Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grubus ir laukinis seksas

Grubus ir laukinis seksas

kipsiux

K

4 įrašai

2010/03/15 19:51:58 19:51:58

man labai patinka grubus sexas. ne kaip fantazija,ne kartais,o apskritai. svelnus buciniai ir lyztelejimai mane kartais net erzina(palikim tai po visko),nes visa esybe norisi 'stipriau',kd aistringai buciuotu, krimsteletu,ikastu,stipriai suimtu,sugriebtu uz plauku,prisitrauktu,priremtu prie sienos ir panasus momentai..mane tai ziauriai uzveda.:] aisku,zmones ne telepatai ir is akiu neiskaitysi ar pliaukstelt ar tik paglostyt,todel reikia apie tai kalbetis.nes daznai tokie ir panasus poreikiai vyrams kazkodel buna pakankamai netiketi...
na,as ir netyliu,nes manau kad daugeliu atveju tokiais savo norais vyrus nudziuginsiu nei isgasdinsiu :]

Inkognito.v

I

80 įrašai

2010/03/16 17:42:03 17:42:03

kipsiux: man labai patinka grubus sexas. ne kaip fantazija,ne kartais,o apskritai. svelnus buciniai ir lyztelejimai mane kartais net erzina(palikim tai po visko),nes visa esybe norisi 'stipriau',kd aistringai buciuotu, krimsteletu,ikastu,stipriai suimtu,sugriebtu uz plauku,prisitrauktu,priremtu prie sienos ir panasus momentai..mane tai ziauriai uzveda.:] aisku,zmones ne telepatai ir is akiu neiskaitysi ar pliaukstelt ar tik paglostyt,todel reikia apie tai kalbetis.nes daznai tokie ir panasus poreikiai vyrams kazkodel buna pakankamai netiketi...
na,as ir netyliu,nes manau kad daugeliu atveju tokiais savo norais vyrus nudziuginsiu nei isgasdinsiu :]

pavydziu tem vyram, kurie tave pazista

...gal susipazinsim?!

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/16 18:23:01 18:23:01

vyrai daznai nori pabuti mano vergais, daug dazniau nei valdovais...

kipsiux

K

4 įrašai

2010/03/16 19:56:50 19:56:50

Inkognito.v:

...gal susipazinsim?!

why ? negi taip sunku rasti pana su pan. poreikiais ?
kdl vyrai stebisi kd patinka sexas be tabu ir pan.?
negi daugumai panu budingi vienokie ar kitokie nesulauzomi tabu?
su mergom dar nemiegu tai nzn :]] o pas vyrus tabu kur kas maziau arba nera isvis thanx god :]]]

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/17 05:50:52 05:50:52

kipsiux:
Inkognito.v:

...gal susipazinsim?!

why ? negi taip sunku rasti pana su pan. poreikiais ?
kdl vyrai stebisi kd patinka sexas be tabu ir pan.?
negi daugumai panu budingi vienokie ar kitokie nesulauzomi tabu?
su mergom dar nemiegu tai nzn :]] o pas vyrus tabu kur kas maziau arba nera isvis thanx god :]]]

...its simple...
jei poreikia sutampa dar nebutina miegot kartu, bet daug geriau miegot kartu jei poreikiai sutampa
... bet kazkodel merginas pradeda sneket apie poreikius kai jau atsiduria lovoi... ir tai kartais ne per pirma karta...
kita vertus buna daug lengviau susitart su mergina pasimylet masinoi ar kinosalei ar dar kokioi neiprastoi vietoi nei surist jai rankas ar grubiai paimt...
manau grubus seksas tai nera tabu, o jis tiesiog arba patinka arba is vis nepriimtinas ir nepatinka... o kartais ir fiziologiskai nepraeina...
nors kartais zmones patis sau sudaro problemu, galvodami, kad tai yra iskripymas ir bijo net patis sau prisipazint, kad jiem to reikia...
... tai kada kavos susitinkam?!
P.S. vyru ir moteru lygint irgi negaliu, kadangi su vyrais dar nemiegu

kipsiux

K

4 įrašai

2010/03/17 20:07:47 20:07:47

sakydama 'tabu' neturejau omeny vien grubaus sexo,apskritai viska sexe kas kazkam nepriimtina..;]
jei vyras neklausia tai nenuostabu,kd dazna panele pati pirma nepradeda savo poreikiu destyt..:] o kdl neklausiat tai nzn, ir dar issisukinejat nuo tiesaus atsakymo kai paklausiama jusu. negaliu pakest blyn..:]
man visai patinka dar iki lovos issiaiskint kas yra kas:] gal pasirodys,kd neverta i ja net sokt joke

o zmones ,kurie bijo patys sau pripazint savo poreikius,jau nekalbant apie kitus man atrodo nesubrende ,nepasitikintys savim, bijantys ka pagalvos kiti ir kitu panasiu kompleksu turintys. vargas su tokiais..

kavos? kol kas neturiu jokio poreikio,priezasties eit su tavim kavos.;]

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/17 20:17:53 20:17:53

vaidsss: Merginos dažnai skundžiasi, kad vyrai nepakankamai švelnūs ir atidūs su jomis lovoje. Ar čia yra tokių, kurioms, priešingai, patinka grubus seksas? Na, maždaug, kai laukinis vyras ateina ir paima moterį be jokių įžangų, konkrečiai

Patinka ivairiai Priklauso nuo aplinkos, nuo situacijos ir nuo zmogaus, be abejo Na, tik grubumas irgi turi buti svelnus

Sillwwia

S

11 įrašai

2010/03/19 15:02:39 15:02:39

As tai lb noreciau isbandyti grubu sx ir as labiausiai jaudinuosi kai grubiai elgiamasi bet nerandu vaikino tam tokio

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/19 15:16:55 15:16:55

Jo jo, lietuvaitėms laukinis, grubus seksas pats tas. Dabar supratau, ko jos pas tuos albanus į Londoną veržiasi, o pasirodo, kad gerai paluptų ir grubiai išdulkintų.

Inkognito.v

I

80 įrašai

2010/03/20 08:33:13 08:33:13

kipsiux: sakydama 'tabu' neturejau omeny vien grubaus sexo,apskritai viska sexe kas kazkam nepriimtina..;]
jei vyras neklausia tai nenuostabu,kd dazna panele pati pirma nepradeda savo poreikiu destyt..:] o kdl neklausiat tai nzn, ir dar issisukinejat nuo tiesaus atsakymo kai paklausiama jusu. negaliu pakest blyn..:]
man visai patinka dar iki lovos issiaiskint kas yra kas:] gal pasirodys,kd neverta i ja net sokt joke
o zmones ,kurie bijo patys sau pripazint savo poreikius,jau nekalbant apie kitus man atrodo nesubrende ,nepasitikintys savim, bijantys ka pagalvos kiti ir kitu panasiu kompleksu turintys. vargas su tokiais..

kavos? kol kas neturiu jokio poreikio,priezasties eit su tavim kavos.;]

na be abejo, jei vyras neklausineja, tai nieko gero nesigaus as turejau o meni varianta, kai vyras klausineja, net gi siulo, o tiem pasiulymam svelniai tariant nepritaria... tiesiog bandziau issiaiskint priezastys, kodel nepritaria..?!
O issiaiskinti poreikius ir norus pries zengiant toliau- be abejo labai protingas variantas... tiesiog kartais buna kitaip, kad atsiranda simpatija, potraukis, viskas itraukia tave, ir nespeji pagalvot, o viena grazia diena tu, kartais visiskai netiketai, atsiduri lovoi...

o kitaip buna atvirksciai, kad norai ir poreikiai pilnai sutampa... bet kazkodel noro gultis i lova nera jokio... ar taip ne buna?

P.S. o be priezasties kavos niekada negeri?!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume