Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ką manote apie merginą, kuriai 21, bet ji niekada neturėjo vaikino ir yra nekalta?

Ką manote apie merginą, kuriai 21, bet ji niekada neturėjo vaikino ir yra nekalta?

Wegas

W

7 įrašai

2009/01/29 23:55:06 23:55:06

XXI amzius..tokie kaip ji dinozaurai..kazkox posakis yra apie tuos,kurie ilgai renkasi ieskodami geriausio..bet gaunasi atvirksciai..nors as pats pirma kart pasimylejau 24m,bet tai nedaromanes kazkokiu ypatingu..saunuole tik tuom,kad su bet kuo nesiduoda..bet..kas per daug,tas negerai..tokiam amziui reikia buti pazinusiaim savo kuna,save(nors tai nebutina dar tokiam amziui)..ji,kazkox rozinio pasaulio atstovas laukiantis savo princo atlekiancio juodu A4..

Brakadielas

B

12 įrašai

2009/01/31 15:50:21 15:50:21

Ji tikrai sveika ir tiesiog susiklostė tokios gyvenimo aplinkybes!
a) ji labai negraži ir tu kompleksų.
b) jos tėvai itin itin griežtai ją prižiūri, ji daug mokosi ir gal jai tai netgi patinka, gyventi turint daug veiklos, kurią suteikia tėvai.
c) ji hiperbolizuoja ne tik nekaltybės klausimą, bet ir ieško labai labai idealaus vaikino, todėl tokio dar nerado.
d) b ir c sudėtis

nematau tame nieko blogo, neklijuoju etikečių į senamadiškumą, nesveikumą, tiesiog man truputį gaila tokių merginų, nes tas idealo ieškojimas tęsis dar ilgai. Ne tik dėl to, kad jos daug praranda, kankinasi vienatvėje, bet labiau dėl to, kad didelė tikimybė, kad vieną dieną ta guma tikrai truks, ir puls mylėtis su bet kuo. čia jau jūsų bėda, jei netikite tuo, kad jei žmogus turi ydų, gerosios savybės jas atsveria ir ieškote idealo ir knygos romano :p

whitefenix

W

6 įrašai

2009/01/31 18:06:53 18:06:53

[b:9qbncejw] Kai pirmą sykį mylėjausi man buvo 25 metai.
Nematau tame nieko blogo ar keisto!
Nematau nieko blogo ir keisto ir toje merginoje!
Man kur kas patrauklesnė yra ta, kuri yra niekados nesimylėjusi arba turėjusi vieną partnerį, nei ta, kuri draugavo ir turėjo artimų santykių su dešimčia vaikinų (esu sutikęs dar ne tokių..)!
Jei kas mano priešingai, tai čia jau ne mano problema! [/b:9qbncejw]

bambuco

B

3 įrašai

2009/02/04 17:52:37 17:52:37

Man kur kas patrauklesnė yra ta, kuri yra niekados nesimylėjusi arba turėjusi vieną partnerį, nei ta, kuri draugavo ir turėjo artimų santykių su dešimčia vaikinų (esu sutikęs dar ne tokių..)!

aciu uz grazius zodzius

Vikingas1303250202_db

V

19 įrašai

2009/02/04 19:47:57 19:47:57

Viskas čia gerai. Kaip minėjo, gal tiesiog ji nesutiko dar žmogaus kurį pamiltu ir su kuriuo tai būtų verta. Šaunu, kad dar yra žmonių tai vetinančių. O šiaip koks kieno skirtumas kas kada ir su kuo ?

Ziema76

Z

30 įrašai

2009/02/05 09:57:23 09:57:23

bambuco: ar tai reiskia kad jinai nesveika ar tiesiog susikloste tokios gyvenimo aplinkybes?

