Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ką manote apie merginą, kuriai 21, bet ji niekada neturėjo vaikino ir yra nekalta?

Ką manote apie merginą, kuriai 21, bet ji niekada neturėjo vaikino ir yra nekalta?

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/09/13 19:15:28 19:15:28

Bet šiandiena dar galima džiaugtis rudeniu, ir tai yra daug

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/09/13 20:25:33 20:25:33

labaivairuojanti: Bet šiandiena dar galima džiaugtis rudeniu, ir tai yra daug

Ei kodėl taip melancholiškai, aš vis dar džiaugiuosi vasara netgi maudžiausi ežere šiandien

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/09/13 21:25:30 21:25:30

Šaunuolis, kokiam ežere?

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/09/13 21:32:37 21:32:37

Jau žinau, tas ežeras vadinas MERGINA, KURI NIEKADA NETURĖJO VAIKINO IR YRA NEKALTA

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/09/14 09:57:43 09:57:43

Labaivairuojanti: Jau žinau, tas ežeras vadinas MERGINA, KURI NIEKADA NETURĖJO VAIKINO IR YRA NEKALTA

šmaikštuolė gaila neradau, teko maudytis paprastam Pailgio ežere

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/14 10:03:30 10:03:30

deepsorrow:
labaivairuojanti: Bet šiandiena dar galima džiaugtis rudeniu, ir tai yra daug

Ei kodėl taip melancholiškai, aš vis dar džiaugiuosi vasara netgi maudžiausi ežere šiandien

vat ir parodė žmogelis savo tikrąjį pesimisto veidą. Žmogus pasakė DŽIAUGTIS, o tas iš karo nupaišė melancholiją, priešpriešino rudenį vasarai. pesimistas apsimetantis energingu jaunuoliu

mberto

M

149 įrašai

2011/09/14 13:43:46 13:43:46

deepsorrow:
mberto: Kuo paaiskinsi egzistuojancia tendencija vyrams buti palaidiems - moterims ne?

Aš žinau kaip tu norėtum ją aiškinti – remsies prielaida jog tai lemia patino siekis kuo plačiau paskleisti savo genetinį kodą . Vėlgi tai tinka kalbant apie gyvūnus, o ne apie žmones. Pati tavo iškelta teorija jog Vyrai seksu užsiiminėja daugiau nei moterys man labai trenkia praeitu amžiumi, kada vyras buvo dominuojanti lytis, dabar apsižvalgyk aplink pats pastebėsi, kad moterys seksu užsiima beveik vienodai, o gal net ir daugiau (jeigu įskaičiuosime tuos atvejus kada seksu siekiama naudos). Daugeliu atvejų tiek vyras tiek moteris nesiekia palikuonio (savo genetinio kodo sklaidos) jie siekia malonumo būtent sau. Tiesa pasakius netgi matematiko David‘o Gale‘o teoriją įrodo kad tai nelabai tikėtina ir išvis net logiškai neįmanoma. Toliau galima pasiskaityt apie paneigimą
Kolata, G. (August 12, 2007), New York Times.
CDC (2007), Center for Disease Control, “demographics” and “questionnaire” datasets

Jei nekalbesim apie homosekslualistus, masturbacija ir orgijas, tai moterys uzsiima seksu tiek pat kiek vyrai - 1 naktis - 1 vyras, 1 moteris. As kalbu apie tai, kad moteris pries uzsiimdama seksu dazniau tikisi rimtu santykiu po to.

[quote:2agmy9ff] Daugeliu atvejų tiek vyras tiek moteris nesiekia palikuonio (savo genetinio kodo sklaidos) jie siekia malonumo būtent sau. Tiesa pasakius netgi matematiko David‘o Gale‘o teoriją įrodo kad tai nelabai tikėtina ir išvis net logiškai neįmanoma. Toliau galima pasiskaityt apie paneigimą [/quote:2agmy9ff]

Tu visiskai nepagauni minties - as kalbu ne apie tai ko siekiam racionalus mes, o apie tai ko siekia musu malonumu troskimai (instinktai).

[quote:2agmy9ff]jei su savo raktu atrakinsi daug spynu, tavo raktas profesionalus, na o jei 1na spyna gali atrakinti daug raktu, tai spyna nafik[/quote:2agmy9ff]

nu taip

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/09/14 14:38:09 14:38:09

mberto:
Tu visiskai nepagauni minties - as kalbu ne apie tai ko siekiam racionalus mes, o apie tai ko siekia musu malonumu troskimai (instinktai).

Tamsta matyt pats nelabai tą mintį pagaunat ir pats sau prieštaraujat, instinktas - skleisti savo genofondą, jeigu siekia malonumo tai jau yra poreikis ir to mes siekiam jau samoningai.

Svečias:
vat ir parodė žmogelis savo tikrąjį pesimisto veidą. Žmogus pasakė DŽIAUGTIS, o tas iš karo nupaišė melancholiją, priešpriešino rudenį vasarai. pesimistas apsimetantis energingu jaunuoliu

Mano veidas visada tas pats aš nieko neslepiu visi žino kad man nepatinka ruduo ir būčiau visai nieko prieš jei po vasaros iškart sektu žiema.
Bet žinoma jūs geriau žinot.

mberto

M

149 įrašai

2011/09/14 15:38:36 15:38:36

Taip mes siekiame racionaliai, bet negalim sau isakyt kazko noret siekt. As noriu valgyt, ne del to, kad apsisprendziau to noret, o del to, kad mane veikia instinktas - pats kazko norejimas jau yra instinktas, o ji apsprende gamta.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/14 18:30:03 18:30:03

Ne visada racionaliai. Pvz is pavydo.
Mbero, ar zinai kas yra valia?

Taip kaip ir su tuo maistu, ar zinai kas yra suvylioti?
Taip ir su seksu, kai aplink vilione.
Kai atsirasi dykumoje, tada pazinsi save.
Kai pazinsi kito Tu, tada pazinsi savaji As.
Gamta nesibaigia gamtiniais reikalais.

mberto: Taip mes siekiame racionaliai, bet negalim sau isakyt kazko noret siekt. As noriu valgyt, ne del to, kad apsisprendziau to noret, o del to, kad mane veikia instinktas - pats kazko norejimas jau yra instinktas, o ji apsprende gamta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume