Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → 15 m. ir jau kalta. Ką manote apie tai?

15 m. ir jau kalta. Ką manote apie tai?

Freyja

F

8 įrašai

2008/12/02 12:59:50 12:59:50

VIP.
ačiū už supratimą,
būtent todėl aš nenorėjau eiti įpoliciją, ir rašyti pareiškimo.
nes tada tirkai ir mano draugai sužinotų, ir visi aplinkiniai.
o aš to tikrai nenoriu.
nenoriu to atiminti, ir tuo labiau teisme matydama jį viską pasakoti.
tikrai negalėčiau ramiai sėdėti ir pasakoti.. man net dbr graudu darosi tai atsiminus..tajgi geriau yra viską pamiršti, ir nebekamuoti pačios savęs.
tajgi, aš jau viską pamirštu.
va, šeštadienį buvau gimtadienyje. ir negėriau. visi gėrė , skatino mane išgert, bent už kompaniją,
bet aš nėgėriau, nes žinojau, kad vėl gali panašei baigtis.
ir ne alkoholio gali būti linksma.
TEVASBL :
na ačiū, akd pasakej savo nuomonę.
taip,aš neminėjau to, kad būčiau jam sakiusi, kad pas jį į namus nenoriu.
nes aš to neatsimenu tiesiog, neatsimenu ką jam sakiau, atsimenu tik tai,kai jau buvau pas jį lavoje.. kaip nuėjau pas jį aš tikrai neatsimenu, ir jis matė mano būseną.. kad aš neblaivi,,, ir nepilnametė.
jam 24metai.. jis galėjo pats pagalvoti..
juk normalus vaikinas stengtųsi išblaivyti merginą, ne vieną kartą mačiau, kai mergina kabinėjosi girta prie vaikino,bet jis pats nenorėjo problemų, tajgi sakė jai, kad išsiblaivytų,ir nuvarė ją miegoti kad ryte atsikeltų ir viską supratų. Normalus rimtas vaikinas manau tikrai nebūtų taip pasielgęs, tuo labiau, kitą dieną nesigirtų visiems draugams.
jam šeip pačiam turėtų būti gėda, kad su juo miega tik girta nepilnametė. jog jis negali susirasti normalios merginos, kuri jam ir negirta duotų..
ždž.
nebenoriu to atsiminti, noriu pamiršti.. tajgi prašau neberašyti į šią temą..
Man užteko Jūsų komentarų.kaikurių palaikymo, kaikuirų smerkimo.
nueisiu pas psichologą, susitvarkysiu kaip nors pati.
Ačiū už dėmesį.
tikrai nelinkiu išgyvent to,ką išgyvenau aš.
net pikčiausiam priešui nelinkėčiau.

dinkute

D

43 įrašai

2008/12/12 14:37:23 14:37:23

Zinai,perskaiciau tavo beda ir manau,akd tiesiog nueik pas psichologa ir issikalbek,tada bus geriau...pasikeisk numeri tada jis neberasys,o tokius draugus pamirsk...nebeziurek i praeiti o i prieki zvelg....16metu mergina jau kalta,tai jau tapo kasdenybe,vis del to 21amzius jau...aisku suprantu,kad nesitikejaj tokio pirmo karto,bet kas buvo tas...stenkis nebgalvoti,uzsiimk koke veikla,kad dar lengviau butu pamirsti viska kas ivyko

liukrite

L

12 įrašai

2008/12/13 14:13:06 14:13:06

alkocolis atbukina visus saugumo receptorius.yra vyri kiauliu,kurie taip pasielgia.manau kai sutiksi patinkanti vaikina-viskas pasikeis.tikiuos tas zmogus irpoys visai kitoki vyru ispudi,nei db esi susidarius.kalbos mnau po kurio laiko baigsis.kalba tie,kas neturi ka veikti

Freyja

F

8 įrašai

2008/12/14 10:53:53 10:53:53

Dinkute :
tai tą ir darau.
stengiuosi apie tai nebegalvoti.
būnu su draugais, visada ką nors veikiu. neturiu laiko liūdėti.
jau ,galima sakyti, pamiršau visą tai..
Liukrite : Na ..ir aš taip manau, kad sutiksiu žmogų, kuris pakeis mano nuomonę apie vaikinus .
Ties, kurie kalba, apšnekinėja - nėra draugai.
Gerai bent tai, kad po to įvykio supratau, kurie yra draugai, o kurie ne.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2008/12/14 11:47:10 11:47:10

Hmm... keistoka diskusija. Is merginos pasakojimo suprantama, kad prievartos nebuvo. Bet pasirodo, kad vaikinas ja pasinaudojo... Tai gal mergaitei seksas nepatiko, ar ji supyko, kad vaikinas visiems pasake ir i ja demesio nekreipe po to. O gal mergina buvo tokia girta, kad nebeatsimenas kas ir kiek vyru ja naudojosi. Ir kodel jeigu ta mergina mato pasinaudojima, nesikreipe i milicija, o toliau gere tame sode keleta dienu, nors apie ta istorija visi zino iskaitant tevus. O kodel tevai nesuregavo?
Kaip suprantu sioje istorijoje panele nerimsta ne del sekso, o del to vaikino. As neginu sioje istorijoje vaikino, faktas kad jis gai***. Bet merginos svaisciojimai, daugiau nei naivus. Yra arba prievarta, teisingiau vadinama iszaginimu. Arba nera. O tokio dalyko Pasinaudojo- nera.
Patarimas merginai. O kodel tu taip suki galva del tos nekaltybes? vistiek kazkada reikia pradeti lyt. gyvenima. Ir nevisada pirmas kartas buna malonus. Ir patikek turesi tu dar daug vyru- ir tikrai nevisi tau patiks. Tad relax.

Ra

R

389 įrašai

2008/12/18 22:52:20 22:52:20

Pastarasis Zygfrido pranešimas tik dar labiau sustiprino mano įtarimą, kad tai - išgalvotas personažas. Su savotišku koloritu, bet išgalvotas.

aviliux

A

8 įrašai

2008/12/19 05:33:24 05:33:24

kas - 'tai' ?
kuris isgalvotas?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2008/12/19 09:36:09 09:36:09

Nesu as isgalvotas. Esu pakankamai tikras. Ir foto mano tikra, kurioje esu as. Tik nesupratau kokiu pagrindu DP ta foto istryne is mano anketos.

liutuke9

L

2 įrašai

2008/12/19 10:19:02 10:19:02

zinai as ir 15 metu praradau nekaltybe ir nei tada saves nesmerkiau nei dabar...todel ir tave pilnai suprantu;)

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2008/12/29 03:43:14 03:43:14

Svečias: Šis klausimas yra būtent apie mane.. norėčiau su kuo nors apie tai pakalbėti..nes su tėvais nenoriu apie tai klabėti.. jie viską žino.. bet nenoriu ir vėl jiems apie tai priminti.., .Tai žino tik patys brangiausi draugai, kuriais šventai pasitikiu.. Man 16(taip, užsiregistravau čia meluodama kad esu pilanmetė).

Tiesiog, jaučiuosi su...... ir lbj norėčiau pasikalbėti su labiau patyrusiu žmogumi.

Priklauso nuo nusikaltimo sunkumo.
Bet jei tas "nusikaltimas" - seksas, tai neverta labai savęs kankinti. Matai, tai - tavo sprendimas. Ir jis nieko daugiau išskyrus tave pačią nenuskriaudė ir jau turbūt nenuskriaus.
Galbūt per anksti, bet dabar jau nieko nebepakeisi. Tiesiog gyvenk toliau. Negalvok visai apie tai.
Jei manai, kad buvo per anksti, tai padaryk pertrauką - pradėk, kai jausiesi, kad jau laikas.
P.S. Nenukabink nosies )) Būna ir blogiau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume