Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Orgazmų įvairovė?

Orgazmų įvairovė?

Di

D

8 įrašai

2008/12/17 22:09:10 22:09:10

Kad butu aiskaiu : man 40m o ,,tvarkingoje,,santuokoje 17m. taip, kad stazas siuose reikaluose nemazas. Nezinau ka Hush susvoks siuose patarimuose, idomi man jo istorija ir SWX. Kodel idomi? Todel, kad tai ka perskaiciau ,apeme jausmas, kad kalbama apie mano miegamojo gyvenima. Rasau vedama nuoskaudos ir matyt noredama isrekt, kad sitiek metu gyvenu kaip minejo SWX visa energija nukreipusi i darboholizma, bet as nesu salta moteris. Kaip cia minejo merginos, priezastis gali buti, nes mol, kad raumenukus reik implantuoti ar pilviuka numesti, nezinau,gal kiekvienam skirtingai, mano vyras kiekviena diena sedi saleje, o as didziausia panieka jauciu raumeningiems vyrukams ir tikrai visas cinkelis ne raumenyse ir isvaizdoje, bet tada kai salia savo mylimo zmogaus jautiesi saugi, kai egoizmui nelieka vietos, kai jauti savo mylimo zmogaus neramu miega,dar prie viso to doze romantikos.....moteris atsiduos visa dusia ir siela.Visada sakiau ir sakysiu,kad nera saltu moteru, o yra nemoksos vyrai. Hushai, tu eini teisingu keliu ir isiklausyk ka sako SWX , prognozuoju 100proc. sekme. Mane sukrete, kad dar yra protingu vyru.
Norejau buti ziauriai atvira, bet daug ka istryniau.

swx

S

127 įrašai

2008/12/18 15:31:49 15:31:49

Keira, atsakykite prašau man, kas pasirūpins Hush ?! Delninkaitė arba Kulokaitė?!
Di, Jūs tiesiog išprovokavot parašyti šią žinute. Kažkodėl viduje nuojauta kužda, kad ištrynėte man asmeniškai reikalingas detales : ).

Tiesiog be detaliu atsistoju tarp nemokšų vyrų. Nors Jūs esat vyresnė, bet paprieštarausiu Jūsų vienai frazei:

Striksėti aplink partnerį galima kiek tik širdis geidžia. Na žodžiu trumpai kol veža tiek krauna. Iki ko gali davesti perdėtas tokios būsenos kūrimas?. Atsakau, iki bet ko arba iki nieko. Pradedant nuo plastiniu operaciju iki raminančių vaistų vartojimo. Ta mistinė atmosfera manau tesudaro maksimum 10%.

Norėti MYLĖTIS reik DVIEMS. Be abieju pusių ATVIRO dialogo nieko nebus. Man asmeniškai baisiausia po tokio atviro išgirsti ko pilnas forumas. “Viskas OK”

Nepykit jei nerišliai ...

Keira

K

97 įrašai

2008/12/18 18:56:11 18:56:11

SWX, kartais susilaikymas nera didelis sunkumas. Po to viskas buna tik geriau. Hush manau protingas vyras ir suras jam tinkamus patarimus. Vien ieskojimas geresnio kelio jau si ta reiskia

Ponia X

P

2 įrašai

2008/12/19 07:30:00 07:30:00

Pabandysiu tai paaiskinti, ne tiesiog papasakosiu dali savo seimyninio gyvenimo, o isvadas pasidarykit patys.
Mes buvom santuokoje nugyvene(nepamenu) na gal 7m, tiesiog buvo antri metai, kaip svenciama lirtuvoje Valentino diena. Kai mes susituokeme, manes vyras niekad nebuvo pasveikines su gimimo diena ar aplamai kokiom tai sventem, tiesiog tokias ,,tradicijas,, parsinese is savo tevu seimos. Stebejau ji kaip jis jauciasi kada as ji sveikinu ar vaikai, matosi , kad sujaudina. Taip ir gyvenom iki tos Valentino dienos. Jis buvo darbe, as nupirkau geliu melynu vilgdalgiu ir su vakariene laukiu gryztancio vyro, tuo metu paskambino drauge ir kalbame telefinu, jinai man dziaugiasi, pasakoja kaip jai draugas is Italijos atsiunte puokste geliu (jinai uz jo istekejo, laimingai ir dabar gyvena)kaip ten kas papuosta ir panasiai, pasidziaugusi klausia manes ,, o ka tavo brangusis tau,, as jai juokais kai ka atsakiau mol.... ir tuo metu atsidaro durys ieina mano vyras, matau vienoje rankoje laiko didele raudona sirdi (na tokia pagalvele) o kitoje rankoje vazoneli zydinciu geliu, tik greit draugei i rageli susnibzdejau, kad apkalbejau vyra ir mane tuoj sveikins...dedu rageli, pasisuku uzgniauzusi kvapa, kada cia mane sveikins.... o jis laimingas rodo ir sako ,,va cia gavau dovanu nuo buchalterijos, o va ta gavau nuo kolektyvo...,,
Manau ne vienas cia pasakys na ir kas, pamanyk tik, bet man ta diena viskas viduje apersiverte,pasislepusi verkiau kaip mazas vaikas.Kita diena nuvaziavau i Mode E-5 ir nusipirkau sau rubus ( i kuriuos varvinau seile ir negaliu sau leisti, nes branagu) tai ta diena buvo taip, vienus nusipirkau Valentino proga ir avansu dar kovo 8 ajai. Trumpiau kalbant nuo tos dienos pradejau dovanoti pati sau dovanas(vertingas dovanas) Bet metai bega ir tas receptas jau nepadeda, tiesiog tai yra psichologinis momentas, gyvenimas susideda is smulkmenu ir mazos smulkmenos jos sildo jausmus,uztvirtina santykius, tiesiog parodai, kaip tau mylimas zmogus brangus. Cia bandziau atsakyti i tai kas yra egoizmas.
Kita vakara galesime pakabeti kaip jauciasi moteris kai yra saugi ir kaip viskas susiveda prie to kaip orgazmas.

swx

S

127 įrašai

2008/12/19 07:33:30 07:33:30

Keira tas susilaikymas kaip jį vadini. Pvz mane varo iš proto. Prisigalvoju viskokių nesamonių. Nuo tokių įtarinėjimų kenčia santykiai. Aš net nekalbu apie bemieges naktis.Apie normalų darbą darbe, patyliu.

Jo Daiva na ir istoriją pavrėt. Visiškai susipyniau. Lauksiu tęsinio ...

kiesux

K

1086 įrašai

2008/12/19 07:43:13 07:43:13

Kazkaip pasigedau, kad butumet paminejus, jog vyrui kadanors apie tai saket. Kaip galima tiketis kazko is kito zmogaus nesakant jam nieko? jis gi neekstrasencas, jei uzaugo kitokioj seimoj, visa gyvenima mate tik toki gyvenima, jam sunku suprasti, kad gali buti kitaip, tad jei jau susituoket ir prisizadejot ir varge ir skurde... tai negi neina pasikalbeti? niekaip man tas nesuprantama. Aisku, kad jis taip elgias nenormalu, bet buna tiesiog zmoniu, kurie nesupranta, jog tai ka daro negerai, netinka ir pan... negimem nei vienas mokdedami viska, tad pamokykime vieni kitus.

Hush

H

38 įrašai

2008/12/19 07:55:48 07:55:48

Daiva, labai įdomi istorija, lauksiu tęsinio, nes matau, kad man į temą :-) Beje, su kai kuo nesutinku - negalima daryti drastiškų išvadų dėl vienos Valentino dienos, jei žmogus meilę rodo visomis kitomis dienomis.

swx

S

127 įrašai

2008/12/19 08:17:58 08:17:58

Baikit bajerius vyrai. Valentinke, kovo 8, gimtadienis nereikia būti ekstrosensu Na gal gimtadienį pamirštum supraščiau. Bet per valentinkę išėjas į gatvę suprasi. Nebent kokiame rūsyje vienumoje žvalgu dirbi. Man asmenškai valentynkės gėles dovanoti banalu, nesmagu. Atrodo dovanoji nes visi dovanoja. Varau pabandysiu gusarą su gėlėm nusiūst ...

Di

D

8 įrašai

2008/12/19 10:27:09 10:27:09

Huchai cia ne istorija, o gyvenimas kuris deliojasi kaip mozaika. Manai tai drastiskos isvados? tai pabandyk ijungti savo vaizduote ir mintyse susikeisk vietomis su sia moterim, tavo isvada per padaryta anksti. Padiskutuokim, dabar as taves paklausiu ( P.S. Di ir daiva tas pats asmuo, ,,susimoviau,, tikiuosi busit tolerantiski)
jei isnesa tavo vaizduote, sugebi perjungti smegenine, praleisk visa tai per savo filtra ir atsakyk, tau neatsilieptu tokie dalykai sexse, meileje, as nekalbu vien apie ta ,,lemtinga,, Valentino dienos antausi (taip as jauciausi, man tai buvo antausis, o gal sakyciau smugis zemiau juostos)

Blyn, galetu buti ir moderatoriai.

swx

S

127 įrašai

2008/12/19 12:02:48 12:02:48

Ei, Di nesiparink dėl tos smulkmenos. Atrodo dabar jau viskas tvarkoje. Kitą kartą būkite atidesnė...

Di, teisi smūgis žemiau juostos. Be komentarų...

Di, jei dar įmanoma laukiu tęsinio...

AČIU moderatoriams už operatyvumą @-/----

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume