Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ką manote apie merginą, kuriai 21, bet ji niekada neturėjo vaikino ir yra nekalta?

Ką manote apie merginą, kuriai 21, bet ji niekada neturėjo vaikino ir yra nekalta?

mberto

M

149 įrašai

2011/09/11 09:48:37 09:48:37

VIsi mes nesveiki, kas daugiau, kas maziau. Tu irgi toks, nes to klausi.

TiesiogVaikinas

T

6 įrašai

2011/09/11 12:03:19 12:03:19

Normalu cia wiskas bent jau as taip galwoju nes pats esu 20m ir nekaltas...
Tiesiog nerandu tokios merginos kuri patiktu man gal del to kad ieskau ilgalaikiu santykiu o ne trumpalaikiu, gal del to kad galwoju apie gywenima kaip ji kurt ir su kuo kurt ir su kuo gywent...
Manau kad mergina turi tureti sawo wertybes, tiksla gywenime.

O cia tie kurie galwoja kad 15-17 cia prarado nekaltybe ir tipo cia jau kieti ir pan. nu ir kas is to? ar gi cia gywenimo tikslas jusu pasimylet kuo greiciau? ar su kuo daugiau? tai pasieket sawo tiksla galit eit zudytis ar ka, nes matyt neber del ko gywent daugiau.... Juokina tie pasakymai kad cia mazdaug 18m ir nesimylejai dar?? nu ir? Gal zmogus nesimylejo jei neranda to zmogaus su kuriuo tai noretu padaryti. Be to mane asmeniskai net nedomintu tokia mergina kuri ten i metus bent su 3 skirtingais wyrais pasantykiauja... (aisq gal ji neranda, buna apgauta, patiki graziais zodeliais ir pan.)

Paskaiciau cia tikrai labai daug zinuciu sitoj temoj, yra zmoniu kurie galwoja panasiai, yra kurie galwoja kitaip. Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, kiekwienas turi sawo charakteri, sawo wertybes, sawus tikslus gyvenima ir pagal juos wadowaujasi gyvenime. Cia tik mano nuomone

mberto

M

149 įrašai

2011/09/11 12:38:42 12:38:42

Moteris i palikuoni investuoja daugiau todel ji instinktyviai atsargiau iesko tinkamo partnerio poravimuisi. Menkai apsisvietes ar to nenorintis suprasti zmogus bando tai isreiksti zodziais, ko padaryti neimanoma (tam yra filosofinis terminas - qualia) ir si procesa baigia beprasmybemis, todel nepriimk to uz gryna piniga.

TiesiogVaikinas

T

6 įrašai

2011/09/11 13:11:36 13:11:36

mberto: Moteris i palikuoni investuoja daugiau todel ji instinktyviai atsargiau iesko tinkamo partnerio poravimuisi. Menkai apsisvietes ar to nenorintis suprasti zmogus bando tai isreiksti zodziais, ko padaryti neimanoma (tam yra filosofinis terminas - qualia) ir si procesa baigia beprasmybemis, todel nepriimk to uz gryna piniga.

cia tipo man?? jei man tai paaiskink ka parasei nes as ne tiek ispruses kiek tu tai nlb suprantu ka tu tuo norejai pasakyt...

mberto

M

149 įrašai

2011/09/11 13:23:44 13:23:44

Instinktas (lot. instinctus paakinimas, skatinimas) – stereotipiškas elgesys, būdingas tam tikros gyvūnų rūšies individams ir padedantis prisitaikyti prie aplinkos. Instinktų turi ir žmogus. Pagrindiniai: gynybiniai, lytiniai, tėvystės ir motinystės, mitybiniai, orientaciniai, tiriamieji.

http://lt.wikipedia.org/wiki/Evoliucija

http://mauglis2.blogas.lt/seksualines-a ... ja-18.html

del kualia nebent angliskai galima paskaityti

TiesiogVaikinas

T

6 įrašai

2011/09/11 13:39:39 13:39:39

mberto: Instinktas (lot. instinctus paakinimas, skatinimas) – stereotipiškas elgesys, būdingas tam tikros gyvūnų rūšies individams ir padedantis prisitaikyti prie aplinkos. Instinktų turi ir žmogus. Pagrindiniai: gynybiniai, lytiniai, tėvystės ir motinystės, mitybiniai, orientaciniai, tiriamieji.

http://lt.wikipedia.org/wiki/Evoliucija

http://mauglis2.blogas.lt/seksualines-a ... ja-18.html

del kualia nebent angliskai galima paskaityti

1. Kai rasai kazka tai pirma pacituok to zmogaus zodzius katram sakai... kad butu wisiems aisku

2. Tu turi sawo minciu? ar tik kopint moki?

3. wistiek nesupratau kol kas ka tu tuo norejai pasakyt. (nes tiesa pasakius as tik paziurejau kas tuose linkuose bet net neskaiciau....)

4. Tai paaiskink sawais zodziais ka norejai pasakyt...

mberto

M

149 įrašai

2011/09/11 13:44:29 13:44:29

Skaitykis pats jei nori. Neasysiu strapsniu del zmogaus kurio nepazystu

TiesiogVaikinas

T

6 įrašai

2011/09/11 13:54:31 13:54:31

mberto: Skaitykis pats jei nori. Neasysiu strapsniu del zmogaus kurio nepazystu

Nori kazka pasakyt bet matyt pats nezinai ka. pakopini pora linku, pora sawoku. o sawais zodziais nemoki to paaiskint. ziurek gi yra pilna wadoweliu sudaryta, ir tarkim apie ta pacia sawoka daugelis knygu apraso skirtingai (pagal vadovelio sudarinetoja/autoriu kaip jam atrodo lengwiau jis tai paaiskina) vieni pasirenka sia sawoka tarkim is to wadowelio jam atrodo suprantamesne o kitam zmogui is kito wadowelio, ,o tu sawo sawokos kur atwestu i ta pati tiksla nemoki sudaryt ane? tau reik straipsnius rasyt kad paaiskintum ka norejai pasakyt? Protingumas visas isgarawo kai reik paaiskint sawais zodziais o ne kopijuoti is interneto?

mberto

M

149 įrašai

2011/09/11 14:01:09 14:01:09

Jo - reikia daug rasyt, kad paaiskint, be to yra viskas parasyta - tai kam rasyti dar karta? Pritaikyti viska tau? Neturiu noro. Kam ejai 12 m. i mokykla, jei galejo tau per viena vakara viska paaiskint pasamdyti mokytojai?

TiesiogVaikinas

T

6 įrašai

2011/09/11 14:12:41 14:12:41

mberto: Jo - reikia daug rasyt, kad paaiskint, be to yra viskas parasyta - tai kam rasyti dar karta? Pritaikyti viska tau? Neturiu noro. Kam ejai 12 m. i mokykla, jei galejo tau per viena vakara viska paaiskint pasamdyti mokytojai?

Tau matai reikia daug rasyt o parasei is pradziu tik 3 eilutes ir jau turejo but aisku. o sawo zodziais nemoki tu 3 eiluciu perteikt?
yra viskas parasyta - tai kam rasyti dar karta? nu ir kas ten parasyta sawokos parasytos, ir tarkim as nesuprantu apie ka jos yra tai prasau paaiskinti bet tu to nesugebi...
Pritaikyti viska tau? gi tu man atsakinejai tai tu kreipiesi i mane (asmeni) tai ir pritaikyk man tai ka norejai pasakyt, tai jei butum sakes visiems esantiems as nieko nebuciau sakes tau iswis..
Kam ejai 12 m. i mokykla, jei galejo tau per viena vakara viska paaiskint pasamdyti mokytojai? Tokios informacijos kiekio kuri yra duodama mokykloje nesukisi per wiena wakara, nes tawe moko wisko mokykloje: skaityti, rasyti, skaiciuoti, istorija, biologija ir daug daug wisokios kitokios informacijos tik jau baiges 10kl gali pasirinkti kokios informacijos tau toliau reikia o kokios nebereikia. Ir be to tawo sito pasakymo tikrai nesupratau... tu atsakai bet matai ten tiek daug informacijos kad tu tiesiog nepaaiskintum tai per viena diena. o man tawo darwinizmo tikrai nereikia... nes jei butu sita teorija 100% pagrista tai nebutu nei wienos religijos zmogau... susiprask kad kas tau swarbu gal kitam zmogui visiskai neswarbu ir sawo nuomones pirsimas kitam zmogui kad daryk taip o ne taip, galwok taip o ne kitaip. gali paveikti tik silpnawalius kurie neturi walios gal net asmenybes...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume