haha, kas vienam apgailėtina - kitam atrodo normalu ir priimtina. Reikia suprasti, kad ne visi vienodi. Jei toks žmogus nėra artimas - tai tiesiog reikia nekreipti dėmesio :-)
P.S. Aš irgi manau, kad apgailėtina.

Hush
2008/12/04 11:53:49 11:53:49
haha, kas vienam apgailėtina - kitam atrodo normalu ir priimtina. Reikia suprasti, kad ne visi vienodi. Jei toks žmogus nėra artimas - tai tiesiog reikia nekreipti dėmesio :-)
P.S. Aš irgi manau, kad apgailėtina.
krista
2008/12/06 22:34:02 22:34:02
mes visi apgailetini, tik bijom pripazinti.
Andrius
2008/12/24 16:38:41 16:38:41
As apie ta reikala galiu is praktines puses pasneket, nes turiu tokia drauge, kuriai teikiu paramele. Kodel man to reikia? Nes dauguma laiko praleidziu uzsienyje ir noriu neipareigojancio bendravimo. Ieskot vienos nakties nuotykiu po naktinius klubus netraukia, prostitutes atgrasios...
Merginos toki bendravima kazkaip isivaizduoja kaip kokia baisinga katastrofa, tarsi praras savo siela, bus apipiltos pamazgomis ir paniekintos, o namo gris baisiai nusivylusios ir su didele dvasine tustuma... Ir kitoks variantas net neimanomas....
Bet viskas gali pasisukt ir pagal kitoki modeli. O jei vaikinas ar vyras simpatiskas, su juo malonu bendrauti ir gera buti kartu, gali sneketi apie bet ka. Gal pacios sau ir nesirinktumet jo pirmu numeriu i meiluzius ar gyvenimo partnerius, bet kaip zmogus jis malonus, draugiskas. Ir net jei tos "meiles seiles" nera, bet uzsimezga bendrazmogiskas artumas. Ir tuo paciu jauciate pagarba ir sauguma, kad jis nelys i jusu gyvenima, nepersekios. Paramele perduodama vel labai diskretiskai kuo maziau tai akcentuojant. Tad klausimas ar bent dalis merginu nenoretu tureti toki "slapta" drauga? Aisku tai tinka ne visoms ir ne visais gyvenimo momentais. Bet yra dalis merginu, ypac kurios po issikyrimu, vienisos arba gyvenancios itin aktyviai ir pacios nenorincios ipareigojanciu santykiu ir joms toks bendravimas tinka.
P.S. Apskritai, as nesuvokiu kodel neipareigojantis bendravimas butinai laikomas pavirsutinisku, negiliu ir tusciu. Mano galva viskas nuo zmoniu priklauso. Jei susitinka du brandus, nuosirdus zmones, duok jiems kelias valandas pabut kartu ir gilus rysys savaime megsis, nemokes jie tiesiog pavirsutiniskai bendraut. O susibendravimus po sekso jauti ne tustuma, o zmogiska pilnatve, dziaugies tuo mazu ivykusiu stebuklu ir lauki kito pasimatymo
Bucefalas
2008/12/25 15:54:44 15:54:44
as tai bet kada sutikciau pabuti zigolo moteriai uz pinigus tai nera sunku ir gerai apmokama.Dar jei ir tau ir moteriai gera kodel nea
Zygfrid1295609168_db
2008/12/26 00:34:12 00:34:12
As dulkinuosi uz dyka. Seksa yra gyvenimas, o pinigai yra tik iliuzija, iliuzija ant popieriaus.
Prostitute, nereikia ju smerkti. Ne visiems gyvenimas ant porcelianines lekstute paduotas. Zmones, susvetimeje. Sunku jims susikalbeti. Sunku susimyleti. Todel egzistuja prostitucija. Nors brangiausia moteris yra zmona. Visais atzvilgiais. Prostitucija yra pigiausias seksas. Visas gyvenimas yra pardavimas. Reikia pasakyti valio, kad yra vyru, kurie moka uz seksa. Valio, kad taip kai kurios moterys gali uzdirbti. Apibendrinant- dulkinkites zmones, nesukit galvos. Ne piniguose esme. Esme yra dulkintis.
haha
2009/01/05 15:19:58 15:19:58
asss,o tai kam tada tuos vaikus gimdytis,jei negali ju normaliu budu islaikyt,ir kaip sakai "per galva verstis" reik? tai gal subresk,kad vaikam nereiktu nei skurdo kest,nei siaip...tokia mamyte turet. ir kas bus jei vaikai toki pavyzdi namie tures?
3591id_svajoklis
2009/01/14 22:54:08 22:54:08
na seip savo nuomone pasakysiu, man seksas uz pinigus nelabai, kadangi seksas be jausmu man nelabai tinka, taciau jus smerkiat prostitutes, ju nekenciat ir vadinat padugnem ir kad aplinkui visi ja vadins siuksle, kagi turiu kai kuriuos nuliudinti, tos merginos,, kitaip vadinamos prostitutemis,, dar geriau gyvena nei jus galvojat, na tiek finansine prasme tiek seimyniska, galiu pasakyti kodel, paimkim bet koky miesta lietuvoje, tarkim ji duodasi su visais, su vienais uz pinigus su kitais tik del kad jai patinka, na aisku aplinkiniai suzino ir niekas nenori tureti ilgalaikiu santykiu, paziurekime kas toliau, mergina isvyksta y kita miesta ji su patirtim lovoje, o ko vyrui reikia, geros panos lovoje, ji su siknike susoka tango lovoj ir tas vyras jau uzkabintas, jam tiek tereikia, o jis tokiu minciu minciu net neturi kad ji buvo kitame mieste kitokia, ir pabandykit jam paaiskinti kad ji buvo anokia, abejoju ar jumis patikes, taip jie susilaukia vaiku ir seimos, as pazinojau ne viena tokia mergina, tiksliau dvi kurios gyvena gan puiku toky seimyniny gyvenima ir susilaukusios vaiku, po sia diena laimingos, deja su jomis santykiu neturejau ir nenorejau tureti nors ir buvo galimybe, kai kuriems tai atrodys blogai, bet cia ju nuomone
liudasl
2009/01/15 06:21:35 06:21:35
Ir aš taip visada galvojau, kad parsiduoti už pinigus yra žema ir niekinga, bet dabar vis pagalvoju apie šitokį uždarbį. Tiesiog esu priversta. Vyras man pinigų neduoda, o amžinai maldauti pinigų paprasčiausiems dalykams tikrai žema. Jeigu vyras nesusipranta, kad moteriai reikia pinigų, belieka rinktis tokį varianta.
Beganti2
2009/01/15 06:35:26 06:35:26
O kitoks darbas netiktų?
Inkognito.v
2009/01/15 06:36:50 06:36:50
as nemanau, kad galima vienareiksmiskai pasakyti, kad tai yra blogai ar gerai...
kiekvienas atvejis yra kitoks, kiekvieno zmogaus situacija skirtinga.
...tiesa pasakes manau, kad daugeliu atveju pateisinciau zmoniu perkanciu/parduodanciu seksa.
(tiesa, o metris save neparduoda, jie tik nuomoja )