2009/05/11 21:44:57 21:44:57
bushius: tokio amziaus nekalta mergina yra retenybe
naa.. asmeniskai as taip nemanau aisku, viskas turbut priklauso kurios salies statistika imsim.. bet LT tikrai nepanasu, kad 21 retenybe pats matau irgi ne senas, na tai.. saziningai apsidairyk aplink.. (buvusios klasiokes, esamos kursiokes, siaip drauges..) negi manai kad taip visos kazka turejusios? Aisku, daznai - nepaklausi nesuzinosi, o paklausus toli grazu nepuls visos aiskinti kas ir kaip. na taip, turbut visai nemazai pazistamu zinai, kad turi vaikinus, kitos gal dabar neturi, bet zinai kad turejo.. o kitos? kuriu nematei eninant su kuom nors uz rankuciu susikabinus? gal kazka turejo, tik nesiafisavo, bet.. kas garantuos? o juk tokiu aplink daug, nemanai? ))
2009/05/12 08:29:40 08:29:40
...yra du dalykai- skaistumas ir nekaltumas, buti nekalta, tai dar nereiskia buti skaiscia ir atvirksciai ania Marijuana:) senai mes tai zinom nes senai pazistami:)
2009/05/12 10:04:47 10:04:47
2009/05/12 14:42:17 14:42:17
normalus bet koks amzius. Tik paskui kunas jau buna vis negrazesnis:)
Paprasta_mergina
P
2 įrašai
2009/05/12 18:32:06 18:32:06
Man tikrai daugiau nei aptariamai merginai ir as vis dar nekalta. As nesuprantu, kodel kai kurie zmones isspucia toki dideli burbula.
As nelaikau saves nesveika. As labai patinku vaikinams ir vyrams, kaip pvz.: galiu pasakyti, kad klube per viena vakara susipazistu su 2-3 vyriskos lyties atstovais. Tai ka man reiketu pulti su jais i lova, nes pagal siuolaikines visuomenes standartus as jau tureciau buti "kalta". Progu mano gyvenime "atsikratyti sita nasta buvo l.daug". As taip pat nelaukiu "princo ant balto zirgo". Meile-tokia kaip romanu netikiu, taip nebuna. Nezinau, kokia naivuole tureciau buti. Manes niekas nera iskaudines. As nebuvau grieztai auklejama, pvz.: i sokius pradejau eiti nuo 14m. Taip pat man nieks nekale i galva, kad nekaltybe turiu saugoti iki vestuviu. Tai tikrai nera mano tikslas. As tik niekada nenorejau:
1. Mirtinai prisigerus permiegoti pirma karta su kazkuo, o ryte nekesti saves ir slykstetis savimi. Kai kuriu mano draugiu buvo toks pirmas kartas.
2. Daryti tai vien del to, kad kiti taip daro ir vadovautis bandos jausmu. Elgtis taip kaip mums rodo televizija, laikrasciai ar kt.
3. Miegoti su kuo nors todel, kad bijai buti viena arba nemoki buti viena. Man beveik tas pats.
4. Permiegoti su kazkuo vien delto, kad galvoji jog uz tai busi mylima. Tai va nebusi...
Man labiausiai is vaikinu puses truksta pagarbos. Noreciau sutikti zmogu, kuris manes nespaustu su juo gultis i lova ir neissigastu suzinojes, kad jis man bus pirmas.
2009/05/12 18:37:45 18:37:45
Paprasta_mergina: Man tikrai daugiau nei aptariamai merginai ir as vis dar nekalta. As nesuprantu, kodel kai kurie zmones isspucia toki dideli burbula.
As nelaikau saves nesveika. As labai patinku vaikinams ir vyrams, kaip pvz.: galiu pasakyti, kad klube per viena vakara susipazistu su 2-3 vyriskos lyties atstovais. Tai ka man reiketu pulti su jais i lova, nes pagal siuolaikines visuomenes standartus as jau tureciau buti "kalta". Progu mano gyvenime "atsikratyti sita nasta buvo l.daug". As taip pat nelaukiu "princo ant balto zirgo". Meile-tokia kaip romanu netikiu, taip nebuna. Nezinau, kokia naivuole tureciau buti. Manes niekas nera iskaudines. As nebuvau grieztai auklejama, pvz.: i sokius pradejau eiti nuo 14m. Taip pat man nieks nekale i galva, kad nekaltybe turiu saugoti iki vestuviu. Tai tikrai nera mano tikslas. As tik niekada nenorejau:
1. Mirtinai prisigerus permiegoti pirma karta su kazkuo, o ryte nekesti saves ir slykstetis savimi. Kai kuriu mano draugiu buvo toks pirmas kartas.
2. Daryti tai vien del to, kad kiti taip daro ir vadovautis bandos jausmu. Elgtis taip kaip mums rodo televizija, laikrasciai ar kt.
3. Miegoti su kuo nors todel, kad bijai buti viena arba nemoki buti viena. Man beveik tas pats.
4. Permiegoti su kazkuo vien delto, kad galvoji jog uz tai busi mylima. Tai va nebusi...
Man labiausiai is vaikinu puses truksta pagarbos. Noreciau sutikti zmogu, kuris manes nespaustu su juo gultis i lova ir neissigastu suzinojes, kad jis man bus pirmas.
re5pect!!!
2009/05/12 19:18:31 19:18:31
Saunuole. Daugiau tokiu...
2009/05/12 19:49:54 19:49:54
Paprasta_mergina:
manau būtų malonus siurprizas;)
... bet, o tačiau, nuo 14 eini į šokius, tarkim, jau koks dešimtmetis prabėgęs nuo to laikotarpio... per vakarą susipažisti su 2-3 asmenimis ir niekaip neišsirenki to vienintelio ar bent tokio su kuo norėtum bendrauti, ar tai nėra vedžiojimas už nosies? gal reiketu su kuo susipažinti ne vien pavirštuniškai? nes atrodo viskas vyksta vardan skaičiaus;)
Paprasta_mergina
P
2 įrašai
2009/05/12 20:10:42 20:10:42
marijuana: Paprasta_mergina:
manau būtų malonus siurprizas;)
... bet, o tačiau, nuo 14 eini į šokius, tarkim, jau koks dešimtmetis prabėgęs nuo to laikotarpio... per vakarą susipažisti su 2-3 asmenimis ir niekaip neišsirenki to vienintelio ar bent tokio su kuo norėtum bendrauti, ar tai nėra vedžiojimas už nosies? gal reiketu su kuo susipažinti ne vien pavirštuniškai? nes atrodo viskas vyksta vardan skaičiaus;)
Tai tikrai vyksta ne vardan skaiciaus. As nesu kolekcioniere. Taip man patinka flirtuoti, ar cia yra kas blogo? Pavirsutiniskai, galbut... Noreti pazinti zmogu nepavirsutiniskai, tai reiskia, kad jis kazkuo turetu tave sudominti: charakterio tam tikra savybe, humoro jausmu ir pan. Kas sako, kad as nebandziau... Bandziau. Neieskau vyruose trukumu, be ju jie butu neidomus. Gal paprasciausiai nesutikau...
2009/05/13 08:11:55 08:11:55
O kokia vyro charakterio savybe jus patarauktu. Klausimas nevisai i tema, bet labai idomu butu suzinoti:)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume