Uztai as noriu:)

Neruks
2009/01/31 13:24:11 13:24:11
Uztai as noriu:)
swx
2009/02/06 10:50:42 10:50:42
Skaičiau, skaičiau žoddžiu iškilo tokia dilema, gal greičiau pasistojo klausimas Nuo šiandien man skauda galvą aš pavargstu darbe ? Darbe daug darbo, namo gryžtu laiku. Padarau valgyti po to pamokas ant šono ir miegu...
Kokios mintys pas moterą pradeda suktis ? Nuojauta kužda, kad gali užaugti ragai .
Kitaip klausiant, kada moterys pirmos imasi iniciatyvos ??? Ar kaip čia dar kitaip pateikti, "seksui alkanas vyras pradeda žvalgytis į kairę" arba kodėl moterys nesielgia su vyrais taip kaip prašo pačios.
Dar vienas klausimas. Čia rimtai taip būna, kad vyrai ištiesų nenori sekso?!!! (jaučiuosi kažkokiu ištvirkeliu)
ieva
2009/03/12 11:33:10 11:33:10
na gal galetumete patarti ar paaiskinti mano situacija, susituoke su vyu dar tik puse metu, bet sekso jau keli menesiai faktiskai nera, jis tai pavarges tai dar kas nors, siaip tai mano nuomone istisai tingi, net kai pati rodau iniciatyva ir jau glaustausi prie jo , tai mane atstume, na tipo siandieni nenori, o tai jau buna kokios 3 savaites nuo paskutinio karto. isviso musu seksualinis gyvenimas tesiasi 1,5 metu. nemanau kad galejo issisemt, ir meiluzes tikrai neturi. dazniausias seksas pas mus yra buves tai viena karta i savaite, man tai mazai, jam sakiau, bet jis paklauso tuom kart ir toliau kaip jam reikia taip daro... tai vat..
Smilkalas
2009/03/12 11:50:28 11:50:28
Taip jau yra, kad skirtingų žmonių poreikiai seksui yra skirtingi. Jūsų vyras - vienas iš tų, kurių libido nedidelis. Tai yra įgimta, ir retai keičiasi (dažniausiai metams bėgant mažėja, ypač tiem kurių ir taip mažas libido). Seksualinių poreikių skirtumas poroje - viena sunkiausiai sprendžiamų problemų. Galit pabandyti su vyru pasikalbėti, gal yra kas nors, kas sužadina jam aistrą.
ieva
2009/03/12 11:59:31 11:59:31
na as tikrai nemanau kad tai vienas is tu atveju, jis ir pats yra nepatenkintas musu tokiais seksualiniais santykiais, ji tikrai gan nesunkiai galima sujaudinti, bet jis tiesiog TINGI myletis, megstamiausia jam yra oralinis seksas nes tuomet nereikia nieko daryti, tai tokiu jis ir kasdien gali uzsiimineti. Vakarais miegot eina puse devyniu, nors ryte abu kartu keliames, savaitgali irgi tas pats tik dar diena miegot pietu eina... ir diena is dienos tas pat... nu netokia santuoka isivaizdavau, jei taip ir toliau, nes sutuacija vis prasteja, tai po keliu metu vargu ar sugebesiu but istika zmona (siuliau eit pas seksologa bet atsisake, teige kad dar nereikia, viskas gal susitvarkys)
swx
2009/03/12 12:09:31 12:09:31
Pirma paklausi ar nieko prieš, tada jo akivaizdoje, išsipūstai, susitvarkai ir su drauge į kaboką pasedėti. Kelis kartus pakartojam. Turėtu suveikti, jei jam dar rūpi.
ieva
2009/03/12 12:16:27 12:16:27
na sakiau jau kazka panasuas reiks daryt... tik kazkaip noretusi civilizuotai problema issprest... oi, niekam nelinkiu tokiu dalyku, nes kai pas zmones nera normaliu lytiniu santykiu tada nesigau niekas... norit tikekit norit ne bet tai tikrai tiesa...
Smilkalas
2009/03/12 12:29:47 12:29:47
Viena - ką sako, antra - ką daro. Ką daro svarbiau.
Sakot, ir jis nepatenkintas. Ką jis daro, kad situaciją pagerėtų?
ieva
2009/03/12 12:35:43 12:35:43
na sekancia diena po pasnekesiu, buna demesingesnis, anksciau ir seksas atsirasdo kuriam tai laikui, dabar jau tik kelios glamones ryte ar vakare jei nespeja uzmigt kol ateinu i lova...
as jam esu antra zmona (man 21, jam 25) ir pirmoji buvo jam labai neistikima, ir taip pat turejo jie problemu del santykiu, tik nukentejes buvo jisai. dabar mano eile kaip suprantu...
mes kai tik pradejom savo seksualini gyvenima tai kazkaip nieko neiprasto nebuvo, seksas kas antra diena, nu kai tik budavo proga, jis net buvo is pradziu sunerimes, neisseis mum taip daznai kaip noresim...
nezinau kas cia kaltas del to kas nutiko...
swx
2009/03/12 12:41:46 12:41:46
Civilizuotai: susėdat pasikalbat. Pasakai man to mažą taškas.
Drausminanti priemonė, pasnikas (jokių oralinių). Jei nebesivaldai pasiūlai 69 (kaip blogiausias variantas) . Nepabaigi jo mėgaukis. Prašys greičiau daryk lėčiau...
O jis kokių nors problemu neturi?!šeip pačiame procese kažas netinka. šeip keista, vyrams pakankamai svarbu, kad jo moteris patirtų orgazmą.
o gal jis tokiu būdu žemina Jus ?(jis taip jaučiasi)