Kad butu aiskaiu : man 40m o ,,tvarkingoje,,santuokoje 17m. taip, kad stazas siuose reikaluose nemazas. Nezinau ka Hush susvoks siuose patarimuose, idomi man jo istorija ir SWX. Kodel idomi? Todel, kad tai ka perskaiciau ,apeme jausmas, kad kalbama apie mano miegamojo gyvenima. Rasau vedama nuoskaudos ir matyt noredama isrekt, kad sitiek metu gyvenu kaip minejo SWX visa energija nukreipusi i darboholizma, bet as nesu salta moteris. Kaip cia minejo merginos, priezastis gali buti, nes mol, kad raumenukus reik implantuoti ar pilviuka numesti, nezinau,gal kiekvienam skirtingai, mano vyras kiekviena diena sedi saleje, o as didziausia panieka jauciu raumeningiems vyrukams ir tikrai visas cinkelis ne raumenyse ir isvaizdoje, bet tada kai salia savo mylimo zmogaus jautiesi saugi, kai egoizmui nelieka vietos, kai jauti savo mylimo zmogaus neramu miega,dar prie viso to doze romantikos.....moteris atsiduos visa dusia ir siela.Visada sakiau ir sakysiu,kad nera saltu moteru, o yra nemoksos vyrai. Hushai, tu eini teisingu keliu ir isiklausyk ka sako SWX , prognozuoju 100proc. sekme. Mane sukrete, kad dar yra protingu vyru.
Norejau buti ziauriai atvira, bet daug ka istryniau.