Kartais būna taip, kad žmogui nepasitaikė sutikti, jam skirto asmens. Tad nereikėtų taip drąstiškai vertinti asmenį, kad jis nesveikas, ne ta pakraipa ar panašiai. Tiesiog žmonės yra skirtingi ir ne visi kaip vaikai puola prie gražaus torto. Tad teisingai mąstote, kad taip susiklosto gyvenimas, kaip lietuvių liaudis sako: nuo likimo nepabėgsi ir manau kelių šimtų metų išmintis pralenkia mūsų mąstymą ir patirtį

bushius

B

12 įrašai

2009/02/05 10:20:34 10:20:34

vadinasi ji dar nesutiko to zmogaus su kuriuo noretu buti tokio amziaus nekalta mergina yra retenybe

A

113 įrašai

2009/05/11 20:35:15 20:35:15

nu jus ir keisti.... kodel jei merginai virs 20 ir ji nekalta, dauguma masto, kad taip yra arba todel, kad jai ta nekaltybe-vertybe???! arba kad ji ja nori atiduot kazkam isskirtiniam?? NESAMONE!! Mergos, kurios jaudinasi del savo nekaltybes ir amziaus, tiesiog nori ja prarasti,isbandyt seksa ir tt. ir joms visai nereik princo, uztektu paprasto nuosirdaus bico, kuris nebutu panasus i troli. galu gale-tai ir intelekto reikalas. bet joms tiesiog nesiseka su bernais! pvz visalaik i aki krinta tie, kurie jau turi pora, o jas kabino visiski lopai. kam dulkintis su lopu? aisku, siais laikais uztenka uzsidet miniaka, nueit i kluba ,nusikabint bet ka ir "issigydyt" ta savo nelemta iskrypima-nekaltybe; bet juk tai keksizmas. manau, visi tie zmones, kuriems virs 20 ir tt ir jie nekalti/nedraugave /dar velniai zino ko nedare tiesiog arba turi aukstus reikalavimus priesingai lyciai, arba yra drovus labai, arba ypatingai romantiski. deja ir as tokia, nors man dar 20 ner. krc. issiliejau!!!

marijuana

M

618 įrašai

2009/05/11 21:07:34 21:07:34

as: nu jus ir keisti.... kodel jei merginai virs 20 ir ji nekalta, dauguma masto, kad taip yra arba todel, kad jai ta nekaltybe-vertybe???! arba kad ji ja nori atiduot kazkam isskirtiniam?? NESAMONE!! Mergos, kurios jaudinasi del savo nekaltybes ir amziaus, tiesiog nori ja prarasti,isbandyt seksa ir tt. ir joms visai nereik princo, uztektu paprasto nuosirdaus bico, kuris nebutu panasus i troli. galu gale-tai ir intelekto reikalas. bet joms tiesiog nesiseka su bernais! pvz visalaik i aki krinta tie, kurie jau turi pora, o jas kabino visiski lopai. kam dulkintis su lopu? aisku, siais laikais uztenka uzsidet miniaka, nueit i kluba ,nusikabint bet ka ir "issigydyt" ta savo nelemta iskrypima-nekaltybe; bet juk tai keksizmas. manau, visi tie zmones, kuriems virs 20 ir tt ir jie nekalti/nedraugave /dar velniai zino ko nedare tiesiog arba turi aukstus reikalavimus priesingai lyciai, arba yra drovus labai, arba ypatingai romantiski. deja ir as tokia, nors man dar 20 ner. krc. issiliejau!!!

o ko tau trūksta? jei tas rūpi, kaip tu sakai "išsigydysi", tik laiko klausimas... ir jei tik 20, tai ner ko skubėti, viskas ateis su laiku, savaime... na, vien sudėjus rankas sedėt ir laukt ir nereikėtu
... pati juk rašai, kad reik įdėt vos neminimaliai pastangų, užsidėdant miniaką... ir wuolia;)

abecele

A

76 įrašai

2009/05/11 21:35:42 21:35:42

bambuco: ar tai reiskia kad jinai nesveika ar tiesiog susikloste tokios gyvenimo aplinkybes?

1. naa.. jei tai tavo drauge, tai manau kad jai tiesiog nesusikloste )) nera reikalo pulti ant bele kurio kiekvienai savas laikas tai ji to laiko laukia ir tikrai sulauks.

2. jei tai TU, tai sorry, bet tada manau, kad nesveika. Sveikos nemano, kad 21 metu buti nekaltai, kazkas blogo ar nenormalaus )) o jei tau tokiu metu tokiu abejoniu kyla, tai uzuojauta...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume