2009/01/03 10:17:45 10:17:45
Taip, man irgi įdomu - suaugusi moteris rašo, ne kelioliktmetė, o koliojama tai... dieve mano kaip. Greit pamanysiu, kad čia koks šventeivų klubas: homoseksualumas blogai, seksas be meilės - blogai, viskas blogai... tik po vestuvių gerai. Man atrodo logiška, kad seksas įeina į partnerio atranką. Ir taip, teisingai pastebėta - vyrams akių niekas nekabinėja, neužrašo įvairių ligų ir niekas neišvadinėja visaip, jei kalba apie neįpareigojančius santykius.
O atsakymas į temą būtų paprastas - atranka baigiasi, kai surandi tokį vyrą, po kurio nebenori bandyti su kitu. Jei svarstoma ar..., ar..., manau, nieko ypatingo nebuvo - nieko tokio ypatingo, kad liautumeisi ieškojusi.
2009/01/03 11:25:30 11:25:30
Viso pasaulio vyru kandidaturas perziurejus,ar tikrai klausimu ar...ar.. neatsirastu
Taigi perfrazavus viena forumiete,moterys Pirmyn! Tik cia dar klausimas:moteris sakykim jau issirinko,jei klausimu nekyla AR...AR..,bet ju kyla jos isrinktajam.Tai pasaka be galo!
Taigi kaip Svecias sake "moterys gerai pasidulkinkit".Vyru kaip zinia ragint nereikia,jie visada zino ko nori
3591id_svajoklis
3
264 įrašai
2009/01/14 22:01:37 22:01:37
spindulelis: tyliai, patikslinsiu tave. Ne kai tu nori, bet kai as. Ir tai, jei pakankamai gundyti sugebi.
spinduleli pasakysiu tik tiek dziaukis kol gali tik atsargiai, o visa kita manau susiklostys, vedusios nueina y sona ir tai kai kur skaitoma gerai, kitos meiluzius keicia ar eina pas ju, jom taip pat gerai, o tu esi be ysipareigojimu, vaikino neturi esi laisva, ko dar reikia, tu juk irgi zmogus kamscio neuzsikisi ir nelauksi, kiekvieno paieskos skirtingos
Poisoningkisss
P
97 įrašai
2009/04/02 20:22:07 20:22:07
Blin as tas kuris raguotas ... Ji pasimyli , pasimyli ,o as jau menesi nesidulkines
2009/04/02 20:33:11 20:33:11
spindulelis: Isivaizduokit tokia situacija. Susirasineju as su keliasis vyrais nes nezinau, ar kuris man tiks. Sisitinku su vienu, dar karta susitinku, pasimyliu. Gal draugausiu, gal ne. Tada skambina kitas susitinku su juo irgi pasimyliu, bet irgi nezina ar draugausiu, ar jau draugauju. Nes skambina ir kviecia susitikti trecias, ketvirtas.
Kaip zinot, kur baigiasi kandidatu perziura ir prasideda tikra draugyste?
Panasu, kad procesas gali baigtis nepagydoma liga, tai gali buti tiek fizine, tiek dvasine prasme. Turetumet kazkaip atrasti sau priimtina truputi kitokia tvarka
2009/04/03 07:34:57 07:34:57
laisvo elgesio ta spindulelis....brrrrr...nupurte net,taip elgdamasi niekad nei isimylesi,nei savo zmogu sutiksi,isbarstysi save,net sau saves nebeliks.....
2009/04/03 08:31:47 08:31:47
spindulelis: Isivaizduokit tokia situacija. Susirasineju as su keliasis vyrais nes nezinau, ar kuris man tiks. Sisitinku su vienu, dar karta susitinku, pasimyliu. Gal draugausiu, gal ne. Tada skambina kitas susitinku su juo irgi pasimyliu, bet irgi nezina ar draugausiu, ar jau draugauju. Nes skambina ir kviecia susitikti trecias, ketvirtas.
Kaip zinot, kur baigiasi kandidatu perziura ir prasideda tikra draugyste?
Nepulk i glebi, kol nepajusi savo kvapo, apeik aplink kelis kartus, kitaip gali iskaudint ir save, ir kita. O baigsis, kai ziedus sumainysit ir duosit izadus ne kazkam, o viens kitam, kuriu sugriauti nesugebetu net juoda mirtis klastinga.
2009/04/03 08:45:47 08:45:47
spindulelis: Neikiek neisgasdinai. Nes to kuris man tikrai patinka dar neradau. Sako, kad zmogus atsiskleidzia po 3 pasimatymo... Neatsiskleide nei vienas tiek kad tikrai patiktu.
Dar noriu patikslinti, kad neverciu i lova as ju taip masiskai. Bet buna, kad sutampa taip, kad su vienu lyg ir pradedu pazinti, su kitu irgi. Juk jei nei vienam nieko nepazadejau, jei apie draugyste nekalbeta tai esu laisva ir galiu daryti ta ka noriu.
Ar gi ne taip?
Spinduleli, bet tu galinga moteriske Jei galetum, turbut masiskai vyrus i lova verstum, be gailescio ir be jausmu jokiu, panasu i vyra
Tavo tikslas aiskus, ne seima, o tik draugyste bei savo malonumu tenkinimas pakol kas ir tuo didziuojies Ko nori, ta turi
2009/04/03 11:32:08 11:32:08
Sveiki,as galbut siek tiek ne i tema,bet...kaip su moterimis elgtis,jei uzsiregistravau tik pries 3dienas,o mane savo komentarais baigia su s....is sumaisyti,as tiesiog apstulbes,nejaugi cia jus dauguma tokiu...ar as per ilgai kazkur uzsibuvau.Dekui ,kad skaitet,geros dienos.
2009/04/03 11:47:13 11:47:13
Audrius40: Sveiki,as galbut siek tiek ne i tema,bet...kaip su moterimis elgtis,jei uzsiregistravau tik pries 3dienas,o mane savo komentarais
baigia su s....is sumaisyti,as tiesiog apstulbes,nejaugi cia jus dauguma tokiu...ar as per ilgai kazkur uzsibuvau.Dekui ,kad skaitet,geros dienos. Jei tamstai kažkas įkyri ar nepatinka, nutrauk su tokia pažintį, ir turėtų pasibaigti tie nepageidaujami laiškai. Bet vistik man neaišku, kiek moterų tamstą užpuolė. Jei daug ir visos blogos, tai būtų nebeįtikėtina.
O apie "daugumą tokių" čia niekas nežino. Kiekviena/s vis kitoks/ia.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume