Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → 15 m. ir jau kalta. Ką manote apie tai?

15 m. ir jau kalta. Ką manote apie tai?

Freyja

F

8 įrašai

2008/11/25 16:48:33 16:48:33

As buvau ne taip parašiusi.
Mano tėvai tai žino, tiesiog man iki šiol tai neduoda ramybės, ir aš nebenoriu to jiems priminti, nes jau apie tai niekada man neprimena, patsy yra užmiršę, ir nenoriu vėl skaudinti tėvų tokiom kalbom.
Su draugais nekalbu.
tajgi lieka psichologas...
tikrai norėčiau nueiti.. pakalbėti, išsipasakoti..
bet jeigu tėvai bus kartu..
nes nenoriu vėl tėvam apie tai priminti.. o jeigu kalbėsiu su psichologu tėvai girdės.. to tikrai nenoriu.. ;xxx
Dabar tikrai yra per daug laiko praėję, aš niekaip to neįrodyčiau.
tuo labiau,kad jis tikrai neprisipažintų..
reikėjo viską iškart daryti..iškart į mentūrą pareiškimą rašyti... o ne po 4 mėn..
po viso to, man gal 1-2 mėn. buvo prastai.. negalėdavau normaliai išsimiegoti.. kasdien po kelis kartus verkdavau.. galva skaudėdavo.. nieko nevalgyti pradėjau.. pradėjau žaloti save..
kaltinti save..
iki depresijos mažai trūko../bet va dbr viskas normalizavosi.
manau rasiu vaikina, kuris mane myles, kuris supras.
manau pamiršiu tai..
ir bus antras kartas, kurio pamiršt nenorėsiu...savo pirmąji kartą laikysiu ne pirmąji, o antrąji, su mylimu žmogumi.
tikiuosi tai pamiršti.. ir tikiuosi, kad visą gyvenimą man nebus problemų dėl mylėjimosi.. ;xxx
MARGARITUKS : labai ačiū už palaikyma.
manau, taip ir darysiu.
įsivaizduosiu akd esu nekalta.
JŪRATE : nemanau kad gera mintis yra kreiptis į teismą. aš nieko neįrodysiu.

KURMI : taip, išties pasimokiau.
nuo tos dienos nebegeriu išviso.

opp

O

2 įrašai

2008/11/25 21:47:00 21:47:00

kvaile tu nelaiminga, mano drauge pasisake po 6 men tevams ir kreipesi i mentine, irodymai bus kAI ISSIKVIES TA P***** TAVO DULKINTOJA IR TAIP ISDULKINS, KAD JIS VISKA PRISIPAZINS.Ojei esi idiote tai kankinkis toliau..bet tevai tavo tai pizdec((((nepavydziu tokius turet.

Ridi

R

11 įrašai

2008/11/26 07:05:26 07:05:26

Miela nukentejusioji, o kur galva buvo kai gerei ? Apie vaikina nekalbesime jis tikrai pasielge blogai, kad pasinaudojo tavo tokia padetimi, bet kalta ir pati ir tavo vaikiskas mastymas. Nereikia gerti su zmonemis jei nepasitiki ir zinai kad prisigerusi nieko neprisimeni ir nekontroliuonji saves. O problemos kad jau 15 ir nekalta tai cia 80% dabartiniu 15-16 metu jau nekalti tai cia nieko blogo nera

baltukas

B

2 įrašai

2008/11/26 08:46:05 08:46:05

Gerai skamba...as jau nebegeriu!:) Skamba kaip kokio alchaso pasizadejimas nebegerti! Tokiam amziuje is vis net sidriuko gerti negalima! Va prie ko liaudi privede tie gamintojai tu gerimeliu, sidrai labai populiarus tarp jaunimo, visur matai juos gurksnojant ir buteliuku primetyta. O viskas ir prasideda nuo sidriuko, isgeri ir jau gera, kablys nugaroje, norisi dar. O apsvaigus ir proto netenkama. O zinote, kaip su jaunimu, jis gi neprotauja. Pirma daro, o tik po to protauja, kai jau per velu buna.
Rasai, susirasi vaikina ir gal viska pamirsi, kas ten nutiko. As tavo vietoje pirma kibciau i mokslus, uzimciau galva mokslais, o ne vaikinais! Kai suaugsi, sulauksi 20-23 metu, tada galvok apie vaikinus, o ne dabar. Jei nori kazko gyvenime pasiekti, o nebuti gatviu slaveja- MOKYKIS!!! O vaikinai i antra plana tegu eina. Suagsi, tapsi protingesne, tada ir gera drauga surasi, kuris myles ir viskas bus ok! O ieskot vaikino tokiam amziuje, kiek metu dabar tau- naivu! Tik apie antra gala ir bus mintys, o tada ir problemu lauk! Taip kad moslai ir taskas, su meilem ir draugystem suspesi.
O del to ivykio... Tiesiog stenkis viska pamirsti. Buvo tai buvo. Aisku, sunku pamirsti, bet su laiku ta visa pekla praeis, laiko reikia. Stenkis buti sazininga sau ir dorai gyventi. Ir jokiu sidriuku!!! Ate mieloji, sekmes tau gyvenime!:) Cia rase vyras, galintis buti tau i tevus. Taip kad paklausyk vyresniuju.

dekstep

D

11 įrašai

2008/11/26 11:22:10 11:22:10

Ridi nemanau , kad cia problema. Reikia tai priimti ramiai. Juk nebuvo prievartos, tad nors kiek malonumo ji patyre :)

Ra

R

389 įrašai

2008/11/26 18:08:19 18:08:19

ir dar ir dar ir dar kalbėkis su mama, su tėčiu, su tuo, kuris tau artimesnis.

Siga

S

16 įrašai

2008/11/26 23:10:54 23:10:54

Pritariu, kalbekis SU TEVAIS!!NUEIKIT KARTU SU MAMA PAS PSICHOLOGA.
ZMOGUS ZMOGUI VILKAS..NESITIKEK, KAD CIA KAS TAVE PAGUOS KIEKVIENASZIURI ISSAVO PRIZMES. Tas diedas pats chrencas buves ar koks idiotas suknistas, ka jis gali ismanyti apie vaika.Maziau skaityk durnu komentaru ir pasitikek savo tevais, jie tau niekad nepakenks. Ir nesijausk kalta, cia TU NUKENTEJAI LABIAUSIAI IR TAVO TEVAI TURI PALAIKYUTI TAVE.SEKMES

nero

N

4 įrašai

2008/11/27 00:08:40 00:08:40

kaltumas - tai vidinė būsena, o ne poelgis, jei prievartos nėra

Freyja

F

8 įrašai

2008/11/27 18:54:29 18:54:29

Ačiū už komentarus .
Kaikurie manęs nesupranta, nes nėra tokio dalyko išgyvenę. P.S. OPP ne tau žmogau spęsrt apie mane tėvus. taigi geriau patylėk, jeigu nieko gero negali patarti.
Sukramtyk savo nuomonę ir praryk.Nes Tavo smerkimai man tikrai yra neįdomus.
Ką gi, ačiū už išisakymus.
Supratau, kai LIetuvoje tikrai yra daug žmonių netolerantiškų..
ką gi, ačiū tiem, kurie man padėjo.

VIP

V

36 įrašai

2008/11/28 22:09:47 22:09:47

freyja,vaikuti,niekada nevadink savęs kale,tu tikrai netokia,atsitiko tai kas atsitiko,suimk save į rankas ir viskas susitvarkys...tu jauna ir jautri,todėl į viską labai jautriai reaguoji....OPP norėčiau paklausti,ar tikrai yra geriau kreiptis į policija ir siekti kad tas vaikinas būtų nubaustas...o ar OPP žino kiek laiko tęsis teismų maratonai,kiek kartų mergaitei teks pasakoti tą įvykį ir prisimintį tą košmarą,koks bus dėmesys teismų metu,kiek kartų mergina bus smerkiama jau vien už tai kad ji ten buvo,kad buvo išgėrusi....ir smerks būtent tie kurie tikrai turėtų suprasti...tik neužsisklęs savyje,kalbėk su psichologu,bet neprarask pasitikėjimo savimi.Būk stipri.SĖKMĖS TAU

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume