Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grubus ir laukinis seksas

Grubus ir laukinis seksas

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/20 08:39:33 08:39:33

Inkognito.v: buna atvirksciai, kad [b:e6cjcqab]norai ir poreikiai pilnai sutampa... bet kazkodel noro gultis i lova nera jokio[/b:e6cjcqab]... ar taip ne buna?

tai reiktų suprasti, kad abiem sutapo norai nesigulti į lovą?

kipsiux

K

4 įrašai

2010/03/20 18:47:13 18:47:13

Inkognito.v:
na be abejo, jei vyras neklausineja, tai nieko gero nesigaus as turejau o meni varianta, kai vyras klausineja, net gi siulo, o tiem pasiulymam svelniai tariant nepritaria... tiesiog bandziau issiaiskint priezastys, kodel nepritaria..?!
O issiaiskinti poreikius ir norus pries zengiant toliau- be abejo labai protingas variantas... tiesiog kartais buna kitaip, kad atsiranda simpatija, potraukis, viskas itraukia tave, ir nespeji pagalvot, o viena grazia diena tu, kartais visiskai netiketai, atsiduri lovoi...
o kitaip buna atvirksciai, kad norai ir poreikiai pilnai sutampa... bet kazkodel noro gultis i lova nera jokio... ar taip ne buna?

P.S. o be priezasties kavos niekada negeri?!

nori pasakyt,kd pasiulai,pasako 'ne' ir nepaaiskina kodel ? man sunku atsakyt kdl tp yra,nes mano atveju tai arba man priimtina arba as zinau kodel nenoriu to ir ano,ir tai nera paslaptis.galbut veikia kazkokie stereotipai,kompleksai, gal tam dar nepasiruosus psichologiskai,gal nepakankamai pasitiki partneriu,o gal tiesiog su konkreciu zmogum nesinori konkretaus dalyko daryt..buna ir taip..nuo situacijos,santykiu priklauso.. bet kokiu atveju,tarp vienas kita mylinciu zmoniu neturetu buti jokiu klaustuku. o tavo minima situacija ,kai netiketai atsiduri lovoj aisku lb dazna ir naturali..tokiu atveju galvoj kruva klaustuku ir reikia laiko 'susigroti' ir atsakymams rasti.:]
nelb supratau paskutinio sakinio. turi omeny seksualiniu noru, poreikiu sutapima? ar atveji kai zmones vienas kitam idomus,panasus poziuriai ir t.t. bt nera seksualines traukos?

P.S. nesauna man dbr i galva joks kavos pagerimas be priezasties.kazkokia, bt man ji visad yra,kad ir noras pabendraut su nauju zmogum.bt tas noras turi atsirast ir konkretus zmogus turi but kazkuo sudomines,kd noreciau butent su juo ta kava gert,nes neturiu tiek laiko su kiekvienu siulanciu kavos eit jos gerti be priezasties.man nereikalingos siaip sau pazintys ar kompanija,man turi buti idomu.;]

Inkognito. v

I

1 įrašai

2010/03/31 10:07:45 10:07:45

kipsiux:

nori pasakyt,kd pasiulai,pasako 'ne' ir nepaaiskina kodel ? man sunku atsakyt kdl tp yra,nes mano atveju tai arba man priimtina arba as zinau kodel nenoriu to ir ano,ir tai nera paslaptis.galbut veikia kazkokie stereotipai,kompleksai, gal tam dar nepasiruosus psichologiskai,gal nepakankamai pasitiki partneriu,o gal tiesiog su konkreciu zmogum nesinori konkretaus dalyko daryt..buna ir taip..nuo situacijos,santykiu priklauso.. bet kokiu atveju,tarp vienas kita mylinciu zmoniu neturetu buti jokiu klaustuku. o tavo minima situacija ,kai netiketai atsiduri lovoj aisku lb dazna ir naturali..tokiu atveju galvoj kruva klaustuku ir reikia laiko 'susigroti' ir atsakymams rasti.:]
nelb supratau paskutinio sakinio. turi omeny seksualiniu noru, poreikiu sutapima? ar atveji kai zmones vienas kitam idomus,panasus poziuriai ir t.t. bt nera seksualines traukos?

P.S. nesauna man dbr i galva joks kavos pagerimas be priezasties.kazkokia, bt man ji visad yra,kad ir noras pabendraut su nauju zmogum.bt tas noras turi atsirast ir konkretus zmogus turi but kazkuo sudomines,kd noreciau butent su juo ta kava gert,nes neturiu tiek laiko su kiekvienu siulanciu kavos eit jos gerti be priezasties.man nereikalingos siaip sau pazintys ar kompanija,man turi buti idomu.;]

nu kodel gi napasako kodel... pasako bet dazniausiai tai neiveikiamos priezastys... nenoras to daryt ar vidinis psihologinis konfliktas, nenoras but bent kiek priklausomam nuo partnberio arba tiesiog baime ir nenoras patirti menkiausi skausma...
o paskutini sakini supratai teisingai.
P.S. del kavos gerimo- tu visiskai teisi... bet forumas ne ta vieta, kur ta galima butu padaryti, o kaip tau parasyti i privata as nezinau...

.kipsiux.

.

1 įrašai

2010/03/31 21:30:27 21:30:27

na,cia jau psichologiniai dalykai zaidzia..reikia isisamoninti,suvokti pirmines tu baimiu priezastis,kad ju atsikratyt.. bt pirmiausia to reikia noreti..
o gal tai tiesiog reikia priimt kaip skonio reikala ir tiek,be kazkokiu perdetu kapstymu? who knows.. :]
o kad sutampa poziuriai ir norai bt traukos ner tai man daznai buna.. snekos snekom,bt vat truksta kazkokio cinkelio bendravime ir psio.o gaila ..:]
p.s.as neuzsiregistravus sitoj svetainej.gal pabandyk parasyt i [email protected].

yuhyh

Y

1 įrašai

2010/04/27 18:00:17 18:00:17

patinka ir net labai.. as uz

nilka00

N

1 įrašai

2010/04/30 00:40:16 00:40:16

man tai patinka toks sexas norieciau labai pabandyt grupinio su 2 vyr

Inkognito.v

I

80 įrašai

2010/04/30 06:50:10 06:50:10

nilka00: man tai patinka toks sexas norieciau labai pabandyt grupinio su 2 vyr

kaip pas mus iprasta, jei zmogu pazisti, jis bijo tau apie tai pasakyti, ir atvirksciai, pasako tik nepazistomi, ir susipazint su jo nera jokios galimybes (prisijungia kaip svecias, kaip rast kontakta vienas dievas zino )

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/29 10:28:17 10:28:17

vaidsss: Merginos dažnai skundžiasi, kad vyrai nepakankamai švelnūs ir atidūs su jomis lovoje. Ar čia yra tokių, kurioms, priešingai, patinka grubus seksas? Na, maždaug, kai laukinis vyras ateina ir paima moterį be jokių įžangų, konkrečiai

Visame kame reikia pusiausvyros. Jei kiekviena karta dulkintu grubiai tai malonumas irgi menkas. Man regis grubus seksas labai glaudziai siejasi su spontaniskumu, o butent spontaniskas, netiketas elgesys ir uzveza.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/04 18:59:47 18:59:47

patinka ir svelnus seksas, bet kartais taip norisi kad tai butu grubu ir su keliais vyrais, tik maniskiui tai nesuprantama

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/04 19:49:39 19:49:39

Svečias: patinka ir svelnus seksas, bet kartais taip norisi kad tai butu grubu ir su keliais vyrais, tik maniskiui tai nesuprantama

na tai kokios problemos? tiek vienisiu cia, griebk kelis ir dulkinkis su jais

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume