Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → "Žaidimas su savimi" - masturbacija

"Žaidimas su savimi" - masturbacija

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/30 10:21:54 10:21:54

koks kitoks varneli ? kas pasikeite

varnelis

V

28 įrašai

2009/06/30 14:55:21 14:55:21

ADRIJANA: koks kitoks varneli ? kas pasikeite

Pradejau controliuoti savo potrauki ir susijaudinima. Jei seniau pamates tarkim erotini filma susijaudindavau, net ir to nenoredamas, tai dabar galiu visiskai nekreipti demesio. Jei seniau masturbacija atimdavo is manes apie 1 valanda i diena dabar ja galiu skirti kitkam. Jei seniau ilgai uzsibuvus(kelias dienas pas draugus) jau noredavosi lekt uz kampo, dabar galiu jaustis laisvai. Be to psichologiskai jauciuosi daug geriau. Nes manau kad sexas yra tik tarp vyro ir moters o ne tarp saves ir saves.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/07/01 06:08:52 06:08:52

na jei masturbacija tampa priklausomybe ir riboja laisve tada tikrai suprantu kad reikia kazka daryt..

glukas

G

3 įrašai

2009/07/01 06:30:38 06:30:38

Pagal bažnyčią , masturbuotis yra sunki nuodėmė, truputį lengvesnė už neteisėtus vyro ir moters lytinius santykius, nes neįtraukiamas kitas asmuo. Pabandykite kada nors susilaikyti ir nieko nedaryti, kai to norisi - ir patirsite malonumą, tik daug ilgesnį, ir gyvenimas truputį gražesnis atrodys negu kaip būna pasitenkinus pačiam sau

o man nus... ka sako baznycia

Vyyyts

V

238 įrašai

2009/07/01 08:15:56 08:15:56

Kas cia per impotentai prabilo?
Zinokit, kad ir moteriai yra daug maloniau megautis sviezia, kasdien, ar kas antra diena atsinaujinancia sperma, o ne koki menesi stovejusia ir parugusia, pagalvokit, kaip gali atrodyti menesio laiko spermatozoidas - ogi kaip sliekas isbuves menesy vandenyje. Ir vyru vaisingumas buna daug geresnis kai organizmas pastoviai gamina sperma.
Taigi, isvada: masturbuotis yra netgi sveika !!!

Binary

B

784 įrašai

2009/07/01 16:33:01 16:33:01

Vaidux: Kas cia per impotentai prabilo?
Zinokit, kad ir moteriai yra daug maloniau megautis sviezia, kasdien, ar kas antra diena atsinaujinancia sperma, o ne koki menesi stovejusia ir parugusia, pagalvokit, kaip gali atrodyti menesio laiko spermatozoidas - ogi kaip sliekas isbuves menesy vandenyje. Ir vyru vaisingumas buna daug geresnis kai organizmas pastoviai gamina sperma.
Taigi, isvada: masturbuotis yra netgi sveika !!!

Mėgautis Čia kuria prasme mėgautis? Tipo jei užsiiminėji oraliniu seksu ir pabaigi tarkim burnoje? Na gal, bet šiaip jei kas dieną varysi tai pačios sėklos konsistencija pasikeičia, o čia jau vienoms patinka tirščiau, o kitoms matai skysčiau. Plius vienoms patinka kai jos būna didesni kiekiai, o kitoms kai mažesni. Na, o jei kiekvieną dieną varysi tai sėklos kiekis realiai bus mažesnis ir visa tai be jokios lytinės disfunkcijos.
Pastovėjusia? Parūgusia? na čia tai pralinksminai. Vaisingumas yra ir taip pakankamas jei nėra lytinės disfunkcijos, o šiaip dar vyro organizmas pastoviai ir taip gamina sėklą nepriklausomai ar jis mylisi, masturbuojasi ar ne.
Niekam dar rodos nepakenkė truputį apsišviesti, o ne tik remtis tiesioginiu logiškumu

Linutebl

L

72 įrašai

2009/07/01 17:12:06 17:12:06

As irgi nesuprantu kas per zmones.. taip gali sakyti, kad zmones iskrypeliai kuria masturbuojasi..Na bet reikia gerbti kiekvieno nuomone. JUk tam ir gyvename kad patirtume malonuma ir tikrai nematau as cia nieko blogo jeigu masturbuodamiesi zmones malsina savo aistras. As tarkim turiu pati keleta zaisliuku, plius kamuoliukus. Kurie beje net yra naudingi ! Sustangrina vaginos raumenis, ko pasakoje galima suteikti didesni malonuma vaikinui Cia be to ypac tinka toms moterims, kurios yra po gimdymo. Galite pasiskaityti savo benram isprusimui... http://www.fantazijos.lt/sekso-prekiu-g ... amuoliukai
Taip kad jeigu malonuma su nauda dar galima suderinti tai kodel gi ne ?? Mano vaikinas kamuoliukas vaginaliniu kamuoliuku nauda pajuto jau po menesio

Beje kad vaikinas mergina padovanoja vibratoriu tai cia jau iskrypimas ? Pabandykite kada kartu su vaikina ir vibratoriu itraukti... Orgazamas garantuotas.. )

P.S dziaugiuosi kad man pasiseke , jog mano vaikinas teigiamai ziuri i reikala

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/01 18:17:51 18:17:51

Linutebl, tu dirbi tam tinklapy, ar jie tik šiaip tau moka už reklamavimą?

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 10:31:22 10:31:22

Linutebl: As irgi nesuprantu kas per zmones.. taip gali sakyti, kad zmones iskrypeliai kuria masturbuojasi..Na bet reikia gerbti kiekvieno nuomone. JUk tam ir gyvename kad patirtume malonuma ir tikrai nematau as cia nieko blogo jeigu masturbuodamiesi zmones malsina savo aistras. As tarkim turiu pati keleta zaisliuku, plius kamuoliukus. Kurie beje net yra naudingi ! Sustangrina vaginos raumenis, ko pasakoje galima suteikti didesni malonuma vaikinui Cia be to ypac tinka toms moterims, kurios yra po gimdymo. Galite pasiskaityti savo benram isprusimui... http://www.fantazijos.lt/sekso-prekiu-g ... amuoliukai
Taip kad jeigu malonuma su nauda dar galima suderinti tai kodel gi ne ?? Mano vaikinas kamuoliukas vaginaliniu kamuoliuku nauda pajuto jau po menesio

Beje kad vaikinas mergina padovanoja vibratoriu tai cia jau iskrypimas ? Pabandykite kada kartu su vaikina ir vibratoriu itraukti... Orgazamas garantuotas.. )

P.S dziaugiuosi kad man pasiseke , jog mano vaikinas teigiamai ziuri i reikala

Tai nesuprantu, su kamuoliukais galima vaikscioti ar ne ? Nes straipsnyje raso, kad sunku vaikscioti.. Taij juos tik sedint galima tureti ?

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 10:36:57 10:36:57

draugui buvau padovanojas dovanų čekį, tas merginai kamuoliukus nupirko. Natūroi nemačiau, vaikščiojo. Patenkintas iki ausų...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume