Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Seksas už pinigus

Seksas už pinigus

liudasl

L

15 įrašai

2009/01/15 07:52:43 07:52:43

Mano toks variantas, kad vyras neleidžia eiti darbdaviams uždirbti turtų. Dirbau toj suknistoj maximoj už ačiū galima sakyti.Ir jam dabar atrodo kad moteriai sėdint namuose pinigai visiškai nereikalingi. Čia normalu????

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/15 08:04:20 08:04:20

Reiksa: Mano toks variantas, kad vyras neleidžia eiti darbdaviams uždirbti turtų. Dirbau toj suknistoj maximoj už ačiū galima sakyti.Ir jam dabar atrodo kad moteriai sėdint namuose pinigai visiškai nereikalingi. Čia normalu????

Man nenormalu, kad vyras apskritai gali uždrausti eiti dirbti.

Jei jau rimtai galvojate apie prostituciją, tai ar galvojote:
1) kaip paaiškinsite vyrui, iš kur pinigai smulkmenoms? Juk kad ir koks nepastabus vyras būtų, jis tai anksčiau ar vėliau pastebės.
2) kaip suderinsite, kad klientai neskambinėtų kada nereikia ir nekeltų įtarimo?
3) kas būtų, jei paaiškėtų, kuo užsiimate? Kuo užsiimtumėte, jei vyras iš namų išvarytų? Toliau prostitucija? Ir taip iki gyvenimo pabaigos?
4) jei turite vaikų, tai ar nebijote, kad vyras juos galėtų atimti iš jūsų, jei paaiškėtų, kuo užsiimate?

Man prostitucija atrodo kaip pelkė, į kurią įklimpti lengva, o išlipti paskui sudėtinga. Todėl geriau net nelįsti į ją.

liudasl

L

15 įrašai

2009/01/15 08:21:12 08:21:12

Oho kaip čia viskas sudėtingai gaunasi Apie tai net nepagalvojau. Tikriausiai jau įbridusi į tą liūną būčiau supratusi kur papuoliau. Nesi kito kailyje, tai ir nežinai ką jis išgyvena.Nebuvau tvirtai nuspręndusi tam žingsniui, tik pagalvodavau apie tai.

Mano vyras labai pavydus, tad tikriausiai labai greit viskas išaiškėtų. Belieka gyventi kaip gyvenau.????

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/15 08:36:01 08:36:01

Yra įvairių galimybių:

1) Nieko nekeisti;
2) eiti dirbti, nepaisant vyro nepasitenkinimo;
3) keisti vyrą;
4) namuose užsiimti kokiais nors rankdarbiais ir pardavinėti per internetą;
5) ir t.t.

liudasl

L

15 įrašai

2009/01/15 08:48:55 08:48:55

Žinoma, kad visada yra pasirinkimas, tik reikia pasiringti tinkamiausia. Norėjau lengveusio, tik neaišku ar tinkamiausio.Vien pagalvojus, kaip reikėtų atsiduoti svetimam vyrui, manę nukrėsdavo šiurpas, bet vis pagalvodavau, o kaip kitos gali, galėsiu ir aš.
Labai labai dėkinga už patarimus, o gal net ir už padėjimą apsispęsti.

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/15 22:50:02 22:50:02

Beganti2:
Reiksa: Mano toks variantas, kad vyras neleidžia eiti darbdaviams uždirbti turtų. Dirbau toj suknistoj maximoj už ačiū galima sakyti.Ir jam dabar atrodo kad moteriai sėdint namuose pinigai visiškai nereikalingi. Čia normalu????

Man nenormalu, kad vyras apskritai gali uždrausti eiti dirbti.

Jei jau rimtai galvojate apie prostituciją, tai ar galvojote:
1) kaip paaiškinsite vyrui, iš kur pinigai smulkmenoms? Juk kad ir koks nepastabus vyras būtų, jis tai anksčiau ar vėliau pastebės.
2) kaip suderinsite, kad klientai neskambinėtų kada nereikia ir nekeltų įtarimo?
3) kas būtų, jei paaiškėtų, kuo užsiimate? Kuo užsiimtumėte, jei vyras iš namų išvarytų? Toliau prostitucija? Ir taip iki gyvenimo pabaigos?
4) jei turite vaikų, tai ar nebijote, kad vyras juos galėtų atimti iš jūsų, jei paaiškėtų, kuo užsiimate?

Man prostitucija atrodo kaip pelkė, į kurią įklimpti lengva, o išlipti paskui sudėtinga. Todėl geriau net nelįsti į ją.

y pirma sunkiau atsakyti, taciau kitus lengviau, y antra klausima, ysigyji tel kury zino tik klientai, kuomet nori ramybes isjungi jy
trecias jei susirasi nuolatiny partnery ir gerai mokesi vaidinti, abejoju ar suzinos taip greitai kaip noretusi,
ketvirtas, jei su kitu vyru vyras tave pagaus tai vadinsis ne prostitucija bet neistikimybe, o seip nezinau tokio kodekso kuris atimtu is mamos vaikus bunant vyrui neistikima

taigi mano nuomone tokia, susirask nuolatiny jei turi vyra, jei gali placiau uzsimoti

Ramanas

R

18 įrašai

2009/01/15 23:04:17 23:04:17

nemato valdzia?... viska jie mato ir zino kuo puikiausiai, tik paprasciausiai viskas labai graziai suformuluota ir isdestyta, kad niekad nepazeidzia jokiu istatymu ir viskas ...nera prie ko prisikabinti ir niekas nieko negali padaryti, ir kaip matome niekas nieko ir nedaro...o gera mintis man patiko...taip ir yra aisq, bet kokiu atveju mes gyvenime sexa galima sakyti ar taip ar taip nusiperkame....

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/15 23:05:05 23:05:05

Skyrybu atveju vaikai gali buti priteisiami ir tevui. Jeigu tevas turi busta, o skyrybos vyksta del zmonos kaltes, tai butu didele tikimybe kad vaiku globa prisiteis teva. Taip Lietvuoje yra kiek teko dometis 10 proc. atveju.

Beje jei jau su vyru yra tokie nesutarimai keisti, kad jis jums neleidzia dirbti, o jus to negalite issiaskinti tarpusavyje, tai gal apskritai nereiktu su juo gyventi. Ar jus ir namie esate prostitutes roleje? Ty miegate su nemylimu vyru kuris jums gaves alga duoda pinigu? Yra ir tokia prostitucijos forma ir pastaruoju metu manau ji tapo labai populeri.

Jei vyras jums tik sexas uz pinigus namie, tai jusu nors myletis uz pinigus gatveje visai logiskas. Tiesiog mazai "uzdirbate" namie ir bandote "pasidarbuoti" gatveje.

Siaip prostitucija yra nelegali ir is to iseina dar daugiau problemu. Uzteks kad jus nors viena karta pagaus, o taip tikrai nutiks. Kodel nutiks? Todel kad prostitutes turi "stogus" tai yra moka duokle arba suteneriams arba policijai. Kekse kuri niekam nemoka bus arba vienu arba kitu pagauta, isprievartauta ir mokes duokle.

Dar reikia pastebeti kad rizikuojate kad ilgai dar gyvenime sutiksite savo klientus netinkamais momentais... Parduotuveje kai busite su mylimuoju... kinoteatre, kai busite su vaikais ir t.t. ir pan.

Protingesnes Lietuvos prostitutes anksciau skraide is palangos ar vilniaus i Ryga ir ten darbavosi. Jei ka cia ne pasiulymas o konstatavimas situacijos rimtumo.

Kurkite seimos laime, jei neiseina niekaip niekaip su savo vyru, tai apie tai su juo pakalbekite ir darykite isvadas.

Jiegu Jusu vyras jums reikalingas tik kaip pinigine...

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/15 23:20:29 23:20:29

beje tamsta arunai, norejau paklausti tada toky dalyka, o ar skirybose yra ant popieriaus kazkokio uzrasomi del kokiu priezasciu skiriasi zmones? as klausiu is smalsumo, seip palaikau tave ir teisybe parasiai del tu variantu, taciau vyrai prisiteisia vaikus jei motina ju atsisako, jei geria ir yra stebima, arba vaikui gresia kazkas kitas, cia tik mano asmenine nuomone, bent jau as taip galvoju

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/15 23:27:29 23:27:29

Kaip taisykle tevai patys atsisako vaiku globos ir perleidzia ja motinai. Taigi ir jokiu priezasciu niekam nereikia nurodineti Paprastai rimtesnis teismas buna tik del alimentu prisiteisimo. O jei buna teismas del globos paskyrimo, tai teismas atsizvlegia i tevu darba, i busta, i galimybe aprupinti ir rupintis, i vaiku amziu. Pas mus kol jauni vaikai, tai kazkodel juos priteisia motinai. Na vyrauja nuomone kad egzistuoja prigimtiniai rysiai ir kiti svaigciojimai (lygtais prigimtinis rysys geros globos garantas)

Teisme nera konstantos kad vaikas tenka motinai! Ir statistika per skyrybas 9 prie 1 motinu naudai yra tik del to kad vyrai mieliau moka alimentus nei patys augina vaikus. As tarkime jei zmona man butu neistikima pirma karta atleisciau... veliau... vaiku globa teisciaus sau ir suteikciau visas salygas motinai su vaikais matytis. Jei suzinociau kad zmona prostitute dirba tai pagalvociau ar jai nereikia gydymo! Nenustatineciau vaiku pries motina. Kiek teko matyti realiu situaciju, tai merginos vaikus naudoja kaip santaza pries teva.

P.S.

Esu pastebejes, kad tema apie skyrybas ir vaiku dalybas yra ziauriai nerekomenduotina diskusijose. Motiniski instinktai dauguma moteru ir merginu vercia instinktyviai pulti bet koki vyra vien uz minti, kad vaiku globa gali atitekti tevui.

Del mano zinomos teismu statistikos negaliu garantuoti, nes tokie skaiciai per I.Rinau istorija buvo pateikti laikrastyje.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume