2009/04/03 15:35:17 15:35:17
Geras galvosukis, man asmeniskai radus patinkancia mergina, kitos greit isgaruoja is galvos, tai atsakymas i iskelta klausima butu toks, kad jei su vienu susimatei, pasimylejai ir tau patiko, tai kai antras ar trecias siulys susitikt, ir tu nebenoresi, vadinasi, kazkas tavo viduj nutiko, o jei norisi susitikinet ir toliau, tai pirmas yra nulio vietoj ir tau rupejo patenkinti "momentinius" poreikius
-=HighLife86=-
-
169 įrašai
2009/04/10 15:54:08 15:54:08
spindulelis: Isivaizduokit tokia situacija. Susirasineju as su keliasis vyrais nes nezinau, ar kuris man tiks. Sisitinku su vienu, dar karta susitinku, pasimyliu. Gal draugausiu, gal ne. Tada skambina kitas susitinku su juo irgi pasimyliu, bet irgi nezina ar draugausiu, ar jau draugauju. Nes skambina ir kviecia susitikti trecias, ketvirtas.
Kaip zinot, kur baigiasi kandidatu perziura ir prasideda tikra draugyste?
O man atrodo tu apgaudineji jos abudu , is lovos i lova, slykstu , dar pamatuok pas ka ilgesnis ir tada issirink
2009/04/10 16:12:39 16:12:39
spindulelis: Isivaizduokit tokia situacija. Susirasineju as su keliasis vyrais nes nezinau, ar kuris man tiks. Sisitinku su vienu, dar karta susitinku, pasimyliu. Gal draugausiu, gal ne. Tada skambina kitas susitinku su juo irgi pasimyliu, bet irgi nezina ar draugausiu, ar jau draugauju. Nes skambina ir kviecia susitikti trecias, ketvirtas.
protinga ir save gerbianti moteris , niekada nerasys tokiu nesamoniu kokias rasai tu. SLYKSTYNE ESI IR TIK
2009/04/10 17:15:31 17:15:31
-=HighLife86=-: spindulelis: Isivaizduokit tokia situacija. Susirasineju as su keliasis vyrais nes nezinau, ar kuris man tiks. Sisitinku su vienu, dar karta susitinku, pasimyliu. Gal draugausiu, gal ne. Tada skambina kitas susitinku su juo irgi pasimyliu, bet irgi nezina ar draugausiu, ar jau draugauju. Nes skambina ir kviecia susitikti trecias, ketvirtas.
O man atrodo tu apgaudineji jos abudu , is lovos i lova, slykstu , dar pamatuok pas ka ilgesnis ir tada issirink
Cia kuriuos abu? Ta kuriam nieko nezadejau, ar ta, kuris man nieko nezadejo? Susimaisiau...
2009/04/10 17:18:02 17:18:02
andzela: spindulelis: Isivaizduokit tokia situacija. Susirasineju as su keliasis vyrais nes nezinau, ar kuris man tiks. Sisitinku su vienu, dar karta susitinku, pasimyliu. Gal draugausiu, gal ne. Tada skambina kitas susitinku su juo irgi pasimyliu, bet irgi nezina ar draugausiu, ar jau draugauju. Nes skambina ir kviecia susitikti trecias, ketvirtas.
protinga ir save gerbianti moteris , niekada nerasys tokiu nesamoniu kokias rasai tu. SLYKSTYNE ESI IR TIK
Jatau, kodel taip piktai? Na ir sedek cia suda edusiu snukiu Protinga moteris nerasys, protinga darys tyliai. ania?
2009/04/10 17:39:23 17:39:23
spinduleli , ateis laikas kai tavo sirdele , tau pati pasakys ir suprasi . o dabar , jaigu ir nezinai draugauk , rinkis ir nesuk sau galvos
2009/04/10 22:33:32 22:33:32
spindulelis:
Protinga moteris nerasys, protinga darys tyliai. ania?
jioooooooo !!!!!!!!!!!!!! re5pect
2009/04/11 05:44:02 05:44:02
ei spinduleli gal su manim susitik,man tokios merginos kartais visai nieko tam kartui
2009/04/11 07:40:52 07:40:52
Falkai, as renkuosi vyrus pagal tai, ka man gali pasiulyti. Deja negaliu matyti tavo anketos. Todel rasyk cia. Ka siulai: intelekta, pinigus, romantika, nuotyki? Ar tik abejotinos kokybes seksa ir 10 cm?
2009/04/11 08:28:44 08:28:44
Manau,kad jūs esat ju perziurinejama,o ne atvirksciai..
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume