Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ką manote apie merginą, kuriai 21, bet ji niekada neturėjo vaikino ir yra nekalta?

Ką manote apie merginą, kuriai 21, bet ji niekada neturėjo vaikino ir yra nekalta?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/12 20:29:51 20:29:51

Veltui ištaškyti pinigai

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/12 20:40:08 20:40:08

Kodėl veltui? Dauguma naivuolių tampa amžinai skolingi bankui ir priklausomi nuo liberalių kapitalo turėtojų, nuo Banko - amžini vergai, dirbantys už minimumą. Pabandyk pas liberalą užsiminti apie algą arba apie jos padidinimą - sužinosi iš kur kilęs esi iškart. Fridmano komanda ne vieną šalį suraitė galutinai, suraitys ir Lietuvą, pamatysit.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/09/12 20:52:27 20:52:27

labaivairuojanti:
Norėčiau pridūrti - net ir nesukeliant neigiamo poveikio aplinkiniams, kuo žemesne pakopa vadovausimės, tuo busim panašesni į gyvūnus.Renkamės patys.

Gal aš nevisiškai tiksliai supratau jūsų minti, tačiau mes nesivadovaujame pakopomis, kaip jūs išsireiškėte, aš visą tą Maslow poreikių hierarchinę piramidę laikyčiau poreikių eilės ir kilmės principu kaip antai – žmogus alkanas ir pavargęs, jam yra poreikis maitintis ir ilsėtis, jį patenkinus kyla noras turėti prieglobstį, jaustis saugiam, iš čia seka socialinių ryšių poreikis, jį patenkinus, atsiranda kitas poreikis jau būti pripažintam ir gerbiamam savo socialiniame rate ir taip iki viršūnės. Aukščiausiame taške saviaktualizacija arba aš sakyčiau pilna savęs realizacija. Jeigu mūsų poreikis seksui nėra patenkintas, tačiau tai mums nesukelia diskomforto(būtent mūsų pačių sąmonėje, ne kaip į tai žiūri ar apie tai atsiliepia aplinkiniai) vadinasi jis yra per silpnas, todėl pereiname prie kitų poreikių tenkinimo, kurie tuo metu yra aktualūs ir dėl kurių buvimo negalime jaustis save realizavę ir laimingi.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/13 03:10:02 03:10:02

deepsorrow: Gal aš nevisiškai tiksliai supratau ...

"jaustis saugiam, iš čia seka socialinių ryšių poreikis, jį patenkinus,"
Pamirsk tai. Liberalus tai is pirmo zvilgsnio socialu, o isties atiena ne psidalinti, o saves tenkinti.
"kitas poreikis jau būti pripažintam ir gerbiamam"
Labai drasus poreikis. Sloves poreikis budingas narciziskoms asmenybems.
"ir taip iki viršūnės"
Labai norejau isgirsti kas yra virsuneje?!
"Aukščiausiame taške saviaktualizacija arba aš sakyčiau pilna savęs realizacija."
Jei zmogui nereiktu sloves, jis pilnai geba save realizuoti "zemiausiam taske".
"Jeigu mūsų poreikis seksui nėra patenkintas, tačiau tai mums nesukelia diskomforto(būtent mūsų pačių sąmonėje, ne kaip į tai žiūri ar apie tai atsiliepia aplinkiniai) vadinasi jis yra per silpnas, "
Nekalbesiu cia apie libido. Liberalui bet kuris jo noras svarbus. Cis ir prasideda esminiai skirtumai. Valia vardan ko, vardan mano ego. Ar valia vardan savo vertybiu (idealogijos).
Pirmuoju atveju tai ir yra kaip tik sekso poreikis vis didesnis ji butina patenkinti del savo ego. Todel liberalai ir neturi ilgalaikiu isipareigojimu poroje. (Apie LT politika galim nekalbeti, ji pas mus rusiska arba amerikietiska)
Antruoju atveju. Kylant sekso poreikiui zmogus valios pastangomis si nora geba valdyti ar atsisakyti paties noro. Taip ir su kitais norais.
Ar nori pasikalbeti kas yra laisve?!
" todėl pereiname prie kitų poreikių tenkinimo, kurie tuo metu yra aktualūs ir dėl kurių buvimo negalime jaustis save realizavę ir laimingi"
Viskas prie ko prisilieciame netenka zavesio. Cia tau galeciau pakartoti ta pati, ka vakar sakiau Boriai, kai zmogus pasiekia visus savo tikslus, jis praranda viska. Veliau nelieka prasmes gyventi.
Teologine prasme, priesas butent to ir siekia.

Boria

B

2 įrašai

2011/09/13 04:54:55 04:54:55

Liberalizmas kaip ir komunizmas tokia pat ilgabarzdžių išminčių sugalvota sukta nesąmonė ir efektyvi apgaulė runkeliams, kaip ir lytinė ištikimybė, kurios juos leidžia valdyti ir griežtai kontroliuoti, kad net necyptelėtų. Prieš Banką nepašokinėsi, o greitai pas jų Abraomą nukeliausi arba susilauksi nekviestų svečių prie savo durų - bojevykų. Arba būsi nulaipintas nuo dviračio kaip Borgia taip Smiltynės ir nepasiekęs. O už grotų nieks mėlynių neduoda - erekcija dingsta. Čia dar vienas mokslo pirmūnas išdėstė popierinį liberalizmą, bet ne realųjį. Kas išguldyta popieriuke ar vadovėliuose dažnai nėra tiesa, o tik apgaulė ir mana runkelynui. Tas pats ir su turtingųjų lytine ištikimybe – tokia pat apgaulė kaip ir liberalizmas bei komunizmas. Ir dar: runkeliai negali suvokti, kad pas mus ne demokratija, o Oligarchija. Liberalizmas yra stipriojo teisė, viršenybė ir privilegija, pinigų ir turto valdžia. Tad drebėkit, vergai palaužtieji, ir garbinkite savo hegemoną – liberalizmą ir neištikimybę, seksualinį palaidumą ir iškrypimą, kurį įdiegė Friedmann'as, atsiprašau, jau - Friedman, be vienos "n". Jūsų liberalizmo "Paньше целовaли в губы, a тр%%aли пи%ду. А сейчaс нaоборот..." absoliučiai teisinga ir objektyvi - tokia realybė.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/09/13 05:27:03 05:27:03

deepsorrow:
labaivairuojanti:
Norėčiau pridūrti - net ir nesukeliant neigiamo poveikio aplinkiniams, kuo žemesne pakopa vadovausimės, tuo busim panašesni į gyvūnus.Renkamės patys.

Gal aš nevisiškai tiksliai supratau jūsų minti, tačiau mes nesivadovaujame pakopomis, kaip jūs išsireiškėte, aš visą tą Maslow poreikių hierarchinę piramidę laikyčiau poreikių eilės ir kilmės principu kaip antai – žmogus alkanas ir pavargęs, jam yra poreikis maitintis ir ilsėtis, jį patenkinus kyla noras turėti prieglobstį, jaustis saugiam, iš čia seka socialinių ryšių poreikis, jį patenkinus, atsiranda kitas poreikis jau būti pripažintam ir gerbiamam savo socialiniame rate ir taip iki viršūnės. Aukščiausiame taške saviaktualizacija arba aš sakyčiau pilna savęs realizacija. Jeigu mūsų poreikis seksui nėra patenkintas, tačiau tai mums nesukelia diskomforto(būtent mūsų pačių sąmonėje, ne kaip į tai žiūri ar apie tai atsiliepia aplinkiniai) vadinasi jis yra per silpnas, todėl pereiname prie kitų poreikių tenkinimo, kurie tuo metu yra aktualūs ir dėl kurių buvimo negalime jaustis save realizavę ir laimingi.

Tai aš ne visai tinkamą žodį parinkau, taciau norėjau pasakyti, kad nesant aukštasniems poreikiams tenkinant tik žemesnius mes priartėjam prie gyvūnų.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/09/13 05:33:44 05:33:44

Drauge be, po savirealizacijos žmogui būdinga pripažinimas, garbėtroškumas .

C

1075 įrašai

2011/09/13 05:56:44 05:56:44

labaivairuojanti: Drauge be, po savirealizacijos žmogui būdinga pripažinimas, garbėtroškumas .

Negaliu tam priestarauti. Nes tame yra tiesos.
Psichologijoje atsakymu neradau. Atsakymus radau teologijoje.

C

1075 įrašai

2011/09/13 05:59:32 05:59:32

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
labaivairuojanti: Drauge be, po savirealizacijos žmogui būdinga pripažinimas, garbėtroškumas .

Negaliu tam priestarauti. Nes tame yra tiesos.
Psichologijoje atsakymu neradau. Atsakymus radau teologijoje.

Ta prasme, kodel taip yra.

Pavel

P

1 įrašai

2011/09/13 08:04:33 08:04:33

Negaliu tam priestarauti .Nes tema yra tesos.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume