nelabai norisi,nes neiseina atsipalaiduoti normaliai,stengiuosi as pamirst darba namuose,bet dar kai zmona pasyvi lovoje tai dar blogiau,nes gristi noretusi atsipusti ir zmonai atsiduoti atvirkstiniu variantu,kad man nieks neruopetu o tarkim kazkokia dalimi jei paklusti,pildyt jods norus,norisi kad butu ji aktyvesne ir isvaikytu mintys blogas,o jei dar ir namuose pasako kad nenori ar galva skauda,o dar geriau kai prasai jos paisdykaut atsipalaiduot ir pasako ka tu cia issigalvoji,trai vienas kelias susirast meiluze,ji niekada nepasakys ne,ir nereikia jos prasyt kad butu aktyvesne